STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Helal olsun Başkent.. ;)

Bu sezon 9 deplasman yapmış birisi olarak yazıyorum :) Kayseri'de olamayacağım maalesef. Ancak Samsun'dan 4; Ankara'dan 1 otobüs çıkacak yola. Belki 1-2 otobüs daha oalbilir Samsun'dan ayrıca. Münferitlerle birlikte son yıllarda olduğu gibi yine hatırı sayılır bir taraftarımız olacak deplasman tribününde. 400-450 kadar oulruz en kötü.

Kadir Has'taki ilk maçımız; Erciyes'le Bank Asya'da oynadığımız 4 deplasmanın 3'ü yan sahada, 1'i ise eski statta olmuştu. O koca ve büyük stadın yanında amatörlerce uygun bir sahada top oynamak ve konak balkonları kadar olan daracık misafir tribününde tıkış tıkış maç seyretmek çok koymuştu bana.

Buradaki ilk maçta Kayseri daha 30. saniyede bir gol bulmuş ve üstüne iyi kapanmıştı. Bu maç bizim için adeta sezonun toplam hesabı gibi birşey olacak. Mutlaka kazanmamız lazım. Çok zor bir maç olacağı açık, Kayseri'yi orada yenebilmek pek kolay değil lakin kredi çoktan tükendi bizde.

İnşallah kazanırız. Taraftarıyız diye demiyorum ama bu ligde Samsunspor'umuz olmalı.  :)

ChucKeR

walla ben de benim okuduğum şehirde nie böyle bi olay yok diye hayıflanıyom içten içten.
en güzel yıllar ekran başında geçiyo  :kafa:

GurbetciFanatik

Hayirdir ama ilk defa Sabah böyle oluyorum.
Mac günü ve icimde nerdeyse hic denilen  heyecan yok.
Acaba neden ?
Ümitsizlik mi yoksa Rahatlik mi vallahi cözemedim arkadaslar ilk defa böyle oluyorum.
Umarim hayirdir

cembaba

Veeee maç günü... Bizim için Saldır Samsunspor'um...

CurvaSs

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 18 March 2012, 10:42:41
Hayirdir ama ilk defa Sabah böyle oluyorum.
Mac günü ve icimde nerdeyse hic denilen  heyecan yok.
Acaba neden ?
Ümitsizlik mi yoksa Rahatlik mi vallahi cözemedim arkadaslar ilk defa böyle oluyorum.
Umarim hayirdir

vallahi benim dün kalkışımda stresin son noktası vardı. akşam kalktım, arkadaşa sordum; "n'olur güzel bir şey söyle lan" diye, o da "0-0 bitti" dedi. uyanmamın tek sebebi antalya maçının skoru idi. şimdi de baya stresliyim, ne diyelim allah utandırmasın. :)

burakbas

Maça giden abilerime , kardeşlerime hayırlı yolculuklar. Güzel günler yakındır. . .

Theofanis Gekas

bende umutluyum ama rektaşlar boşuna galiba,ibb,karabük,bursa,antep hüsranları geliyor aklıma bugün kayseriyi es kaza yensek haftaya mersine yenilir bizimkiler.senaryo belli  :rulet:

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 18 March 2012, 02:54:58
Helal olsun Başkent.. ;)

Bu sezon 9 deplasman yapmış birisi olarak yazıyorum :) Kayseri'de olamayacağım maalesef. Ancak Samsun'dan 4; Ankara'dan 1 otobüs çıkacak yola. Belki 1-2 otobüs daha oalbilir Samsun'dan ayrıca. Münferitlerle birlikte son yıllarda olduğu gibi yine hatırı sayılır bir taraftarımız olacak deplasman tribününde. 400-450 kadar oulruz en kötü.

İstanbul'dan uçak kaldırdık haberin yok  :D

Şehirde maç havası hiç yok.Millet İstanbul takımı atkılarıyla dolaşıyor.Bir kaç gençte Kayserispor atkısı vardı sadece.Fb-Gs maçından dönenler bile vardı uçakta.Şehrinin takımı dururken sermayenin takımlarını tutanları anlamıyorum hiç.

3 puandan gerisi yalan.

mehmet yılmaz

Otobüsler yollarda; facebookta foto ve yorumlar keyifli gidiyor. İnşallah dönüşler de keyifli olur.

alperen

Bizde Aksaray'dan arkadaşlarla şimdi yola çıkıyoruz,ALLAH'ım sen bize yardım et 3 puanla dönmeyi nasip et...

mehmet yılmaz

Baskentliler stada ulaşmışlar. Bizim otobüsün daha 20-25 km.si varmış Kayseri'ye. Yollar iyi, hava açıkmış.

celebi

mehmet yılmaz

celebi

totem yapıyorum maçı seyretmiyorum hayırlısı bakalım

target_t.t.b

dün antalya nın beraberliği piyango gibi oldu.haftaya ankaragücünden 3 alsalar bursayla içerde fenerle deplasman maçları kalıyoki buunların toplamından 1 puan çıkarmaları kuvvetli ihtimal.açıkcası 6 da 6 dan 4 de 4 çok daha kolay bi hedef.3 galibiyet 1 beraberliğe bile antalya ile puanları eşitler 2 li averajla ligte kalırız.Allahım utandırmasın umudum geen haftadan daha az değil ve içimde uhaf bi rahatlık var.Vira Bismillah...