Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

maraton

O da bisey mı bende yan oda diye bisey var iki decoder var iki ayrı odada hali ile birinde lig tv var öbüründe yok.. Ulan dedim birgun yatarak mac seyredeyim aldım kartı aynı evde farklı odada aynı üyeye ait decodere uyumsuz kart dedi.. Ayda 130 tl digiturk faturası ödediğimi yeri gelmişken belirtim... Neyse aradım bunları olmaz efendim ikinci kutu icinde para ode ne kadar 20 tl ulan yan odada olan maca zaten oduyom ya olmaz efendim bu arada yeni kutuların yerini degistirmekte mesele.. Neyse ben müşteri temsilcisine bu konuşma hizmet kalitesi acısından kayıt altına alınıyor mü diye sord evet efendim dedi bende ne kadar orada patron varsa topunun annesine hürmetlerimi iletdim şimdi kapattıracam digiturku seyredeceğim mac olursa gider bir yerde izlerim

havzalı55

bi tane digi55 arkdas vardı ligler başladı artık çıkmıyo piyasaya. noldu acaba önceden sattıklarına prim alıyorlardı da şimdi bittimi o iş ?

55__Gurbet__55

Bende artik almayi düsünüyorum. Tavsiye edermisniz. Sadece Samsunspor Paketi alacam.Mac önce Mac Basliyor´u izliyebiliyormuym. LigTV 2 mac saatinde sorunsuz aciliyormu. Samsunspor paketi olan abilerim/kardeslerim yardimci olursa sevinirim.

samsunmania

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 07 November 2011, 20:48:25
Bende artik almayi düsünüyorum. Tavsiye edermisniz. Sadece Samsunspor Paketi alacam.Mac önce Mac Basliyor´u izliyebiliyormuym. LigTV 2 mac saatinde sorunsuz aciliyormu. Samsunspor paketi olan abilerim/kardeslerim yardimci olursa sevinirim.

Bazen karışıklık oluyor. Özellikle o saatte 2 maç varsa. Ben taraftar hd seyredemiyorum. Bir keresinde de karabük maçında hiç seyredemedim. Müşteri hizmetleri baştan savma iş yapıyor. Maç başlıyoru bazen veriyor bazen vermiyor. Mesela eskişehir maçında man.city maçı var diye bizim maça 5 dk kala yayın verdiler. Taraftar 204 veya 205 den veriyorlar maçı.

bengülü

arkadaşlar samsunspor taraftar paketini iptal etmek istiyorum ama 2 yıl anlaşmalı olduğum için geriye dönük para ları istiyorlar bu konuda bilgisi olan varmı

GurbetciFanatik

Herkes bütün Samsunsporlular tek bi agizdan iptal etsin Digitürkü.

Nedeni: Yapilan haksizlik dengesiz Lig Sacma sapan mac günleri.
Samsunsporumuzun hakki yenmistir yazin gitsin

CeLL-O

Ben de 1 senelik paket almıştım, bu sene sonunda tarihi biter bitmez iptal ettiriyorum. Trt'den devam artık..

bengülü

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 10 April 2012, 16:30:08
Herkes bütün Samsunsporlular tek bi agizdan iptal etsin Digitürkü.

Nedeni: Yapilan haksizlik dengesiz Lig Sacma sapan mac günleri.
Samsunsporumuzun hakki yenmistir yazin gitsin

ben dedim digitürke ibb ve gençlerbirliğin taraftarlarına satarsınız dekoderi de şike yapan takımlara ödül verdiniz şikeciler bursa hariç ilk 8 takımın içinde böyle bir tepkimi verdim

FaT1h

Burak

Tam mahkemelik bir durum aslında bence ben sonuçta 2 sene Samsunspor maçlarını izlemek için taahhütte bulundum. Gerçi bunlar bunu kesinlikle düşünüp sözleşmeyi ona göre yapmışlardır ama avukat abiler / kardeşler daha iyi açıklar bence en azından Tüketici Hakem Heyetine danışmakta fayda var

samsunluhakan

şu mahkeme kararları açıklansın iptal ettirecem ben alın kutunuzu gidin diyecem samsunsporumun maçını izleyemedikten sonra neden para ödeyim

samuray

ben tahütlü 2 yıl dijitürk aldım samsunspor taratar paketini 1 yıllık yaptım ligler mayıs 22 demi başlamıştı o zaman bitiyor iptal ettirecem tabiki dijiyi 2 yıl tahütlü almasam onuda iptal ettirecektim ama malesef 1 yıl daha beklemek zorundayım

celebi

şimdi bu Samsunspor paketiyle gazor kupası maçları izlenebilecek mi yoksa ekstra ücret mi olacak

uykan

Alıntı yapılan: celebi - 10 April 2012, 23:02:42
şimdi bu Samsunspor paketiyle gazor kupası maçları izlenebilecek mi yoksa ekstra ücret mi olacak

Abi o paketle,
Liga BBVA, Bundesliga, Serie A, Eradivisie, İsveç 1, Fuliminense, hatta beko basketbol liğini izlersin SAMSUNSPOR maçlarını izliyemezsin hacı   :)))

özkan

bu zıkkımı iptal etsek faturası ne olurki bize.