ZTK 4.Tur | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 07 March 2012, 15:25:28

« önceki - sonraki »

ChucKeR

kupayı alıp uefa'ya gitmek mi ligde kalmak mı. ligde kalmak derim ben. küme düşmek 17 tane kumda çakılda deplasman maçı demek. o da minimum. ilk sene çıkacağımızı da hiç sanmıyorum. tüm kadro yeniden kurulacak.

furkan5534

bıletler ne zaman satısa cıkar tahmınen

sosaka

Alıntı yapılan: furkan5534 - 19 March 2012, 02:58:56
bıletler ne zaman satısa cıkar tahmınen

maç günü stad önünde satışa çıkar heralde geçen maç öyle olmuştu kadıköyde

emre

(H) İLKER MERAL
(Y) İSMAİL ŞENCAN
(Y) HAKAN YEMİŞKEN
(D) KORAY GENÇERLER

Levent ÖCAL

Antalya ve fener maçlarımızı yönetmişti en azından hakemden yana bi sıkıntı olmayacak sanırım maçta.

cembaba

19 March 2012, 16:08:13 #65 Son düzenlenme: 19 March 2012, 16:27:23 CemBaba
Bana kalırsa düştüğümüz kesin.

Türkiye Kupasına bari asılalım diyorum. Ama bu gerizekalılar topu kaleye sokmayı beceremiyor ki :(

havzalı55

19 March 2012, 20:23:36 #66 Son düzenlenme: 19 March 2012, 20:26:56 havzalý55
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Galatasaray karşılaşmasında yaşanan saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat eylemlerinden dolayı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe ile ilgili yaşanan sürpriz gelişmeyi, Sporx.com ortaya çıkarttı.

Derbide yaşananlardan dolayı PFDK'nın perşembe günkü olağan toplantısında vereceği kararı, salı gününe çektiği iddia edildi. Bugün Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve 48 saat içinde savunmasını vermesi istenen Fenerbahçe muhtemel gelebilecek seyircisiz oynama cezasını çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'da oynanacak olan Samsunspor maçına denk gelmesi açısından, savunmasını bekletmeden verdi. Disiplin Kurulu'nun da salı günü haftanın ilk olağan toplatısında sarı-lacivertlilerin dosyasını karara bağlayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe, Disiplin Kurulu'ndan çıkacak muhtemel seyircisiz oynama cezasını Samsunspor ile evinde oynacağı kupa maçında çekmiş olacak. Muhtemelen sarı-lacivertlilerin, Samsunpor ile çarşamba günü oynayacağı bu karşılaşmayı kadın ve çocuk taraftalar izleyecek.

Bugün bu gelişmeler yaşanırklen, Fenerbahçe'nin de çarşamba günü oynanacak Samsunspor maçının biletlerini de satışa çıkartmaması bu iddiaları güçlendirdi.

Yine sezonun ilk yarısında Beşiktaş, lig maçından dolayı PFDK'dan almış olduğu cezayı Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta çekmişti.

King1965

ARTIK ASILALIM TURKYE KUPASINA !!!!

Fenerbahçeyi yenelim..

Stelea

fener maçı kesin seyircisiz olacak bu durumda.

furkan5534

ınsallah seyırcısız olmaz  :kafa:

ahmetsefa55

para yok zaten.gıdemıcektım.ınsallah seyırcısız olur  :evet:

lucarelli

Eleyelim de nasıl oynanırsa oynansın. Zaten topçuların süperlig transferi yapabilmesi için son şansları. Bazı çakallar sezon boyunca ortaya koymadığı performansı ortaya koyarsa hiç şaşırmam. Onlara ekstradan söverim.

mehmet yılmaz

Maçı seyircili mi değil mi halen belirsiz  :-\

Musti

Miy maçında Murat Yıldırım ve Fink sarı kart cezalısı. Perşembe günü de A2'lerin maçı var. Genç oyuncular yerine büyük ihtimalle Murat ve Fink bu maçta oynayacaklar. Eğer defansta da Oğuzhan'ı oynatmazsa mecburen Kemal ve Kelhar ikilisinden birini kullanacak.

burakbas