Artık Önümüze Bakalım

Başlatan cembaba, 22 April 2012, 16:03:34

« önceki - sonraki »

cembaba

22 April 2012, 16:03:34 Son düzenlenme: 22 April 2012, 22:11:14 CemBaba
Bu konuyu açmak için çok erken olduğunun farkındayım. Fakat bazı şeyler canımı çok acıtıyor. Bunların en başında yönetim konusu bulunuyor. Artık herkesin istediği şey arkamızdan vuracak insanları kulüpten bir an önce uzaklaştırmak olmalı. Sayın Kazım Yılmaz, transfer döneminden önce, yanındaki arkadaşlarını çok iyi belirlemesi ve bu şehrin potansiyelini çok iyi kullanması gerekiyor. Bu sene çok iyi tecrübe edindiğini düşünüyorum Başkanımızın. Bank Asya 1.Lig'den Süper Lig'e yükseldiğimiz sezonu dikkate alarak hareket etmemiz gerekiyor. Yaptığımız yanlışları tekrar yapmamamız gerekiyor. Başarıyı sağlayan en önemli etkenler; yönetim-teknik heyet-futbolcu uyumu. Bunu yakaladığımız zaman başarıyı yakalayacağız. Ama dediğim gibi çok sağlam bir oluşum, güçlü bir yönetim gerekiyor. Her şeyden önce içerde artık SAMSUNSPORLU insanların olması gerekiyor.

Bu sezon tam manasıyla bittikten sonra ve hangi ligde olup, nasıl devam edeceğimizi belirledikten sonra, şehri en başından uyandırmamız gerekiyor. Süper Lig'e yürüyüşümüzde destek çıkanlar, boy boy posterleri olan insanları hepimiz gördük. Bu insanlara Samsunspor üzerinden prim yaptırmamamız gerekiyor. Başarıda yanımızda olanlar, kötü günde kaçanlar oldu her seferinde. Samsunspor üzerinden prim yaptıranlara karşı dimdik ayakta durmalıyız. Bu sene yine evimize dönerken, artık herkesi iyi tanımamız gerekiyor. Samsunspor Taraftarı yine şehrimizi gelin gibi süsleyecek. Yine arkasında olacak. Yine caddeler kırmızı-beyaz olacak. Burada en önemli iş genç kardeşlerimize daha sonra bizlere iş düşüyor. Bu şehir yeniden ayağa kalkacak. Bunu yine Büyük Samsunspor Taraftarı yapacak. Her şeyden önce yönetime güvenecek. Gerekirse doğru yolu gösterecek.

Bir takım şeyleri beklerken ben sadece Şirinler'den beklemenin de yanlış olduğunu düşünüyorum. Bir şey olunca sadece Şirinler'in başına yıkılmasın. Samsunspor Taraftarı bu zamana kadar hep beraber hareket etmiştir. Bir şeyler yapılacaksa hep beraber yapmalıyız. "Tek başıma ne yapabilirim ki?" diye düşünmeyin. Balkonuna kırmızı - beyaz bayrak asmak bile düzene karşı çıkmaktır.

Artık geçmiş geçmişte kaldı. Önümüze bakmalı ve doğru olanla beraber gitmeliyiz. Samsunspor Dergisi'de Engin Ağabey'in yazısını okuyanlar çok anlamıştır bizim meselemizi. Bizim meselemiz yanlış yolda olana doğruyu göstermek, sadece iyi günde değil kötü günde de takımımızın yanında olmak, şehrimizin tek markası olan Samsunspor'umuzun ismini sonuna kadar savunmaktır. "El'e İnat Samsunspor" derken, kendi şehrinin vekiline de, valisine de, emniyetine de kısacası Samsunspor'un karşısında olan herkese İnat !

Çok erken ama, şimdiden kafamızı kaldırmalı ve önümüze bakmalıyız. Biz Samsunspor Taraftarıyız. Erdem Abinin dediği gibi; "Bitti" dedikleri yerden yine yükseliriz.

Küme düşsek de ne değişiyor?

Yine "SEN DOĞUYORSUN GÜNÜMÜZE GÜNEŞTEN ÖNCE"

FaTiH_HaN

Önümüzdeki bazı belirsizlikler ortadan kalktıktan sonra çok rahatlayacağız. Hekesin kafasında binlerce soru var takımın geleceğiyle alakalı. Başkan kalacak mı, gidecek mi? Kalırsa güçlü bir listeyle kongreye gider mi? Şike soruşturmasından ne sonuç çıkacak, seneye bankasyada mı olacağız, süper ligde mi? Bankasyada yada süper ligde farketmez hangi ligde devam edeceksek ona göre kadro kurmaya ne zaman başlayacağız keza hoca konusunda da belirsizlikler var... vs vs .. Başkan taraftar takım herkes bu şike soruşturmasını bekliyor. Bu sonuç belkide en az taraftarı etkileyecek, bankasyada yada süper ligde her ne şartta olursa olsun takımın arkasında olacak olan taraftar olacak. İnşallah bu süreçte herşey gönlümüzce olur ve alınan kararlardan karlı çıkan Samsunsporumuz olur ve inşallah Kazım Başkan pes etmez.

emre

Yazıya katılmakla beraber bunu yazmak için çokta erken olduğunu düşünmüyorum. Hatta böyle giderse bazı şeyler için geç bile kalabiliriz bence..

