22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: de_brk7 - 31 March 2012, 16:28:49
abi ben 70 kiloyum ... sen bana maçta denk gelme , fırlatırsın sahanın ortasına ..  ;D :D :D :D :D

yok ya o iş idman işi o seviyeye gelmek için en az 1 sene düzenli yapmak lazım  :)

Furkan

Bu maçta defansif olarak harikaydın gönüllerin kaptanı  :ok

alperen

_Jack Daniels_

Cezalı maalesef.  :x((

Jnr.Serkan

Haftaya kimin oynadığının pek bir önemi yok.Bu takımda eğer ruh varsa rakip 25 kişi oynasa yine kazanır

isa55

Bu maçta herkes görevini yaptı. Haftaya da aynı performansı bekliyoruz. Lazar yerini asla dolduramaz ama yediği paranın hakkını verir inşaallah.

Furkan

Şu Petkoviç dürzüsü keşke ilk haftalarda lazar yerine seni oynatsaydı ve ilerdede zenkeyi belki herşey cok farklı olabilirdi şu an

Ahmeti

Dualarını haftaya tiribünden eksik etme senin gibi herkesin duasına çok ihtiyacımız var

samuray

helal olsun adem alkaşi adam gibi adamsın hem efendiliğinle hem oynadığın oyunla

binikalamadım

Theofanis Gekas

sana iltifat etmekten bıktık kardeşim  :evet:

brigand

Yine elinden geleni sonuna kadar yaptın ya helal olsun sana aldığın her kuruş.

emre

yanlışım varsa Kar6 kardeşim düzeltsin  :) 22 haftadır falan kart yemiyordu çok ucuz kart verdi hakem, formayı aldığı Fener maçından beri terinin son damlasına kadar savaştı. Bu gün hataları da vardı ama bu takımın bu zamana kadar ki direniş inancını artıran en önemli faktörlerden biriydi. Çok lazımdın Sivas maçında ama canın sağolsun..

ahmetsefa55

Sol Açık

Maç sonrasındaki konuşması da çok düzgündü. Bu sezon Gekas 1, Adem 2!!! Adamsın!  ;)