STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

burakbas

yarın 10 da başlıyor hayat maceram , hayırlısı olsun diyorum sınav bitiyor çıkıyorum. Herkes ohhh be sınav bitti derken benim aklım saat 3 teki maça gidiyor. Benim için sınav yeni başlıyor...

fındık

Alıntı yapılan: de_brk7 - 31 March 2012, 14:55:44
yarın 10 da başlıyor hayat maceram , hayırlısı olsun diyorum sınav bitiyor çıkıyorum. Herkes ohhh be sınav bitti derken benim aklım saat 3 teki maça gidiyor. Benim için sınav yeni başlıyor...

kardeşim sen maçı değil sınavını düşün. Allah yarın sınava girecek tüm kardeşilerimin yardımcısı olsun. Senide anlıyorum ama sınavına konsantre ol  :ok :kanka:

burakbas

bu haftayı geçsek son hafta 19 Mayıs ne olur ? düşünemiyorumm ...  ;) ;) ;)

maviay55

AlıntıSamsun son ana kadar
Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, küme düşmeyi hak etmediklerini belirterek, "Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Pes etmek yok. Beşiktaş'ı mağlup edeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nde ligde kalma umudu devam eden Samsunspor, Beşiktaş'ı mağlup ederek rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Teknik Direktör Mesut Bakkal, İstanbul'dan üç puan hedeflediklerini söyleyerek, "Kazanmaktan başka çaremiz yok. Futbolcularımız sahaya tam konsantrasyonla çıkacak. 90 dakika boyunca istediklerimizi sahaya yansıttığımızda istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Biz Beşiktaş'ı mağlup edip rakibimizin de mağlup olmasını bekleyeceğiz" diye konuştu.

Matematiksel olarak ligde kalma şanslarının devam ettiğini ifade eden Mesut Bakkal, "Benim kitabımda pes etmek yok. Oyuncularımında aynı şekilde pes etmeye niyetleri yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Samsunspor kesinlikle küme düşmeyi haketmiyor" dedi.

ZENKE'YE PARA CEZA SAHASI

Öte yandan Fenerbahçe kupa maçında oyundan alındığı için teknik heyete tepki gösteren ve bu nedenle kadro dışı bırakılan Simon Zenke'ye yönetim tarafından 43 bin Euro para cezası verildi.

Muhtemel onbir: Ertuğrul, Adem, Kemal, Akaki, Bahia, Murat Yıldırım, Hakan, Murat Ceylan, Fink, Uğur, Ekigho.

Sakat: Gekas

Cezalı: Kelhar

kaynak : sporx

GurbetciFanatik

5 gecedir rüyamda bu maci izliyorum kulaklarimda antalyada oluyor.
Ne gördügüm önemli degil ama bu mac o mac olsun artik.
Yilin maci bence futbolcular tüm birikimlerini tüm azmini bu macta gösterir insallah.
Hatda Hakan senden bile Xavi gibi bi performans bekliyorum yarin.
Vurun kirin alin su maci bizim icin.

FaTiH_HaN

Zenkeye sağlam ceza vermişler  ??? Twitterda kulupten alacağım var ama bu cezayla borçlu çıkıyorum en iyi sonucu mahkeme verecektir yazmış kralımız.

twitter

5trawberry

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 31 March 2012, 16:00:45
Zenkeye sağlam ceza vermişler  ??? Twitterda kulupten alacağım var ama bu cezayla borçlu çıkıyorum en iyi sonucu mahkeme verecektir yazmış kralımız.

43 bin €  vermisler. Abartmis bizim yonetim de. Ayrica alacagi oldugu halde bu mebla saka gibi.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 31 March 2012, 16:00:45
Zenkeye sağlam ceza vermişler  ??? Twitterda kulupten alacağım var ama bu cezayla borçlu çıkıyorum en iyi sonucu mahkeme verecektir yazmış kralımız.

allahın öküzünün kendini kral gibi hissetmesini sağladığımız için utanıyorum kendimde  al_sana

CurvaSs

Alıntı yapılan: 5trawberry - 31 March 2012, 16:06:12
43 bin €  vermisler. Abartmis bizim yonetim de. Ayrica alacagi oldugu halde bu mebla saka gibi.

neresi şaka gibi onu anlamadım. 100 bin liraya denk geliyor sanırım ki keşke o hareketleri yapmasaydı da bu cezayı almasaydı. zenke'nin alacağı varsa, 100 bin lira alacağından düşülür, zaten aldığı paranın hakkını vermedi.

özkan

Zenkenın o hareketinin bedeli 43bin eurodan daha fazla.Arkadaş artisse artisliğin bedelini ödeyecek.Sonuçta şu kadar ceza verilmez diye bir kaide yok klüpte.Saygısızlıksa cezasınada katlanacak.

burakbas

vay be arkadaş ne para ... la zenke ben senden iyi oynarım.  al_sana al_sana al_sana

Shane_Falco

Alıntı yapılan: 5trawberry - 31 March 2012, 16:06:12
43 bin €  vermisler. Abartmis bizim yonetim de. Ayrica alacagi oldugu halde bu mebla saka gibi.

Biz buna yanılmıyosam bu yıl için 600 milyar gibi bir şey veriyoruz.Bu rakamın yanında 43 bin € hiç bir şey...

Forvetim

kimle konuşsam rüyamda beşiktaşı yendik diyor, inşallah aynı yönde sonuç alır ve bursanın da galibiyetiyle umutlarımızı son haftaya taşırız

**KaR6**

ben de 4-0 gördüm rüyamda ama antalyadan beklediğimiz haber gelmedi  :-X

amaçsız, hedefsiz beşiktaş karsısında hayat memat meselesi olan bir takım olarak bulunacagız, umarım futbolcular farkındadır olayın..