Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Son 6 saat 55 dk.
içimde tarifsiz bir sızı var.
Akşam 20.000 kişilik efor testine gireceğiz Allah kalbimize kuvvet versin...

twitter

AlıntıSamsunlu olmak, Samsunsporlu olmak ! Ayrı şeyler artık şunu kabullenin ! Sapına kadar gururla söylüyoruz ki dedelerimizin dedesine kadar Samsunluyuz ! Bu şehri yeri geldiğinde de en büyük savunucusu, en büyük koruyucusuyuz !

ultrAslan SAMSUN olarak Yarın Akşam ki Maçda Şehrimizin Takımı Samsunsporun Yanındayız !

Bizimkisi ne İstanbul sevdası, ne boğazda rakı balık sevdası..
Bizimkisi Galatasaray Sevdası bunu aklınıza sokun !

O sayfaya giren aklıma sokiyim bu ne lan.
Face girmiyorum kaç gündür bu dallamaların yüzünden yine çıktı karşıma.

BigBadMama5552

AlıntıSamsunlu olmak, Samsunsporlu olmak ! Ayrı şeyler artık şunu kabullenin ! Sapına kadar gururla söylüyoruz ki dedelerimizin dedesine kadar Samsunluyuz ! Bu şehri yeri geldiğinde de en büyük savunucusu, en büyük koruyucusuyuz !

ultrAslan SAMSUN olarak Yarın Akşam ki Maçda Şehrimizin Takımı Samsunsporun Yanındayız !

Bizimkisi ne İstanbul sevdası, ne boğazda rakı balık sevdası..
Bizimkisi Galatasaray Sevdası bunu aklınıza sokun !

İstanbul sevdası ile işleri yoksa niye Galatasaray'ı tutuyorlarmış ya o zaman?  :D

twitter

Niye aga? Durum direk olarak bizi ilgilendirmiyor mu

Samsun'un veya Samsunspor'un en büyük savunucusu ve koruyucusu bu ultraslan veletleri mi?

muzaffer4

maraton biletini 50 tl den satıyor..

AlıntıMemleketinin takımını tutanlar biraz FAZLA OLMADIMI ! Senelerdir memleketini satanlar diye bağırdınız 1453 TEN BERİDİR TÜRKLERİN olan İstanbula BİZANS diyerek fatihin KEMİKLERİNİ SIZLATTINIZ yetinmediniz İNSANLARA TUTTUĞU TAKIMININ ZAFER SEVİNCİNİ KURSAKLARINDA BIRAKTINIZ size soruyoruz BU ZAMANA KADAR SİZ BU ÜLKEYE NE HİZMET YAPTINIZ !

bunuda yazmışlar..

Ahmeti

Tamam savaşa falan gidersek çağırırız onları ama neyin savunuculuğundan bahsediyorlar anlamadım haa mademki savunacaklar ayak altında dolaşmasınlar yeter
Aklı sıra bide gider yapıyor

Tufan

ben bu İstanbul yalakası veletleri muhatap almıyorum içlerinden birkaç tanesini takıldıkları yerlerden dolayı tanıyorum 17-18 yaşında çocuklar ne halleri varsa görsünler.

Tufan

http://www.facebook.com/yunusemre.oktar1
bu karaborsa satan zatı tanıyan var mı beyfendi posta koymaya çalışıyor bana bi ulaşmak istiyorum kendisine 4:30da atatürk spor salonu önündeymiş

twitter

bu dallamaların başı herhalde

Cheregi

AlıntıSamsunlu olmak, Samsunsporlu olmak ! Ayrı şeyler artık

Başka bir açıdan bakarsak kökeni Trabzon'muş, Şırnak'mış, Artvin'miş, Gümüşhane'ymiş ne olursa olsun bu takıma sevdalı "sadece Samsunspor'lu" olanların değerini bilmek ve vurgulamak lazım. Dedelerinin dedesine kadar Samsun'lu olupta sadece Samsunspor diyemeyenlerden daha çok Samsun'ludur benim nazarımda. Bir şehri sevmek onun bütün değerlerini sevmektir. Samsunspor Samsun'un kalesidir ve Samsun'un askeriyim ama x kalesini savunuyorum demektir Samsun'luyum, x takımını tutuyorum demek...

King Of The North

Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye, siz boşverin bunları konuşmak bile bize yakışmaz, dua etsinler yanlış zamanda yanlış yerde karşımıza çıkmasınlar...

Pergani 55

Dedemin dedesi Samsunlu öncesini bilmiyorum ama bildiğim birşey varki Samsunlu Samsunsporu tutar başka tutuyorsa Samsunluluktan uzaklaştıgı anlamı geliyor

twitter

ramcQ_55