Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Stelea

22 March 2012, 15:42:24 #1950 Son düzenlenme: 22 March 2012, 16:19:45 Stelea
Samsunspor'umuz açısından adalet istiyoruz milletten bize ne şu durumda?

samuray

eğer uefa olmasa bunlar ceza meza vermeyecekler benim bir tek umudum uefa sıfır tölerans tan ödün vermiyor olmaları mutlak cezalar olacak gibi küme düşme olmasada puan silme olabilir onun için biz sonuna kadar alabileceğimiz kadar puan toplamalıyız sayın başbakanın konuşmasını içime sindiremiyorum şike teşebbüsünde bulunan kişiler ceza alsın kulüpleri bağlamasın anlamında bi söylemi oldu hayret bişey o kulüp bşk şike teşebbüsü veya şikeyi gerçekleşmlişsse kimin için yapıyor kulüp için kim menfaatleniyor kulüp ee o halde şampiyonluktan dolayı veya lig tv.den aldığı para kimin hesabına geçiyor kulübün tff.den aldığı para kimin hesabına gidiyor kulübün menfaati sağlayan kişi mi kulüpmü bu kadar basit tabiki kulüp cezayıda kulüp almalı tabiki kişiyide futbol camiasından ebedi men cezası verirsin olur biter

bluegreen55

herşey belli bence.
bizim başkan bu kadar saftirik yada ihanet içinde olamaz.
kimse düşmeyecek, puan silecekleri kesin.oyüzden 36 puanı almamı lazım her ihtimale  karşı.
ama ligin kalitesi ve heyecanı düşmesin diye açıklattırmıyordur digitürk..

samsunmania

Bence bu saatten sonra puan muan silinmez. Lig fazla takımlı olur kimseyi düşürmezlerse. Düşürürlerse de zaten bize yarar.

Kaya

İnfantino; Şike şikedir.Teşebbüs etmek buna eşdeğerdir.Bir an önce karar verilmelidir..dedi.

Şike yapanlar ve teşebbüs eden  :D bellli hadi bakalım...

FaTiH_HaN

Teşebbüs edipte yapamayanlar, bir ts mi dedi  :)

**KaR6**

en kötü ihtimalle manisanın üstünde bitirmemiz lazım ligi, ne olur ne olmaz, sonra hayıflanmayalım..

maraton

puan silmeye rağmen kümeden düşersek ben bu topçuları....... olaylar olaylar !!

celebi

Burak

Mantığa bak tüzel kişi cezalandırılamazmış . Sanki Tüzel kişi kararları kendisi alıyor. O zaman bulurum bir kiralık başkan ve yönetim kurulu görüşmeleri ona yaptırırım YERSEN ! bu muhabbetleri ilkookul çocukları yapmaz . Lig bitmeden karar vermeleri gerekiyor ki ona göre transfer yapsın millet

Shane_Falco

Uefa sana da başlayacam artık vur elini şu masaya bir tarih ver bu tarihe kadar kararınızı verin yoksa biz devreye gircez desenize.Platini memleketin başbakanına bile gerekli cevabı vermiş daha ne bekleniyor...

samuray

uefa gerekeni yapın diye söylemini yapıyor da bunlar bir türlü anlamamzlıtan ceza vermeyip geçiştirmekten örtbas etmekten yana fikirleri olduğundan dolayı da 8 ay geçti açıkk açık diyorki uefa yetkilileri şikeye teşebbüs etmek dahi küme düşmeyi gerektirir bu kadar basit vereceksin cezayı tff ne bekliyor kem küm ediyorysun bi gariban anadolu takımı olslaydı şimdiye kadar on defa vermiştiniz cezayı iş f.b gibi takımlar olunca başbakan bile cezayı kişiler alsın kulüpler almasın gibi söylemde bulunuyor zaten yapan kişileri ömür boyu stadyumlardan içeri bile almayacaksın orası ayrı bi konu menfaati sağlayan kim kulüpler, şampiyon olmuş lig tv gelirleri maddi açıdan tff den alınan paralar vs kimin kasasına giydiyor kulüplerin tabiki ee diğer tarafta kim mağdur oluyor diğer takımları etkilemiyormu küme düşecek takıma kadar sıralmalaı değişmiyormu onun içindirki şike yapan veya teşebbüs eden kişiler zaten mahkemede yargılanıyorlar ama sen tff olarak kurulların tarafından cezayı vereceksin kulüplere

CurvaSs

24 March 2012, 12:05:03 #1962 Son düzenlenme: 24 March 2012, 12:19:24 CurvaSs
Nihat Ozdemir: "Platini ile el sıkıştık. CAS'taki davaya kalmadan sorunu cozecegiz. Iyi seyler olacak"

cas'taki dava geri çekiliyormuş. ne gibi bi' anlaşma olmuş olabilir ki?

Mert

Yani aklınca diyor ki cas'taki davayı geri çekelim bize dokunmayın diyor.Kedi pisliğini örter gibi kendi pisliklerini örtbas etmeye çalışıyorlar.İnşallah uefa buna göz yummaz yoksa ne puan silinir ne de şikeden düşme olur.Bunlar alışmışlar ülkemizdeki gibi gittikleri heryerde yasa çıkarmaya.Ama uefanın belli bir duruşu ve disiplini varsa bu ayak oyunlarına gelmez ve kurallar neyse onu uygular.En son başbakan devreye gireyim dedi platini alttan aldı başbakanın önerdiği teklif mantıklı diye ama sonradan sistem bu şekilde yürümüyor dedi postayı koyup gitti.Bence hiç kurtuluşları yok öyle ya da böyle bunun cezasını çekecekler.
Arkadaş koskoca juventus'u düşürdüler fenerbahçe kimdir?

ngonge

Uefa TFF'nin karar almasını bekliyor, sonra patlatacak gibi bir his var içimde.

TFF ise şark oyunları peşinde ama sonunda ülke ceza aldığında "vah efendim bize söz vermişlerdi, bu UEFA'nın oyunu ,kendimize yeteriz bilmem ne" gibi hamaset dolu açıklamalar yapacaklarına eminim.