1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Bonservisini alırsak seneye milli takıma yollarız.Çok iyi kaleci olacak.

samuray

bu maçın kazanılmasında başrol sen tutan olarak murat atan olarak helal olsun inşallah sen tutarlar samsunda kalmanı çok isterim eminimki bütün taraftarlar kalmanı istiyordur kalırsan samsunun efsane kalecilerinden biri olarak tarihe geçersin eminim bundan uzun yıllar şerefle taşırsın armayı

Turuncu

Ertuğrul'un twitter yazısı

@ErtugrulTSKRN
Bugun onemli bir galibiyet aldik, son macida kazanip ileride cocuklarimiza anlatacagimiz guzel bir hikayenin son adimini atmak istiyoruz...

brigand

Serkan

Ertugrul Taskiran ‏ @ErtugrulTSKRN Kapat
Samsun'da bulundugum 7ay boyunca cok guzel gunler gecirdim.Emegi gecen ve destek olan herkese cok tesekkur ederim

Çok erken değil mi böyle bir açıklama için ?

cembaba

Sözleşmesi bitti babacan. Ama TFF 1. Ligde oynayacağını sanmıyorum.

Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 08 April 2012, 11:52:50
Sözleşmesi bitti babacan. Ama TFF 1. Ligde oynayacağını sanmıyorum.

Sözleşmesi bittiyse beklesin 1 hafta sonra yapsın be kardeşim açıklamasını millet zaten dert küpü çıkıpda şunu yazmak : (

Theofanis Gekas

Yolun açık olsun,kişiliğin,yeteneklerinle bir gün avrupanın sayılı klüplerinden birinde kalecilik yapacağını düşünüyorum

GökhanÇağlar

Sen de git Ertuğrul.Yolun açık olsun.Emeklerin için sağol

Gorkem

twitter

Gekas, Ertuğrul, Adem, Murat.. Hatta Hakan. Gerisi faso fiso.

Yolun açık olsun. Milli formayı giyecektir.

beşnumara

Alıntı yapılan: Serkan - 08 April 2012, 11:54:59
Sözleşmesi bittiyse beklesin 1 hafta sonra yapsın be kardeşim açıklamasını millet zaten dert küpü çıkıpda şunu yazmak : (

Profesyonel futbolcu oldu ya kardeşim öyle takılıyor napsın :(
Herkes rengini belli etsin bakalım ligler daha tescil edilmedi ufak da olsa ihtimalimiz var o zaman bakacaz hepsine tek tek

SametYılmaz55

yolun açık olsun da keşke bekleseydin biraz daha kardeşim

Ahmeti

kaçan kaçana hayırdır yangından malmı kaçırıyorsunuz sizi zorlamı tutuyorlar illaki birşeyler yazmanız mı gerekiyor gideceksen git ama ne gerek var böyle yazılara.

Verdiğin emekler için teşekkürler yolun açık olsun.

fanatik samsunsporlu