Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

vanlioglu

ekrana çıkıp "sevinçliyim, şike sahaya yansımamıştır." diyerek kendin söylediğin cümleye kendin bile inanmazken, ligden düşmede puan silmede olmaması gayet normal.

futbolu felan geçtim kendi kendini bile yönetemeyecek adamların çıkıp ekrana 70 milyonu aptal yerine koyması çok acı verici ve bizim bunu hala göremememiz ondan da acı verici.

feveran

pfdk ya sevkedılen kulupler gs fb ts ve bjk 15 kulup daha

emre__ss

15 klüp varmış ama bank asya dikkate alınmadığı için giresun ve MİY yok  :kafa:

engin55

galatasaray,trabzon,beşiktaş,fener dahil 15 klüp pfdk daymış

babasamsunlu

Alıntı yapılan: engin55 - 30 April 2012, 12:11:43
galatasaray,trabzon,beşiktaş,fener dahil 15 klüp pfdk daymış

bize mersin lazım.... hoş sevk edilsede sonuç sıfır çıkacak ya...

engin55

Büyük ihtimal mersin de vardır. Mersin yoksa biz mi varız? 15 takım pfdk ya sevkedildiyse bunların içinde bankasya takımları yoksa sevk edilmeyen 3 süper lig takımı hangisi acaba?

samsunluhakan

tff den hiç birşey olmaz bide şikecilere ödül vermedikleri kaldı
bizim başkan uyusun dursun daha

samsunum

Sahaya meşale atan taraftara 1 yıl cezayı yapıştır, "yapacak birşey yok, kanun böyle" de.. Dünyanın en ağır şike-teşvik disiplin cezaları Türkiye'de diye hava at; sonra ilk yakalandığında bu cezaların ağır olduğu belliydi de.

Halk arasında bu konuyu çok net anlatan bir deyim var. Yiyemeyeceğin elmanın ağacı altına yatmayacaksın. Çık delikanlı gibi söyle kardeşim. Dibine kadar pisliğe batmışız.. bugün oldu, yarın da olacak de. Futbolu yönetenlerin içinde temiz adam yok, şike yapanı hapse atacak olsak dışarıda adam kalmaz de.

Ha iş taraftara gelirse ondan bol ne var.. milyonlarca! Suçlu-suçsuz farketmez. Bir olay mı çıktı, rastgele on tanesini ibreti alem için at içeri, yatsın 6 ay. Nasılsa dışarıda onlardan çok var.

mimar55

Küme düşme kalktı, puan silme geldi diyenler önyargılıdır. Önce PFDK ve Tahkim Kurulu'nun ne karar vereceğini beklemeliyiz. Biz dosyayı olduğu gibi kurula gönderdik. Sadece bütün kulüplerimizin idari değil yargı olarak da aklanmasını istedik." diye konuştu.
Bunlari soyledi bana gore onemli olan kismi buydu bekleyin karar versinler 48 saat daha bekleyerek sonucu gorecegiz ligte kalacagiz cunku bana gore cas kurallarina gore futbol sezonu basladiktan sonra o ligle ilgili kural degisikligi yapilamaz yani 58. Madde degisemez oldu degistirdiler ve bundan madur olan takimlar oldu mesela samsunspor hic ismi gecmezken normalde kume dusmesi gerekn takimlar icin kural degisikligi yapildi iste o zaman baktik olmuyor bence kompile kepenkleri kapamak en mantiklisi cunku sene gene super lige ciktik diyelim bunlarla karsilikli oynadigimizi hayal bile edemiyorum boyle spor olmaz hak edene ver cezayi dusmeyi kaldir sampiyonu tayin et fb de tsde sike yaptiysa bursanin sampiuon olmasi lazim ama olmuyor neden bu seneden puan silinecek bu sene puan silince ne degisecek kimse kume dusmeyecek bir yil bosuna oynamis olacagiz

emre__ss

Şike yapmak serbest yeter ki çaktırma -YILDIRIM DEMİRÖREN

mimar55

Su kararlar aciklandiktan sonra hep beraber gidelim tff onune siyah celenk birakalim baskan yonetim kurulu otobuslerce samsunlu gidelim secimlerdede sandiklara gitmeyecegiz diye iki tane sandik kiralim spor bakanligi onunde sonrada formalari oraya birakip gelelim samsunda mahali liglerde takim tutariz vallahi aglayacam sinirden dustuk kabul ama bukadarda olmaz yaa

ngonge

Bir suçluyu kendi davasının hakimi yaparsan sonuç böyle olur işte.

15 takım olayı da işi bulandırmak için yapılmıştır.

feveran

Galatasaray yönetimi 14:00'de toplanıyor, karar alacaklar ve bir açıklama bekleniyor.

Ligden çekilme kararı çıkabilir. Eğer Galatasaray yönetimi böyle bir karar alırsa Trabzonspor ve Bursaspor'un da aynı şekilde bir karar alabileceği konuşuluyor

feveran

Etik Kurulu raporunun incecelenmesinin ardından 58. maddede değişikliğe giden Türkiye Futbol Federasyonu, 22 maçta şikeye teşebbüs olduğu gerekçesiyle 16 kulübü PFDK'ye sevk etti.

Kulüplerin arasında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor var.

5trawberry

Besiktasli bir arkadasim yazmis ; "Ben şimdi Demirorenin anasina avradina bacisina kizina sovsem ceza almam dimi, sonucta yataga yansimadi" :D