Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

yap başkan okkalı bi açıklama daha neyi bekliyon halının altına süpürür gibi süpürmeye çalışıyolar kirli işleri biz bunlara alet olmamalıyız helal olsun bursaspora adamlar duruşundan hiç dönmedi biz ne yaptık ilk destek verenlerdendik demirörene yeter başkan artık susmayın artık ya

özkan

Beyler;şu işte organize olalım siyasetin bok ettiği futbolu herkez elinden geldiğince toprak atarak temizlemeye çalışalım..Adım hıdır elimden gelen budur buyrun şu maili 30 saniyenizi ayırında atın alttaki adreslere;

Dear Mr. Platini,

I would like to make an official complain about Turkish Football Association for legalising match fixing by announcing the change of article 58 of Diciplinary Procedure. The only aim of this change is to save Fenerbahçe SK from relegation that you know were involved in several match fixing activity last season.

As yourself and Mr. Infantino mentioned several times, this is UEFA's and FIFA's must have diciplinary act and all Federations have to obey this rule. Please take prompt action on this matter and save Turkish Football.

Political interfere and unfair treatment in Turkish Football must be stopped now. Bring justice to Turkish Footbal by following your diciplinary procedures no later than today.

Best regards
ADINIZ SOYADINIZ

Sevgili Platini,

Türkiye Futbol Fedarasyonu hakkında disiplin talimatnamesinin 58. Maddesini değiştirmek sureti ile şikeyi yasallaştırdıkları için resmi şikayette bulunmak istiyorum. Bu değişikliğin ana amacı sizin de bildiğiniz gini geçen sezon bir çok maçta şike yapmış olan Fenerbahçe SK'nün küme düşürülmesini engellemektir.

Şahsınızın ve bay Infantino'nun da defalarca belirttiği üzere bu madde federasyonların değil UEFA ve FIFA'nın olmazsa olmaz maddesidir ve bütün federasyonlar bu kurala uymak zorundadır. Lütfen bu konuda acil hareket edin ve Türk Futbolunu kurtarın.

Türk Futbolundaki siyasi müdahale ve haksız muamele hemen şimdi durdurulmalıdır. Türk futboluna disiplin talimatlarınızı uygulamak sureti ile bugünden geç olmamak koşulu ile adaleti getirin.

İyi dileklerimle,
ADINIZ SOYADINIZ

discipline@uefa.ch
info@uefa.com
contact@uefa.com
eac-info@ec.europa.eu

ngonge

30 April 2012, 18:49:51 #2417 Son düzenlenme: 30 April 2012, 18:56:32 ngonge
@özkan bunu samsunspor u da katarak (ligden düşmemiz, adaletsiz sonuçlar) değiştirerek yapsak nasıl olur?

In addition to all, I would like to remind you that Samsunspor is going to be relegated from the Super League at the end of this season. Samsunspor has a very clean account in all these match-fixing issues. Please do not let our club's clean and noble standing to be victimised.

Bütün bunlara ek olarak, size şunu hatırlatmak isterim ki samsunspor bu sezonun sonunda ligden düşecektir. Samsunspor tüm bu şike olaylarından çok temiz bir sicile sahiptir. Lütfen kulübümüzün temiz ve onurlu duruşunun cezalandırılmasına izin vermeyiniz.

ngonge

30 April 2012, 18:51:58 #2418 Son düzenlenme: 30 April 2012, 18:55:46 ngonge
Şöyle oldu yani:

Dear Mr. Platini,

I am a  Samsunpor (Turkish Super League team) fan and I would like to make an official complain about Turkish Football Association for legalising match fixing by announcing the change of article 58 of Diciplinary Procedure. The only aim of this change is to save Fenerbahçe SK and other Super League teams from relegation that you know were involved in several match fixing activity last season.

As yourself and Mr. Infantino mentioned several times, this is UEFA's and FIFA's must have diciplinary act and all Federations have to obey this rule. Please take prompt action on this matter and save Turkish Football.

In addition to all, I would like to remind you that Samsunspor is going to be relegated from the Super League at the end of this season. Samsunspor has a very clean account in all these match-fixing issues. Please do not let our club's clean and noble standing to be victimised.

Political interfere and unfair treatment in Turkish Football must be stopped now. Bring justice to Turkish Footbal by following your diciplinary procedures no later than today.

Best regards
ADINIZ SOYADINIZ

eklediklerim siyah yazılı olanlar, samsunspor ile ilgili olduğunu da başa da ekledim ki hemen anlaşılsın ve bize ait bir itiraz olduğu belli olsun. ben şimdi gönderiyorum.

