STSL 2011-2012 / 32.hafta SAMSUNSPOR'umuz-Miy 2-0

Başlatan hala kızı, 19 March 2012, 11:47:41

« önceki - sonraki »

Desiqner

Normalde böyle şeyleri sevmem ama yani Samsunda yaşayıpta bu kadar şerefsizlik yapılmaz.Alttaki yorum için diyorum ikiside samsundan yazdığı için iki yorumuda aldım isimleri bilerek sildim.

AhmetDenizci

Ne kadar kötü bir durumda olsakta maç günü heyecanı hiç değişmiyor.

Jnr.Serkan

Belki daha kurtaramayız bu saatten sonra ama şu Mersini yenelim.Hayatımda en nefret ettiğim 2 takımdan birisi.İnşallah küme düştüklerini önümüzdeki sene görürüm.Bu kadar kibirli kendini beğenmiş bir millet olamaz.Siz önce kendi şehirinizdeki sorunları çözün bu kadar erkekseniz dicemde işte gerek yok burası bizim forum olduğundan içimi rahatca dökebiliyorum.Bizi tahrik etmek için bugün herşeyi yapacaklardır

Kadir ÇELEBİ

Forvet sıkıntısının yanına birde ortasahada murat ve fink olmayınca işimiz dahada zor olacak tüm bunlara rağmen kazanmalıyız inanıyorum kazanacağız Antalyaspor kupada güzel bir oyun sergiledi ama ben bu sefer Ankaragücünün süprize imza atacağına inanıyorum. Rüzgar tersine dönecek...

Sioux

ertuğrul
adem
kemal
kelhar
bahia
serdar
m. ceylan
hakan
uğur
anıl
ekigho 11'i çıkar

GurbetciFanatik

Bugünkü macin linki olurmu beyler ?
Salon 2   cokmu aramislar bu kanali.

King1965

Digiturk webtv'de maç verilecektır usta. Salon2 Digiturk uyduda kutudada var yanı ligtv , ligtv 2 , Ligtv3'e sıgmayınca kaydırmıslar dıger kanallara

fanatik

haydi SAMSUNUM göster kendini yen şu mersini

King1965

bizde golü kim atıcak çok merak ediyorum

GurbetciFanatik

Karar verdim ben bugün maclari TRT Radyodan dinlicem.
Nostalji yapasim geldi.Mesela bi maci anlatirken aniden mikrofonlarimiz Samsunda demesini beklicem.
Ama yindede linki olan varsa veya ben bulursam paylasirim.
Cünkü Samsundan cok kulagim Ankarada olacak biz öyle böyle koyariz bugün.

Insallah stadimiz bugünde en az 10 000 ceker tüm Türkiye yine BÜYÜK Taraftar görür.
Bi Pankart yapsaydiniz keske bugün.
"PLATINI kir kalemi kez cezayi yak bizi cehenemmde"  ;Dbence güzel olurdu.
yada
"Türkiye Ligini nasil bilirdniz? Sike yap kal Ligde yapma düs Ligden " :D
tabi ne kadar müsade olurdu bilmem.

Sonuc önemli degil yasim 36 ve 9 yasindam beri her macini Radyo Tv veya Stadtan takip eden biri olarak
yine Samsunsporluyum.Ben bu Takimla 3 defa küme düstüm.Ben bu Takimin Bremenle Hamburgla la Kupa maci oynadigini yasadim.
Ben kacan Sampiyonluk gördüm.Ben o kazayi yasadim ben Tanjular Fatihler Eminler Savaslar Timofteler Ertugtallar Celiler Serkanlar Ercanlar ve daha cogunu gördüm.
Ben tek golle 3.Lige düsmekten kurtuldugmuzu yasadim.
Ama en cok canimi acitan o kazadan sonra bu sezonu yasadim. Cok koydu bana bu sezon arkadalar.Inanin bu sezon pisikolijim bile alt üst oldu.
Yinede bunuda yasamis oldum ve ne hikmetse Samsunspor askimdan zerre kadar bi eksiklik olmadi Allahima sükürler olsun.
belki bugün belki haftaya matematiksel olarak düsmüs olabilirz. Bunuda atlatacagim ve sevmeye dinlemeye izlemeye davam edecegim.
KIRMIZI-BEYAZ SAMPIYON SAMSUNSPOR

bluegreen55

şu mersini yenelim puanlarını silsinler manisayla onlardüşsünde görelim.bizgülelim ozaman..

alperen

Son bi şans...Bizim için ARMAN için ŞEREFİN için saldır SAMSUNSPOR'um...Allah'ım yardım et...

Serkan

Alıntı yapılan: Desiqner - 25 March 2012, 02:27:37

Normalde böyle şeyleri sevmem ama yani Samsunda yaşayıpta bu kadar şerefsizlik yapılmaz.Alttaki yorum için diyorum ikiside samsundan yazdığı için iki yorumuda aldım isimleri bilerek sildim.

Errea'dan bileti aldıktan sonra nasıl titreyerek abi çektiklerini de yazsınlar ama ;)

atalanta8

şeytanlar tayfa ne la 3 4 kişi yanyana gelince grup kuruyolar :S

samsunmania

Üniversite okuyan bir adamın daha Türkçe yazmaktan bi haber olduğunu görünce insan yazılanları da kaale almıyor. Tayfa maçta yerini acakmış.
Biz bunlara ne yaptık da bize bu kadar kin kusuyorlar anlamak güç. Keser döner sap döner. Biz kanımca bu sene zaten düşmeyeceğiz ama düşsek de kısa sürede cezayı kesmek üzere geri geleceğiz. Kerebuck, Tersin i..yurdu, hele tesezon.  Bu takım size güzellik yapmadan ölürsem mezarımda dik dururum.