Bursa grubu Aks Tv Spor Aksiyon Programı'nda

Başlatan bengülü, 27 August 2007, 12:02:18

« önceki - sonraki »

bengülü

YER TARİHİ BURSA İNKAYA ÇINARI

bu akşam yapılacak spor aksiyonda bursa grubu olarak akstv de yayınlanacak bengülü grubu nu bursada güzel bir çekim ve röpartaj yaptık akşam saat :20:30 spor aksiyonda

maço

aaaaa baak bu ıyı oldu ızlenır herturlu

celebi

Kısmetse izleriz güzel olur bengülü kardeşlerime yakışır.

jean

belkı bende cıkarım konusma yapılırken ordaydım bende

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: "jean"belkı bende cıkarım konusma yapılırken ordaydım bende

Bursadamıydın? bursa grubu bursanın en güzel yeri tarihi inkaya çınarında yaptı o konuşmayı.

caneRisse

helal olsun valla ızlenır bu hatta ızlenme rekoru kırılcak gorceksınız HERYERDEYIZ

jean

ben bunu gormedım pardon ıstanbuldakı roportajı anladım ben

körfez55

programda şafak gedikoğlunun maç sonrası verdiği demeç yayınlandı.söylediği bir söz ki çok hoşuma gitti  'teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda hemen istedikleri yere bir futbolcu alabiliriz.artık elimiz türkiyenin heryerine uzanıyo'' dedi.

ayrıca beşiktaşın önerdiği bir gurbetçi oyuncu denenmek üzere samsuna getirilmiş.gelecek vaadeden yetenekli bir oyuncu olduğu belirtliyor..

maço

dukana kıtlendıgımız ıcın ızleyemedım ama korfezın dedıklerı gercekten cok hos su bjk ın onerdıgı adam ıyı cıksa barı

körfez55

ibrahim adında genc bir gurbetçi oyuncu sandığımızdan daha ciddi bir transfer olduğu söyleniyor.
ayrıca bomba diyebileceğimiz birkaç transferden bahsediliyo(programdan değil aldığım duyumlardan :) )

celebi

Akşam seyredemedim ancak bu resimler bile her şeyi anltıyor mseleyi.Teşekkürler bursa grubu

jean

mactan once kendı ımkanlarımla otoleı buldum menajer ercıment hoca falan oturuyorduk sonra safak gedıkoglu geldı dedı ıkı yılda taraftara dagıttı fporma samsunspor tısortlerı falan 80 mılyarmıs yanı o parayı harcamıs sırf dagıtmak ııcn helal olsun

celebi

İstanbul Grup olarakta bizde çıksak ya programa olmaz mı :lol:

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: "Celebi"İstanbul Grup olarakta bizde çıksak ya programa olmaz mı :lol:

Akşam aks bursa gurubunu yani bengülü fanatiklerin görüntülerini tekrardan yayınladılar.daha detaylıydı daha güzeldi.şimdi sanırım çerkezköye gitmeyi planlıyorlar kartal spor maçı öncesi.çerkezköye gitmişken bence istanbul grubuylada çekim yapsınlar.hazır istanbula gelmişken.

veis

grup istanbul herzaman bengülüleri desteklemektedir diger gruplarımız gibi hepimizin başarısıyla övünüyoruz.