10- Ekigho Ehiosun

Başlatan germencisse, 14 July 2011, 20:29:51

« önceki - sonraki »

brigand

Ulan birinizin de top tekniği olsun ya. Tıkla da tıkla  :kafa:

kumköylü ahmet

teknik direktörümüz son hafta ligde kalarak ilerde cocuklariniza anlatacaginiz aniniz olsun diyor..sen üstüne alinmiyorsun demi :-) ama son hafta sana morel olsun diye sesim kisilina kadar cagircam seni utandirma bizi son hafta iyi oyna gerisini unutalim bizde anlasdik mi ekigho

kalptenþimþek

bence fazla yüklenmemek lazım..zaten kaçırdıklarını kaçırmasaydı, barcelonaya kaçardı çoktan..

Sol Açık

İlk pozisyonda sanırım Cenk dokundu, top arkasında kaldı. Ama ikincisini atmalıydı.

Olmadı, artık Sivas'a atar, hepsini unutturur...  ;)

GökhanÇağlar

Murat'a dua et.Yoksa kesin biri vururdu seni Samsun'da..

Lusage

Senden en fazla Kanat oyuncusu olur. Kenardan Kenardan yardıracaksın arkadaşlarına pozisyon hazırlayacaksın. Şut çekmen yasak..

Furkan

Kayseride 1 kaçırdım diğer hafta 2 attın. İnönüde 2 kaçırdın kader maçımızda 4 atacaksın inşaallah  :)

silopilimuhsin

Guizaya partner olacak adamsın sen

AntZ

İdmanda altı pasın içine topları dizip bir hafta boyunca boş kaleye şut çalıştırılsın. Başkada idman yaptırılmasın  :kafa:

Kaya

Bir forvet neleri yapmalı? Bu konuda hiçbir fikri yok..Daha kendini çok geliştirmesi gerekiyor.Ben hala en önemli hucum gücümüz olduğunu düşünüyorum.İlk yarıda ki pozisyonda tecrübeli bir forvet o kadar çizgiye inmez bir adım geride beklerdi.İkinci yarıda ki pozisyonda ise her forvet orada kaleciyi geçerdi.Daha öğreneceği çok şey var..Seneye uçarrr...

jorgensen55

Süper lig de oynayacak futbolcu değil bize hiç mi hiç yakışmıyor...

lucarelli

Pozisyona girip çok gol kaçıran bir forvetin yapacağı şey aslında çok basit. İdman sonrası ekstra şut ve orta gol çalışması. Ama işini sevmiyoki bunlar. Antremana gel maçını yap. akşam olsun eve git....

Mert

Şahsen ben ekighonun sezonun ilk zamanlarından çok daha farklı olduğunu düşünüyorum.Topu ileri taşıyabilmesi ve ummadığımız anda içeri gol atması çok iyi.Bence kendini geliştirdi ve daha da geliştirecektir.Evet boş kaleye kaçırması ve kaleciyle karşı karşıya kaçırması kötü tabi fakat o da bu isteyerek yapmadı sonuçta.Zenke ile kıyasladığımız zaman arada çok fark var.Bence ligte kalırsak seneye çok işimize yarayabilir.

ercan0655

Bir varmış bir yokmuş tarzındasın, seni ciddi anlamda alt yapı hocalarınınn çalıştırması lazım. Bu hafta varmış pozisyonuna geçmezsen bilki bu tARAFTAR pozisyona geçecek   :D sivasa enaz 2 tane atmalısın kaçırdıkların yerine.

Kodalak

az önce trt3 spikerleri şunu söylediler....-bu ekighonun kaçıncı kez böyle gol kaçırışı bunların 2-3 tanesi gol olsaydı SAMSUNSPOR bu durumda olmazdı