özkan

tamamdır abi/kardeşim o zaman.Daha güzel oldu  ;) el birliği ile atarsak bu maili yoğun katılım bi baskı oluşturacaktır.

ayrıca arkadaşlar maillerinizi hotmailin yada ilgili mail uzantılı sitenizden atarsanız daha kolay olur mail adreslerini kopyalayıp giden adresine yapıştırmanız yeterli ;)

cembaba

Tüperman yaptı yapacağını. Acayip mutsuzum. Düştük diye üzülüyordum. Şimdi şikeciler ligde kaldı diye üzülüyorum.

twitter

ula hakkiniz yeniyor az demec verin, aciklama yapin bi zahmet

emre__ss

Deri ceketin hakkını ver hakkını  :suslen:

yirmiuc

Facebook'ta şöyle bir yorum gördüm.
"Lan o zaman darbe planı yapanları derhal serbest bırakın.. Sadece planda kaldı.. Ülkeye yansımadı
Allah hepinizin belasını versin!!!"

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: yirmiuc - 30 April 2012, 19:36:09
Facebook'ta şöyle bir yorum gördüm.
"Lan o zaman darbe planı yapanları derhal serbest bırakın.. Sadece planda kaldı.. Ülkeye yansımadı
Allah hepinizin belasını versin!!!"

>l< >l< >l< >l<

GurbetciFanatik

Kazım Yılmaz: "Kararı değerlendiriyoruz"
Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike ve teşvik iddialarıyla ilgili bugün açıkladığı kararı değerlendireceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz, Samsunspor Kulübü olarak şimdilik net bir açıklama yapmanın doğru olmadığını da belirtti ve "Kamuoyuna bu konuda daha sonra açıklamada bulunacağız" dedi. Başkan Yılmaz, TFF'nin kararıyla ilgili kendisinin söylemediği sözlerle yapılan haberlerin doğru olmadığını da ifade ederek, haberi yapan Doğan Haber Ajansı (DHA) hakkında da hukuki süreç başlatacaklarını belirtti.

Baskanim günü münü kalmadi cikin konusun biseyler söyleyin

FaTiH_HaN

1 senedir şu an açıklama yapmamız doğru değil diyorsun başkan, şimdi bir şeyler söylemenin vakti değilse ne zaman konuşacaksın? Biz puanla düştük, hakemlerin verdiği kararlar ortada, taraftarının durumu ortada, takımın ne olacağı belli değil daha neyi beklersin ki konuşmak için, zamanında fenersiz lig olmaz dedin ama bak Samsunsporsuz lig oluyor, şike yapanların yanına kar kalacak biz hakem hatalarıyla düşeceğiz. Suat Kılıç Metroyla ticaret halinde hiç mi bir bağlantı yok bize karşı verilen kararlarla bu durum arasında, playof oynandı play out yok, konuşulacak o kadar konu varken susmakta nedir, çık çatır çatır konuş, yeter da bizi görmezden gelmelerine izin verme..

GurbetciFanatik

Bu adama ya birileri sus diyor yada baska bisey var.
Cünkü baska mantik bulamiyorum.

Baskanim nedir bu suskunlugun neyden cekiniyorsun ???

Diyecegin sadece bi kac sey var bilmiyorsan yardimci olalim
-Lig tescil edilemez bütün planlar kamplar alt üst oldu
-Play off varda neden Play out yok
-Madem madde bile degistirdiniz küme düsme yok o zaman herkes icin gecerlidir

samuray

o yansımadı sahaya bu yansımadı sahaya etik kurul yeterli kanıt yok tek suçlu emniyet mensuplarımı o zaman mademki ortalık süt liman kafalarına göre madde değişikliği yapıyorsunuz aziz yıldırım büyük adammış helal olsun ya bütün tff.yi istediği pozisyona soktu gelişmeler aynen onun istediği şekilde devam ediyor bu ülkede başbakan bile çıkıp 8 tk düşerse türk futbolu biter diyebiliyor bunlarında yaptığı adı geçen takımları nasıl kurtarırız başka bi şey ydeğil birazcık vicdanınız varsa adil olun ama nerde sizde o adalet duygusu yazıklar olsun diyorum :kafa: :kafa: :kafa:

mehmet yılmaz

Türkiye'de futbol gerilerken tiyatro(!) ciddi anlamda gelişiyor. Senaryoyu harfiyen uygulayan ciddi görünümlü komik adamlar, siz metne bağlı kalıyorsunuz ama UEFA "doğaçlamayı" basacak kafanıza! İğrendik artık...

Sahaya yansımamışmış, ben de futbolu yöneten adama benzer şeyler görüyorum ama hiç hayata yansımıyorlar nedense...