27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

lucarelli

Geçen seneki takımda bile en tartışılan isim iken, Geçen senenin en iyi adamlarının tartışıldığı bir takımda hem Yenal'dan hem de Ergün'den iyi olabilmesi imkansız bence.

Not: Ergün ve Yenal da yetersiz. Onların yerine daha üst düzey almak lazım, Orhan değil.

GökhanÇağlar

Yenal dan 10 kat daha iyi bir topçu bence her türlü oynardı.Adem için de süper lig topçusu değil diyenler oldu ama adam elinden geldiğince oynuyor.

Lusage

Ergün'ü de Yenal'ı da gördük. İkisinin iyi oynadığı maçları toplasak bir elin parmaklarını geçmez. Orhan'da oynasa yine sol tarafımız yol geçen hanına dönerdi ama hiç yoktan azimle hırsla oynardı "Savaşırdı".

YaşarDoğu

Orhan dan medet uman arkadaşlara hayret ediyorum , arkadaşlar kademeye girmede sıfır bilgisi olan birisi mücadele etse nolur etmese nolur yapmayın Allah aşkına...

Ayrıca Türkiye de zaten sol bek sıkıntısı var. Ben neden devre arasında Sakarya sporun sol beki Şaban ı almadık bunu anlamıyorum.Hem Milli takım ın alt kademelerinde oynuyor hemde gelceği olan genç.

cembaba

Abi buraya yazanlar Orhan'dan medet umduklarını söylemiyor zaten. Dedikleri; "Gelen gideni aratır" atasözünün gerçekliğidir. Orhan tamam bence de vasat bir oyuncuydu. Ama kesinlikle Ergün ve Yenal'dan kötü değildi. Hele Yenal'ı sol bacağından çıkarırdı.

ChucKeR

yenal karabük maçında kademeye girdi. 2 oldu. :'(

Ayberk

kör ölür badem gözlü olurmuş sözünü aklıma getiriyorum ama, yine de geçen sene en beğenmediğimiz iki adam Orhan'la Turgay şu takımda oynardı demeden edemiyorum :o .:.:.

Theofanis Gekas

kayseri maçına gelmiş kendi maçından çıktıktan sonra atilla cebeci röportsaj yapmış çocuğun gözleri doldu,ben orda bir iki kere denenmeyi haketmiştim kadro dışı bırakıldım dedi,vallaha yıkıldım,bu ADAMların ahından dolayı buralardayız bence

Desiqner

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 19 March 2012, 22:50:54
kayseri maçına gelmiş kendi maçından çıktıktan sonra atilla cebeci röportsaj yapmış çocuğun gözleri doldu,ben orda bir iki kere denenmeyi haketmiştim kadro dışı bırakıldım dedi,vallaha yıkıldım,bu ADAMların ahından dolayı buralardayız bence

katılıyorum çok kişinin ahını aldık.Çok hatalar yapıldı biryerden çıkıyor işte...

samisos55

Adam haklı hiç şans verilmedi

beşnumara

La orhan sen kendine şans tanıdın mı hiç.Daha genç yaşta sana ne torpiller yapıldı da bu takımda tutuldun hemşerin kalpar sayesinde.Senin yüzünden başkalarına şans verilmedi.Mersinde j. boum'un yüzüne bakmadı kalpar sırf sen varsın orda diye.Ne konuşuyon kendine bakmazsın sigara içersin ona buna küsersin... Samsunspor sen ve senin gibilerin kaprisini çekme yeri mi?

babasamsunlu

a hem orhan hemde siz bırakın bu işleri..
geçen senenin en baba topçuları kimlerdi ?

1-ahmet şahin
2-hakan bayraktar
3-kemal tokak
4-zenke

ahmet en az 3 maçı tek başına yaktı.
kemalin sıçtığı sıvadığı maç  sayısı ahmetten aşşa değil.
zenke 1 gol attı oda bitik a.gücüne.
ee hani bunlar yıldızdı ?
peki bankasyanın yıldızlarının *** olduğu süper ligde kalparın torpillisi ne yapabilirdi ?
herkes bıraksın bu işleri.
orhanda her maç kayseride en az 2-3 kez folloş oluyor.. önce onu düzeltsin.
sonra Samsunspor hakkında konuşssun..
madem iyi bir sol bek parlasın da görelim..

lucarelli

Geçen seneki Bankasya çok değişik oldu. 58 puanla süper lige çıkarken, bir sene önce 3. takımın 64 puanda olduğunu hepimiz unuttuk. Be sene de 6 hafta var ligin bitmesine, liderin 50 puanı var. Bu gerçekler ışığında değerlendirme yapınca geçen seneki yıldızlarımızın neden bu kadar yetersiz kaldığını anlarız.

Örneğin Ahmet'ten sonra geçen senenin performans bakımından en iyi kalecilerinden biri idi Kerem. Ama Mersin bir yabancı bir de Hakan Arıkan'ı transfer ederek en az 3-4 maçını kurtardı. Keza Ordu'da değiştirdi kalecilerini. Geçen sene hem bizde hem de çıkan diğer takımlarda  oynayan topçuların bir çoğu değil süper ligde, önümüzdeki sene bankasya da bile takımı sırtlayacak adamlar değil.

burakbas

Orhan acıtasyon yapmış , belli.

fındık

Orhan Karşıyaka'ya transfer olmuş