STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

zenke

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 March 2012, 17:29:34
ben de 4-0 gördüm rüyamda ama antalyadan beklediğimiz haber gelmedi  :-X

amaçsız, hedefsiz beşiktaş karsısında hayat memat meselesi olan bir takım olarak bulunacagız, umarım futbolcular farkındadır olayın..

bende 4-0 yendiğimizi gördüm. antalya da 2-1 yeniyordu  :(

KareAs55

31 March 2012, 18:02:07 #211 Son düzenlenme: 31 March 2012, 18:46:56 KareAs55
ben de paylaşayım bari  :)

Dakika 73 gol atıyoruz 1-0 öne geçiyoruz ben sahaya atlıyorum polisler beni jopluyor falan ama gol atmışız jop umurumuzda değil tabi  :)

Maça gelecek olursak bundan sonra taktik falan önem değil kader maçının ötesinde bir maç , bu maçda gerekiyorsa 3 kişilik mücadele edeceksin bu maçı alacaksın başka çaremiz yok.

emre__ss

31 March 2012, 18:09:59 #212 Son düzenlenme: 31 March 2012, 18:32:53 emre__ss
Alıntı yapılan: emre - 31 March 2012, 14:48:07
Deplase Keyifler ekibi bu hafta İnönü'deymiş sanırım... Bize çektikleri bölüm Fb-Gs için çektiklerinden sonra 2. sırada izlenmiş sanırım youtube da. Yani en güzel bölüm bizimkiydi ama 3 puanı alamamıştık.Umarım bu sefer güzel tribün ve 3 puanla güzel bir deplase keyifler yaşarız.

bizim bölümde gs taraftarının yanına da gitmişlerdi bjk maçında bizim yanımıza da gelirler mi acaba  :-\

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre__ss - 31 March 2012, 18:09:59
bizim bölümde gs taraftarının yanına da gitmişlerdi bjk maçında bizim yanımıza da gelirler mi acaba  :-\

Evet, gelecekler. Zaten programın formatı o...
Az önce görüştüm, inşallah tarihi bir zaferimize şahitlik ederler.

ismail

beşiktaşı mal ediyoruz ama bir türlü beraberliği bozamıyoruz.maç uzuyor da uzuyor ama bir türlü girmiyor top.direkten dönüyor,girecek top hakemin kafasına çarpıyor falan falan.zaten vizelerde başlıyor pazartesi psikolojim iyiden iyiye bozuldu  :D :D

Furkan

Bu maçı alalım, gerekirse düşelim ama alalım..

King1965

Yarın YGS sınavındayım aklım bu maçta ne yapcam ben yaaa

mehmet yılmaz

Vimpirella Akaki oynayacakmış.
GS maçı aklıma geliyor da, sıkıntılar basıyor yeminle  :( :( :(

samsunmania

31 March 2012, 23:16:06 #218 Son düzenlenme: 01 April 2012, 00:33:39 samsunmania
Ulan günlerdir abuk subuk maç rüyaları görüyorum. Alakasız maçlar kazanıyoruz, sevinçle uyanıyorum bakıyorum ki rüya imiş. Kafayı yedik iyiden iyiye. Yarın yap bi güzellik be Samsun'um.

SAMSUNLU ORUMA 55

alperen

benimde rüyamda murat hafif sağ çaprazdan uzaktan vuruyodu ilk yarıyı 1-0 önde kapatıyoduk uyandım..Allah'ım sen yardım et,acayip bi heyecan var içimde :-X

Shane_Falco

Valla ben rüyamda önce Antep maçını gördüm 4-0 gibi bir skorla yeniyorduk adamlarla berabere kaldık.Kayserispor maçını gördüm 2-0 yeniyorduk adamlara aynı skorla yenildik.Bu aralar maça dair hiç bir şey görmedim en küçük bir izlenim bile yoktu.Sanırsam bu bir galibiyet işareti  :) :evet: :evet:

emre__ss

Ye's öyle bir bataktır ki düşersen boğulursun.umide saril sımsıkı gor bak ne olursun.M.Akif ERSOY.bizim hala ümidimiz var ümitsizliğe kapılmadık onun icin bu saatlerde yollardayiz Allah'ın izniyle bu macı Alacağız.

feveran

Bugün çok rahat uyandım allah şükür sanki biz bugun yeniden doğacaz kim bilebilirki bugun beşiktaşa fark atcaz bursa antalyayı yenıp strese sokacak tek dileğimiz tek isteğimizde bu

Bugün deplesmanda olmayı cok istıyordum hani derler ya iyi gün  dostu oluyoda kötü gün dostu yok diye işte bugun ıyıde kotu gunde olsa bizler

samlunluyuz samsunsporluyuz

takımımıza canı gönülden başarılar dilerim.

fanatik

haydi SAMSUNUM göster kendini yen şu Beşiktaşı