TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

erkan55

yine 1-1 iyi sonuctur hem gelecek hafta herke o zaman antalyayi cizariz

Sol Açık

Alıntı yapılan: "Harun55"Kardesim kaybedecek birseyimiz yok, disarida yani deplasmanda 1 puan herzaman iyidir kardir.
Yeterki kendi sahamizda puan vermiyelim elaleme.

Haydi bastiiir samsuuuunum.

Sen de haklısın ama yine de galibiyet istiyor insan. :) Ayrıca maçın ilk yarısında seyrettiğim İstanbul'un bir numarası yoktu ve bizim Serkan, Celil ve Canersiz kadromuz bile İstanbul'dan daha iyiydi...
Yani 3 puan güzel olurdu ama elbette 1 puana da razı oluruz... Ayrıca bu da sanırım 15 gün önceki halimiz düşünülünce iyi birşey...  :lol:

Sol Açık

Bu arada penaltıyı Celil yaptırmış...  :lol:

King Of The North

73 te 1-0 geriye düştük sonra 1-1 bence buba göre değerlendirirsek iyi oldu bu 1 puan.Maça Celil ve Caner damgalarını vurdular gene,Allah'ım şu Gökhan Kaba kazmasından kurtulduk ya Kenan bile oynasa forvette daha iyidir.Neyse geçmiş olsun umarım foto ve video vardır yarına yüklerler arkadaşlar.Gerçi tribün adına bişey yok ama gene de olsun napalım.

Harun55

Alıntı yapılan: "Sol Açık"
Alıntı yapılan: "Harun55"Kardesim kaybedecek birseyimiz yok, disarida yani deplasmanda 1 puan herzaman iyidir kardir.
Yeterki kendi sahamizda puan vermiyelim elaleme.

Haydi bastiiir samsuuuunum.

Sen de haklısın ama yine de galibiyet istiyor insan. :) Ayrıca maçın ilk yarısında seyrettiğim İstanbul'un bir numarası yoktu ve bizim Serkan, Celil ve Canersiz kadromuz bile İstanbul'dan daha iyiydi...
Yani 3 puan güzel olurdu ama elbette 1 puana da razı oluruz... Ayrıca bu da sanırım 15 gün önceki halimiz düşünülünce iyi birşey...  :lol:

Tabi bende isterdim galibiyet çikmamizi sahadan,
ama napacan ilk yaridaki oyunu oynadiylarsa 2.yarida...
ozaman Amsterdamli ya katiliyorum çünki tam bir rezaletti yaw, çok fazla topkaybi yapiyoruz.

ÇarŞamBaLı

Tam Olarak oturmamış bir takım+Deplasmandasınız+Sezonun ilk maçı.Bence 1 Puan Bize birdahaki hafta galibiyet almamız için yeterli bir moralman.

berusa55

bence caner celil serkan bastan baslasaydi isi bitirip cıksalar daha iyiydi...sonradan sokunca oyuna isleri zorlasıyor. valla sakaryanın kocaeliyi kendi sahasında hem de seyirçisiz macta 4-1yendiğnii gördukten sonra ben bu sonuca pek sevnemiyorum arkadaslar. ortada kaybedilen 2 puan var ne yazık ki :?

Sol Açık

Bu arada diğer maçlar:
Giresun 0-0 Karşıyaka
Kartal 3-1 Bolu

Sempatik Bengülü

1 puan aldık bunada şükür.yalnız başta kalecimizi sonrada futbolcuları burdan kutluyorum.bu sene çok güzel sonuçlar alıcağımıza inanıyorum.ayrıca istanbulda takımızı yalnız bırakmayan tataftarlarımızada teşekkür etmek lazım

Sadece Samsunspor

Tuqberk den mac ozeti  :wink:

maci seyrettim hoca caneri serkani ve celili oyuna cok gec aldi bir 10 15 dk. daha once alsaydi cok rahat bir galibiyet alirdik - ama gecen sezona gore cok iyi bir oyun sergildik takim bayagi toparlanmis - bu arada bir dipnot : feridun en kotu oyuncusuydu butun yaptigi paslar rakip takimin ataga kalkmasina sebep oldu ayrica can ulun da bekleneni vereremdi bana gore dedgim gibi antalya macini kazanmak istiyorsak celil serkan ve caner in ilk 11 de olmasi lazim

oyun genelinde ise hep ustun oynadik - kemal akbaba da iyi oynadi ama serkan in pasinda topu kalecnin usutune atmasi beni cok sinirlendirdi - ayrica fatih aytekin in bu takimda isi yok takimdan gonderilen ferdi fatihten bin kat daha guzel oynuyor

umarim iyi bir ozet olmustur  :wink:

berusa55

hakikaten bu fatih aytekine verilen paraya yazık. bu adamdan topçu olmaz arkadaslar.

Sadece Samsunspor

Alıntı İstanbul ve Samsun yenişemedi

TFF 1. Lig'de oynanan karşılaşmada İstanbulspor ile Samsunspor 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini 71. dakikada İstanbulspor'dan Savaş ve 79. dakikada penaltıdan Samsunspor adına Caner kaydetti.

İSTANBULSPOR: 1 - SAMSUNSPOR: 1
Stat: Bayrampaşa
Hakemler: Sinan Cem İyihuylu, Mehmet Ömer Altuntaş, Süleyman Özay
İstanbulspor: Yılmaz, Uğur, Özgür, Ahmet (Dk. 66 S.Serkan ), Uğurtan, Cemil (Dk. 38 M.Samet ), Enis, Salim (Dk. 74 Deniz ), Mustafa, Savaş, Kenan
Samsunspor: Ercüment, Sinan, Kenan, Zafer, Serkan Eyüboğlu, Fatih (Dk. 77 Caner ), Can (Dk. 63 Celil ), Yücel, Emre, Feridun (Dk. 57 Serkan Aykut ), Cemal
Goller: Dk. 71 Savaş (İstanbulspor), Dk. 79 Caner (Penaltıdan) (Samsunspor)
Sarı kartlar: Dk. 47 Enis, Dk. 79 S. Serkan (İstanbulspor), Dk. 53 Fatih, Dk. 66 Celil (Samsunspor)

Sadece Samsunspor

Alıntı İstanbul'da puanlar paylaşıldı!

TFF 1. Lig'de ilk hafta nücadelesinde İstanbulspor ile Samsunspor puanları paylaştılar. 1-1 berabere biten maçta goller ikinci yarıda gelirken, Savaş'ın golüne Samsunspor'da Caner penaltıyla cevap verdi..

samsunmania

Skor iyi olmasa bile oyun güzel.Takım toparlanınca iş yapar.Biraz becerikli olsaydık galip de gelebilirdik. Bir iki takviye ile işi başarırız inşallah.

Sadece Samsunspor