STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

buonanotte

kuzey55

buraks

ya kayseride ekigo golü atsa ve galip gelsek şu an ligde kalmamız garantiydi yazık oldu o kaçan 3 puana demekki hiçbir zaman ümidini bırakmayacan

ethm55

aynen abı yenı arkdasımla konustum ındırmısler otobuslerın camlarını  :kafa:

buraks

beşiktaşın şampiyonluk umudu yoktu ama nedense stad fuldü çok garibime gitti sanki bizi yenseler şampiyon olacaklar diğer maçlarda stadı dolduramıyorlardı oysa ki

CurvaSs

taşlamada yaralanan arkadaşımız var mı? sorun yok değil mi? deplasman otobüsleriyle iletişimde olan arkadaşlar haber aldıklarında buraya yazarsa sevinirim.

jean

Son 10 dakika bakamadim heyecandan kapattim bilgisayari antalyada gol atinca umudumu yitirmistim mucize olcak ins haftaya

sosaka

Macın en güzel anı da heralde biz kırmızı derken onların beyaz demesiydi :)

ethm55

Alıntı yapılan: CurvaSs - 01 April 2012, 18:07:31
taşlamada yaralanan arkadaşımız var mı? sorun yok değil mi? deplasman otobüsleriyle iletişimde olan arkadaşlar haber aldıklarında buraya yazarsa sevinirim.

Abi benım arkdasın oldugu otobus'un camlarını ındırmısler yaralanan yok. diger otobuslerden bılgım yok kısa gorusme oldu

sercan5592

Ben arkadaşlara mesaj attım sordum taşlamışlar ama onların otobuse bişey olmamış Şirinlerin otobusun camı kırılmıs galiba yaralanan var mı bilmiyorum

Ahmeti

Geçmişten kalan bir yaraları vardı şimdide o yarayı deştik buda onlara kapak olsun.

sercan5592

Bi tane 8jk taraftarı bıcaklanmıs dıyo facede ki Samsunspor sayfası ama dogrumudur bılmıyorum

alperen

Alıntı yapılan: alperen - 01 April 2012, 00:07:36
benimde rüyamda murat hafif sağ çaprazdan uzaktan vuruyodu ilk yarıyı 1-0 önde kapatıyoduk uyandım..Allah'ım sen yardım et,acayip bi heyecan var içimde :-X

ben demiştim  :-*  bikaç teknik hata olsada genel itibariyle tuttu rüya  ;D :-*

mehmet yılmaz

Allah'ım... Şükürler olsun.
Heyecandan gittik, geldik...
Bitmedi ulan bitmedi...
Hadi çocuklar, ipler bizde artık.

celebi

samsuna yolculuk var kavimler göçü başlasın