Ayberk

iyi bir kaleci, papaz bir stoper ikilisi, koşan iş yapan azcık yetenek kırıntısı barındıran orta saha oyuncuları, süratli kanat oyuncuları, topa vurabilen bir forvet, ligin kaşarı olmuş(ligi iyi tanıyan) bir hoca, paraları zamanında yatıran bir yönetim=süper lig. bu kadar basit. sıfırdan kurulacak bir takım olduğumuza göre bütün bunları sağlamamız gerek

lucarelli

Bence de çok erken değil. Öncelikle yönetimin belirlenmesi lazım. Kazım Başkan iyi ama futbol konusunda yetersiz. Adnan Sezgin veya İsaların eline düşmeden futbol şubesinin yapılandırılması lazım.
Sonra da furbol takımının eksiklerini bir an önce belirleyip, erkenden yol almak lazım.

minci

Bence sitemizin önderliğinde Samsunsporumuzun hedeflerini belirlemede çeşitli alternetiflerin uzman kişilerce tartışılabileceği bir sempozyum yapılmalı. Bu sempozyumdan çıkacak olan öneriler ve görüşler yönetime iletilerek kulübümüzün önünün açılmasında çok önemli rol oynayacağına yürekten inanıyorum.

King Of The North

Hiç de erken değil kardeşim, 6 ay var liglerin başlamasına, hemen alt yapıdan 2-3 sağlam adam çıkarmalıyız, tıpkı Celil ve Serkanlar gibi, bu yıl heyecanımızı erken bitirdiler, takım bazında ligi kaldıramayacak düzeyde de olsak, atamadıklarımızdan dolayı küme düşmemizi hale hazmedemiyorum...

burakbas

twitter

bank asya'da en önemli şey defans. akaki ve kelhar tutulmalı elde, adem'in zaten gönlü var kalmak için. murat ve hakan banko 11 çıkar. zenke'nin durumu belli değil ama sağ açıkta geçen yıl agbetu'nun yaptığını yapabilir. forvette formunu üstlere çıkaran burak olur. sola'da bi dilaver çekeriz diyeceğimde çok zor..

kaleci-sol bek-tecrübeli orta saha lazım hepsinden ayrı olarak.

sonumuz hayrola,

cembaba

yirmiuc

Elimizde futbolcu kalmadı, olanlar da birer birer gönderiliyor. Durum hiç iç açıcı değil.
Belirsizlik ortamı gelecek sezonu da olumsuz etkileyecek gibi görünüyor.
Allah sonumuzu hayır etsin.

mimar55

Ya konuyu acali 1 ay olmus anlamiyorum ben isten bir sey. Su formu takip edipte sadece bu formdaki isteklere goz onunde tutulsa daha simdiden sampiyon olduk derdim. Siz yonetim olarak hala uyuyun. Erken kalkan kus yem bulur erken kalkan solucan yem olurmus. Yem olacagiz korkusu mu tasiyorsunuz ya solcanmisiniz siz.. Erkenden baslayalim transfere giresunda var topcular alin simdiden zaten kac tane yabanci oynatakcasiniz turk futbolculari ya erkenden kaparsiniz yada dunyanin parasina bu senedeki gibi 5 para etmeyen topculara kalirsiniz. Yonetim uyan artik at su ölu topragini ustunden. :kafa: al_sana :suslen:

buonanotte

Bu belirsizlik ne kadar daha sürecek acaba.Şehir tekrar havaya sokulmalı.

minci

Yönetimin acaba bir bildiği mi var. TFF ile bir pazarlık mı yaptılar? Eğer böyleyse ligin tescilini bekliyorlardır. Değilse o zaman iş kötü. Ancak şimdiden ufak ufak özellikle Bank Asyada iş yapabilecek oyuncularla görüşülmesi gerekir diye de düşünüyorum. Bu konuda siteden içinde kulüp üyelerinin de bulunduğu bir temsilciler gurubu oluşturup özellikle transferlerle ilgili bir rapor hazırlayıp bunu da düzenleyeceğimiz bir kahvaltıda başkan ve yönetimi davet ederek onlara sunsak ve o kahvaltıda herşeyi ortaya koysak, tartışsak alternatifleri ortaya koysak nasıl olur?

Ayberk

Seneye TFF 2. Lig'e düşmeyiz inşallah bu kafa yapısıyla :x((