Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

cany

Şikeciler dururken biz düşersek yazık olur. takım çok kötü ama bu taraftar düşmeyi hak etmiyo

GurbetciFanatik

ONE MINUTE baskanim itirazim var bu olaya.
NINETY MINUTE her macta anamiz agliyor bari sikecileri sevindiryiorsun bizide sevindir.

emre__ss

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 19 March 2012, 16:59:09
eeeeeeeeee bakalim artik Suat Kilic ve Basbakan Tayyip bey.
fener_bahce  ve yanlarinda besik_tas trabzon_spor kurtarmak icin gösterdiginiz cabayi geride kalan
sucsuz takimlar icin göstereckmisiniz.
Platini kir kalemi kez cezayi.
Sikecilere aff varsa bize de var o kadar.

abi ne suat kılıcı yahu adam 30 haftada bir maçımızı mı izlemiş bide bizi kurtarmak isteyecek  :peeh:

samuray

kşikeciler bu ligde kalırda bizi düşürürerse tüm taraftarlarımızla birlikte kahroluruz şu şike konusunda kararlar bi açıklansın bakalım eğer bi ceza i yaptırım küme düşme yapmazlarda, puan silme de olmassa işte ozaman tff uefa hkuki yönden her türlü tepkiyi koymak gerekir ne yapmak gerekiyorsa yürümekse yürümek eylemse eylem meıl yağmuruysa meıl yağmuru  yazıklar olsun bunlara ulan utanmasalar şike yapanlara madalya vercekler ya >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

isa55

Bence ligden düşmeyeceğiz.
tüpçü besik_tas ve  fener_bahce si
başbakan  fener_bahce
suat kılıç ta  trabzon_spor u için uğraşacak.
başarırlarsa kalırız, başaramaz ve cezayı yerlerse yine kalırız. Yeter ki bu sezon hazirana kadar karar verilsin.

lucarelli

Arkadaşlar çok ince bir ayrıntı var, federasyon özerk olmadığı takdirde direkt avrupadan men cezası veriliyor ülkelere. Böyle bir duruma karşın, Platini'nin başbakan ve spor bakanı ile görüşerek devleti sporun içine sokması çok ilginç.

furkan5534

hiç bi sonuç çıkmaz.kör değiliz yaptıklarını göruyoruz..

FaTiH_HaN

Ertem Şener'den bir twit;
AlıntıTFF 2 gün içinde kararını verebilir bugün yüksek ihtimal"F.Bahçe CAS'tan davayı çekiyor TFF kınama ve para cezası veriyor"deniyor,düşme yok!

Küme düşme yok derken sadece şikede adı geçen takımlardan mı bahsediyor acaba?

Stelea

Aciklamaya bakilirsa öyle gibi.Eger oyleyse olay bitmistir bizim acimizdan... Adam gibi oynariz 1.ligde ve tekrar cikariz.

GurbetciFanatik

Tüh bi yeni haber yok  :kafa: :kafa: :kafa:
neyse bekliyelim bakalim 22 Mart da ne olacak bakalim.

ahmetsefa55

20 March 2012, 17:39:26 #1915 Son düzenlenme: 20 March 2012, 18:11:23 muhalif
sıkecıler degılde bız kume dusurulursek kımse cıkıp adalet fln dıye aglamasın.
bız hakkımızı savunmamız gereken yerde gıttık demırorenı baskan sectık.
dolayısıyla savunma hakkımız kalmadı..

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: muhalif - 20 March 2012, 17:39:26
sıkecıler degılde bız kume dusurulursek kımse cıkıp adalet fln dıye aglamasın.
bız hakkımızı savunmamız gereken yerde gıttık demırorenı baskan sectık.
dolayısıyla savunma hakkımız kalmadı..

Ben tek kisiye sorarim bunu
sen nasil olurda o Demirörene oy verdin,bi cikarin yoksa.
Belki bu sezon tek kurtulus 58.madde derken adam secilmeden önce
diyordu zaten bu maddeye degistirecem diye.
Bi cikarin yoksa bilerek oy verdiysen bunun tek bi anlami olur oda : APTALLIK

Stelea

daha hiçbir şey netleşmedi; başkanı hemen ipe götürmeyelim. az daha beklemekte fayda var. sabır  :evet:

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Stelea - 20 March 2012, 18:23:05
daha hiçbir şey netleşmedi; başkanı hemen ipe götürmeyelim. az daha beklemekte fayda var. sabır  :evet:

Ben baskani ipe götürmek istemiyorum ve onu cok seviyorum, diyorumki egerki sikecileri hic bisey olmazsa ve biz düsersek
o zaman sorarim bizim menfaatlerimizi niye korumadin diye oy verirken. Insalllah böyle bi durum olmaz.

CurvaSs

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 21 March 2012, 11:40:10
Ben baskani ipe götürmek istemiyorum ve onu cok seviyorum, diyorumki egerki sikecileri hic bisey olmazsa ve biz düsersek
o zaman sorarim bizim menfaatlerimizi niye korumadin diye oy verirken. Insalllah böyle bi durum olmaz.

başkanı çok seviyorum ama keşke hiç yd'yi desteklemeseydi. desteklemesinin nedeni ne olursa olsun hiçbir zaman içime sinmeyecek bu durum.