22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

burakbas

Ekrem

Adamın dibisin Adem helal olsun aldıgın para

twitter

seneye kal kaptanligida al.

AhmetDenizci

##kdc##

Bu kadar doğaüstü yeteneksiz topçu olmasaydı takımda değerin yine bilinmezdi Adem, inşallah bi akslik çıkmazda istediğin gibi kalırsın takımda..

Uğur Yıldız

Benim için artık yeni bi efsane oyuncu olmuştur.Seneye gitsede hep bi efsane olarak hatırlayacağım..

mehmet yılmaz

"Adem, yüreğinle oynaman kaptan Ercan'la Vural'ı hatırlatıyor" dendiğinde,
"estağfurullah, onlar çok büyük futbolculardı..." diyecek kadar mütevazı,
"hangi ligde olursak olalım Samsunspor'da kalmak istiyorum, çünkü Samsun'u da çok seviyorum" diyecek kadar bu takımı seven bir isim Adem...

Yetenekleri tartışılsın boşverin...

SametYılmaz55

uzun zamandır senin kadar karakterli bir oyuncu izlememiştim Adem.seni sahada gördüğümde en azından takımı düşünen,takım için üzülen biri var diyorum >l< aldığın paralar ananın ak sütü gibi helal olsun.iyi ki varsın...

Theofanis Gekas

bence yeteneklerini tartışmakta yanlış,zamanında eleştirmiştim ama iyi oynadığı maç sayısı kötü oynadıklarından çok fazla,inşallah kalır

Ayberk

adamsın Adem, adam! Bunu dediklerim beni hep pişman etti ama sen etmeyeceksin, inanıyorum. Sezon sonu bu şehirden gitse bile tek kelime laf etmem sana; aha da buraya yazıyorum. Yürekli futbolcunun yeri kalbimde her daim başkadır

veis

adem bu siteyi takip ediyorsa şayet ben gerçekden kendisinden özür diliyorum.asla süperlig topçusu olamaz diye ön yargılı davranmışdım kendisine.ama gerçekden hem teknik hem yürek olarak adem alkaşi beni ve herkesi yanıltdı.yüregine saglık adem alkaşi.

burakbas

ülkemizdeki diğer beklere bakıyorum da yetenek konusunu hiç açmıyorum bile. açmaya da gerek yok. ADAM GIBI ADAMSİN ADEM !

AhmetDenizci

Kornerden gelen topa çok iyi vurdu ama yine kalecinin üstüne gitti. Antep maçında da aynısı olmuştu. Üçüncüde affetmeyecek Adem.  >l<

emre__ss

Bu takımda bir ADE(A)M var.

AhmetDenizci

Şu bakışı bile herşeyi anlatıyor!