kim bunun sorumlusu,kimden hesap sorulmalı?

Başlatan deli 55, 14 March 2012, 19:34:20

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Bence En Büyük Suçlu Taraftar !!!

Biz Bazı Kişileri çok yargılamadan hemen Kabul Ediyoruz.mesela Galip Öztürk Daha 1 sene Geçmedi Üstünden Tribünden Bu adamın Resmi Açılmadı mı ?Başkan olması için tezahürat yapılmadı mı ? Şimdi En Büyük Suçlu olarak gösteriyoruz.Malum Takımlı olduğu bilinen Osman Genç'in Pankartı Güngören maçında açılmadı mı şehir tarafı kale arkasından.Ama şimdi Bu adamlar Ortalıkta yoklar.Ama bu bize ders olmalı.Bu adamların pankartları değil isimleri bile lanse edilmemeli Tribünde Samsunsporla isimleri anılmamalı.

Ama En suçsuzda BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARIDIR !!!
Bu sene takımın  ligteki konumuna bakmamış  içerde dışarda  takımını desteklemiş Karda kışta çamurda deplasman yapmış takımını yalnız bırakmamış Sahadaki RUHSUZLARIN içinde birazcık hırs oluşturmak için gırtlak patlaşmış sesi kısıldığında yüreğiyle bağırmıştır.

Taraftardan sonra en suç kişide KAZIM YILMAZdır.

Yönetim Kurulu Arkasından vurmuş.Kurul üyelerinden bazıları taraftarla arasını açmıştır.Ama Takımının hep başında dik bir şekilde durmaya çalışmıştır.Evet Futbolu bilmemesi onun için en büyük dezavantajdı.İsa turan gibi 3.ligde bile teknik direktörlükten anlamamyan birini Tranfer komisyonun başına koyulması Suat çakır'ın içinde olduğu o komisyonun yaptığı saçma salak transferler sonucu mecburen adnan sazgin gelmesi kazım yılmazın hatalarıdır ama bundan bir ders çıkarmıştır başkan kendine.Ama belki dediğim gibi taraftardan sonra en suçsuz kişidir Kazım YILMAZ.Ankaragücü maçı sonrasında tribünde sohbet ederken Kazım Yılmazla Siz varsanız Biz varız.Hep bir olalım Beraber olalım Demişti.Ki bence eğer Kazım Yılmaz ile yola devam edilirse başkan olarak Bu klüp Yönetimsel olarak çok yol kat edeck ve ardındanda o istediğimiz beklediğimiz başarılar gelecektir.

samuray

Alıntı yapılan: doğan - 14 March 2012, 21:09:24
Tam bir sayfa yazı yazdım az önce ama kaydedemeden silindi ...
yazarken o kadar sinirlendim ki , tekrar yazamayacak kadar ...
sadece son cümleyi tekrar yazabilirim özetiydi çünkü ..
HERKES SUÇLU ...
tek suçu olmayansa BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI....
bence bu herşeyi açıklıyor başka ne denebilirki

AllydeenleaR

herşeyin sorumlusu galip öztürktür.
takımı lige çıkaran yönetimi gönderip destek verdiği adamı yolda bırakan beş para etmez kişiliğiyle galip öztürktür

King Of The North

Orhan Gencebay'ın şarkı sözüyle duygularımı açıklamak isterim:

Seni başıma taç gözlerime yaş ettim
Şu hasta kalbime aşkını ilaç ettim
Ben kendi kendimi sen mesut ol diye
Kaderimle avutup nasıl da harap ettim

Aşk bu mudur ey sevgili
Bir aşk vardır bir gönülde
Kabahat seni seven
Şu benim deli deli gönlümde

cembaba

BigBadMama5552

Yönetim ve Petkoviç arasında muallakta kalmıştım, ancak yönetimin daha suçlu olduğunu düşünüp oyumu yönetimden yana kullandım. Ben açıkçası biz taraftarların çok da suçu olduğunu düşünmüyorum, sonuçta her ne olursa olsun takmımızı sonuna kadar destekliyoruz.

furkan5534

Bunun sorumlulularından 1 tanesi yanlış oyun ve oyuncu anlayışıyla petkopiçtir.. 2.suçlu ise malesef bunu göndermeyen yönetimdir.ikinde devrenin başında en geç ama en geç gönderilmesi gerekiyordu.. artık suçluyu arasak ne fayda ?? herkez gider başka takıma herkez yaşar kendi hayalini.. olan taraftara olur.. biz gene buradayız.kız arkadaşım bile bana, " resmen SAMSUNSPOR'un KUMA'sı" oldum diyor.herşeyi özetliyor.başka ne diyim.. emeklere yazık yanlış yönetilmeye yazık :(

isa55

sezon başında 200-300 fazla isteyen adamları almadık, devre arasında gelip 4 maç oynayana 900 verdik.

SSKLA

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 17 March 2012, 00:42:44
Aşk bu mudur ey sevgili
Bir aşk vardır bir gönülde
Kabahat seni seven
Şu benim deli deli gönlümde

Aslında bu 4'lük olduğu gibi bizi anlatıyor.

Bir aşk vardır bir gönülde: Evet; Başka Diye Soranlara İnat; Sadece Samsunpor
Kabahat Seni seven şu benim deli deli gönlümde : Doğru bu kadar sevmesek bu kadar ızdırap çekmezdik. Gider Barcelona'yı tutar mutlu olurduk.

Bence bunda çalışılırsa beste olabilir.Odam kireç tarzı falan.

buonanotte

Kazım Yılmaz tecrübesizliğinin kurbanı oldu.Onada çok fazla suç bulamıyorum.Ama süper ligdeki bir takımın transfer işlerini de İsa Turana bırakmak saçmalıktan başka birşey değildi.
İsa Turanın getirdiği topçulardan şu anda oynayan sadece Bahia var.Sezon başında düzeni sağlayamadık.Transferlerde çok aceleye geldi.
Yinede başkanı suçlu göstermek istemiyorum.Tecrübesizlik diyelim.

Levent ÖCAL

Bana kalırsa bu durumda olmamızın en büyük nedeni "dış etkenler" diye tabir ettiğimiz malum şahıslar. Onların reklam sevdaları yüzünden bankasya liginin bitmesine haftalar kala yönetim dışlandı bir nevi "darbe" yapılarak tutu yönetimi fırlatıp atıldı ne için? Profesyonelleşmek için, A.Ş. olmak için en önemlisi birilerinin reklamı için. Sonrasında bırakın profesyonelliği çoğu amatör kulübün bile yapmayacağı hataları yaptı yönetimimiz, olaya isa turan gibi, adnan sezgin gibi iç etken gibi gözüksede onlar benim gözümde Samsunspor tesislerine bırak girmeyi tesis kapısının önünden bile geçmemesi gereken kişilerin de dahil olmasıyla bataklık iyice yutmaya başladı bizi.

Ollivanders

Galip Öztürk - Hedefi yuksek koyan , İsa Turan'ı getiren , olmayınca Adnan sezgin'e sarılan , düzenli yapılanmayı yapamayan zihniyet - İsa Turan - Adnan sezgin - Suat kılıç( pilot uygulamalar )... En suçsuzları futbolcular bence. Çünkü onların kapasiteleri bu kadar. Onları bu takıma getirenleri , onları getirenlere yetki verenleri sorgulamalı taraftar. Harcanmış olan paralar bizden çıkacak. Bırakıp giderlerse temlikler , transfer tahtalarını yaşamamız an meselesi ki bence yaşayacagız. Hakkımızda hayırlısı.