ZTK 4.Tur | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 07 March 2012, 15:25:28

« önceki - sonraki »

Gorkem

takımın ne yapacağı belli olmuyor kafana göre Samsunsporum

Musti

Fenerbahçe cezayı kupa maçında görmek için savunmasını dün alelacele vermiş. PFDK da hemen kabul etmiş.

Dün Atv'de GS-Sivas maçını izlerken spiker ve yorumcu taraf olduklarını o kadar belli ettikler ki. Sanki Sivas değil Anartosis ile oynuyor GS.

Bu akşam da benzer bir durum yaşanacak. FBli bir spiker ve yorumcu ile maç anlatılacak.  :x((

KotuCocuk55

niyeyse bu maca motive olamiyorum.bide maci bayablar ve cocular izlicekmis öyle maclar cok gurultulu oluyor bee!

furkan5534

futbolun adaletıne edim!! okadar heyecan heves yaptık.. ama erkene aldılar toplantıyı 2 mac ceza.hersey onceden planlanmıs işte.yeter arkadas ya durust futbol ıstıyoruz ya b*ku cıktı artık.. 5 tane salla SAMSUN'mmm!!!

europe_55

Kazan bu maci, Haydi SAMSUNSPORUM !!  samsunspor_x

burakbas

o forma kutsaldır artık anlayın. ona göre çıkın maça. bu kafidir.

furkan5534

son 3 saat haydi SAMSUNSPORRRRRRR'mm haydiii beee !!  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Ekrem

Kaybedecek birşey kalmadı .. Arman için saldır SAMSUNSPORUM  samsunspor_x

Jnr.Serkan

Bu maç için hiç bir heyecanım yok.Arma tek başına çıksa fenere 4 atar'dı.Ama bu futbolcularla ne yapabiliriz ya da skor ne olur demek istemiyorum.İnşallah yanıltırlar bizi.Eğer vitrin için hepsi bu maçta harikalar yaratırsa Allah onlarında belasını versin...

cembaba

samuray

elenirsekte üzülmem ben asıl küme düştüğmüüze üzülürüm mucizeler olmassa vede şikeden dolayı küme düşürme kaldırılırsa bu maça gelince umudum pek yok inşallah bi süpriz yaparız diyelim takımımızda çok eksik kvar moral yok pmal lazar akaki oynayacak defansta gekas sezonu kapatmış sakatlanmış bu ruhsuz topçularla oynayacağına keşke a2 den takviye li bi kadro yapısıyla çıksaydı mesut hoca santrofor da yok kim gol atacak bu takımda ulan ekighı bütün ümitlerimizi sildin allahta seni silsin

yilmazselcuk55

Gider Ayak bee  samsunspor_x 'um  çakalım şunlara  :'(

celebi

az daha maça gidiyordum locadan yer ayırmışlardı. ama gitmedim tek başıma zevki çıkmazdı

twitter

Mert
Orhan Bekir Bilica Caner

Böyle çıkacakmış herhalde fener. Az akıllı oynarsak kazanabiliriz.

Ayberk

bizim ileri hat kim olacak peki; ekigo,zenke,anıl dilaver mi :x(( forvette bir bance bile yok durumu düşünün artık... İnşallah yeneriz, ligde gidemedik bari kupada gidebildiğimiz yere kadar gidelim