STSL 2011-2012 / 32.hafta SAMSUNSPOR'umuz-Miy 2-0

Başlatan hala kızı, 19 March 2012, 11:47:41

« önceki - sonraki »

55ertan

22 March 2012, 14:30:57 #60 Son düzenlenme: 22 March 2012, 14:34:52 55ertan
Alıntı yapılan: Sioux - 22 March 2012, 00:40:01
Gekas yok, Bance postalandı, Zenke mala bağladı.
Hadi bakalım, hayırlısı.

Cok güzel özet lemissin.
Hadi bakalım, hayırlısı.

Zenke mala bağladı  :D :kafa: bu cümleye gülermisin aglarmisin

kamuri

ben hocanın yerinde olsam bu maçta bahia ve kelharın dışında yabancı oynatmam gekasta yok zaten ne kaybederiz şöyle bi kadroyla çıksak
ertuğrul
adem kemal kelhar bahia
      m.ceylan
s.ozkan m.yıldırım hakan u.boral
           anıl
şimdiye kadar zenke ekigho felan oynadı da ne oldu  :kafa:

fanatik samsunsporlu

hakan bayraktarı  alkışlarız.diğerlerine sayarız.maçı da alırız

cgr

ercan0655

rahat rahat seyredip en galiz ...... edebileceğim maç olacak. Bu kadar kabiliyetsizi nasıl bir araya getirdik heytt yavrum bee.   :deli:

King1965

ngonge

Alıntı yapılan: King1965 - 22 March 2012, 18:52:55
umudum hıc yok.. 

Aksine benim umudum var.

Oynadığımız ve puan kaybettiğimiz Bursa, Antep ve Kayseri bizden bariz daha iyi takımlar ve Kayseri dışunda oldukça formdaydılar, Kayseri maçında ise oldukça şanssızdık.

Ama şimdi karşılaşacağımız Miy bu takımlardan 1 gömlek düşük, BJK berbat durumda çok formsuz. E bu maçlardan sonra 36 puan olursan Sivas maçı neden kazanılmasın?

Sorunumuz takımın çok moralsiz olması ve forvet sorunu. inşallah Miy maçını kazanırsak bence BJK maçına çok hırslı çıkarız, Sivas maçı ile kutlama yaparız.

samuray

mesut hoca f.b maçındaki tavırlarından dolayı büyük ihtimalle zenkeyi kesecek takımdan ve bana görede kesmeli mal sanki bi bok oynamış çok büyük topçuymuşda beni niye çıkarıyorsun havalırında hareket yapıyor hocaya karşı son üç maçta alabileceğimiz tüm puanları ıalmamız gerekli zira şikeden dolayı mutlak bi ceza kesilecek uefa inatla sıfır tölerans diyor 12 şer puan silindiğini düşünürsek hala ümidimiz var maçlara gelince tek tek bakmak gerek önce mersini yenip önümüze bakmalıyız neden olmasın

mehmet yılmaz

Oynayın be...  :(
Bizim için değil; Allah'ınız, kitabınız, şerefiniz, meslek ahlakınız varsa oynayın!

Jnr.Serkan

Ertuğrul

Adem    Kemal    Kelhar    Bahia

Oğuzhan A.  Murat C.

Serdar                          Uğur

Murat Y
                         Ekigho

Hakanın,Fink'in,Murat'ın hak ettiği şansı bütün alt milli takımların kaptanı oğuzhan'da hak ediyor bana kalırsa ve artık genç çocuk denilebilecek yaşta değil 19 yaşında.Yavaştan oynaması gerek

ahmetsefa55

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: muhalif - 22 March 2012, 21:08:44
onun mevki stoper değil mi ?

Alt yapıda sağ bek stoper oynuyordu.Bazende defansın önünde oynuyordu.Hantal değil aksine bilekleride defans kökenli olmasına rağmen fena değildi.Tabi şimdi ne durumda bilmiyorum ufakken yaşıtlarımız arasında çok göze batıyordu

cembaba

Bu takım 3'te 3 yapsın ben bütün futbolcuları sırtımda taşıyacağım. Kayseri deplasman otobüsünün içinde yemin ettim.

twitter

Takımda pas dağıtabilen bi Dominguez vardı kullanamadık. Şimdi de Serdar var onuda kullanamıyoruz.
Adamları kanat yerine bi 10 numara oynatsaydık şuan kafadan bi 5-6 puan öndeydik.
Tek sorunumuz yaratıcı oyuncu eksikliğiydi koca sezon.

GurbetciFanatik

Bu maci alalim almamiz lazim.
Bugunkü UEFA Toplantidaki basin toplantilarindan sonra ümitlendim
Yine diyorum bu takimla aramiz tam 12 Puan
Nolur nolmaz bakarsinizki gercekten bi en az -12 puan silme olur.
Zaten kil oldum adamlari bi gömelim burda. Insallah stad dolar ve tüm türkiye bir kez daha TARAFTAR görür.
Fink-Hakan oynmasin yerlerine Serdar ve Anil oynasin. O ikilidende kötü degilerdir herhalde.
Adem saga Ugur sola. Ula Ugur ve Serdar bi mac kazandiran la bize tek bi mac.

Koyalim su _bnelere