5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

binikalamadım

kırmızı görmek için her şeyi yaptın oynamaktan acizsin ...pink seni...

kaptan 55

aldığın her kuruş haram olsun

Stelea

Alman futbol tarihinde bundan daha kötü bir futbolcu yoktur o da bizi buldu.

Burak

Alman değilde Afrika'lı olsaydı Tunuslu falan olsaydı ne Bundesliga ne STSL yüzü görürdü yazık yani

özkan

Bi adama oynama desen ancak bu kadarını yapabilirdi koca sezonda.İki metre önündeki topu alamamalar kendi kalene gol atmalar koca sezonu yanlış hatırlamıyosam sıfır golle tamamlama valla bravo.

Gorkem

:kafa: :kafa: >:( :kafa: :rulet: :(

ahmetsefa55

ama maçtan sonra ağlıyo :'(

sunbeam

Bu adami izlemeyip veya en son durumunu arastirmadan alirsan böyle olur. Siz Besiktas veya Frankfurttaki performansindan bahsediyorsunuz ama Fink bize gelmeden zaten ceset gibiydi. Sezon baslarindan Mönchengladbach kulübünü yakindan takip ettigimi ve Fink'in orada az forma sansi buldugunu ve oynadigi zaman neredeyse ölü gibi oynadigini söylemistim.

Gerci ilk devredeki performansi yine beklentilerimin üzerindeydi. Ama ikinci devre tamamen batirdi. Bir alman futbolcu hic bir sey yapamazsa at gibi kosar varini yogunu ortaya koyar yüregi ile oynar. Ama bu adam'in yürüyecek hali bile yok. Süper Lig icin bile cok agir. Birde biraz olsun becerikli olsa rahat 5-10 gol atabilirdi bu sezon, ama en kolay pozisyonlari bile harcadi.

saim55

Bu sezon kötü olan her şey gibi kötüsün. Az biraz yeteneğin olsaydı çok farklı yerlerde olurduk

Kadir ÇELEBİ

Sezon genelinde kötüydün ama bu maçta dahada kötüydün tüm arkadaşların canla başla mücadele ederken sen kendinden nefret ettirdin. yazıklar olsun..

binikalamadım

ilk maçta iyi oynamıştın bari son maçtada birşeyler yapta seni iyi analım

maviay55

sezon sonu derhal sözleşmesi fesih edilecek birinci adam

Sol Açık

Bence çok kötü değildi. Gerçekten çok ağır, ama müdahale zamanlaması iyi. Ayrıca bizim bugün sahada farklı olarak iyi yaptığımız ortasahadaki hızlı pas trafiğiydi ve bunda katkısı vardı.

Yeter mi? Bize yetmez, ama Sivas'a yeter...  ;)

buonanotte

Maçta oynadığını unuttuğum anlar oldu.
Bugünün belkide tek vasat topçusuydu biziö açımızdan.

SametYılmaz55

bugünde mala bağladın gene ama ne yapalım 1 maç daha katlanacaz sana artık