kim bunun sorumlusu,kimden hesap sorulmalı?

Başlatan deli 55, 14 March 2012, 19:34:20

« önceki - sonraki »

deli 55

yıllardır verdiğimiz mücadeleden sonra hakettiğimiz yer olan süper ligde bu hallerde olmamızın sebebi sizce kim?
toplasan 2 mahallemiz kadar olan ordu,kıçı kırık karabük,en zor zamanında bile stadı dolmayan manisa bizim üstümüzde yer alırken son 4 haftaya girdiğimiz şu ligde buralarda ve şu kötü durumda olmamızın sebebi kim?
belki kimisi dicek herşey bitmedi daha 4 hafta var diye ama bence herşey bitti.
bu futbolcularla bu kadar diyorum ben.
bu takımın potansiyeli bu,ileri top taşıyan adamımız yok,pozisyona sokabilen adamımız yok,umut bağladığımız adamlar sakat
bunların hepsini de geçtim ve tercihi sizlere bıraktım

5trawberry

Futbolcular; Bu taraftarın hikmetini bilemediler. Karda kışta yagmurda, deplasmanda tesislerde her yerde biz vardık, ve en iyi şekilde destek verdik. Gol kaçırma rekoru kıran, ruhsuzlukta birbirlerini fotofinişin ayıracağı bir oyuncu topluluğu vardı. İnançtan uzak, nerde olduğunun farkında olmayan ruhsuzlar topluluğu.

Dış etkenler; Şehrin ileri gelenleri ve siyasiler, o kadar iyiyüzlüler ki, ne Samsunlular ne , Samsunsporlular. İyi günde yanımızda oldular. Trabzon maçında şeref tribününü dolduran sözde vekiller, başkanlar, işadamları.. Çıkın hani nerdesiniz?

twitter

petkoviç ve adnan sezgin'i kim sezon ortası göndermediyse o

cembaba

Bu sene bu durumda olmamazın en büyük nedeni Galip Öztürk'tür. Kulübü ikili tartışmalar üzerinden uçuruma sürükledi. Bu adam kulüp üzerinden işlerini yürütecekti. Allah bize yardım etti ve Kazım Yılmaz gibi dürüst bir adam gönderdi.

2. büyük nedeni Suat Kılıç'tır. Bakanım diye etrafta dolaşmakla olmuyor. En büyük zararı kendisi verdi. Spor'da şiddet yasasından o kadar taraftarımız içeri alındı.

3. büyük nedeni Petkoviç'tir. 2,5 ay takımla çalışmış o kadar kamp yapmış bir adam 5 hafta da 1 galibiyet aldı. Hemen göndermeliydik. Yönetim yanlışına gidildi. Burada taraftar devreye girdi. Çok zor da olsa geç de olsa Mesut Hoca takımın başına geçti.

4. büyük nedeni futbolculardır. "Paramı alırım, yan gelir yatarım" mantığıyla oynayıp olmadık yerde olmadık puanlar kaybedildi. İsteksizlik bizi bu duruma getirdi.

5. büyük nedeni en sonra bence yönetim yanlışları. Yapayalnız kalan bir Başkan, Adnan Sezgin'e sığındı. Yapacak bir şeyi yoktu çünkü. Bu da bizi uçuruma götürdü.

Ve son olarak; takımın sezon başından beri yapılan işlerine bakın hep yamadır. Bir sistemi doğru çalıştırmak isterseniz;

Önce sistemi çizersiniz.
Parçaları yerleştirip monte edersiniz.
Düğmeye basarsanız. Yanlış olan, çalışmayan yeri düzeltip işe öyle koyulursunuz.

Fakat durum bizde böyle olmadı. Yanlış futbolcu transferleri. Çıkan kadrodan 4 oyuncu kalması. Birlik ve beraberliğin bozulması. Takım içindeki uyumsuzluk. Her şey bu sezon aleyhimizdeydi. Ama taraftar bu kadar puan aldırdı şu takıma.

30 puan aldıysak 15 ini taraftar aldırmıştır. Sonra Mesut Hoca ve takmdakiler gelir. Hala da umudumuzu kaybetmedik. Allah yardımcımız olsun.

Theofanis Gekas

ne kadar sevsekte işi bilmeyen başkan sorumludur

Gorkem

başkanın tecrübesizliği,petkovic,adnan sezgin,yapılan yalnış transferler ve galip öztürk

atalanta8

keşke hepsi diye bir seçenek olsaydı .

doðan

Tam bir sayfa yazı yazdım az önce ama kaydedemeden silindi ...
yazarken o kadar sinirlendim ki , tekrar yazamayacak kadar ...
sadece son cümleyi tekrar yazabilirim özetiydi çünkü ..
HERKES SUÇLU ...
tek suçu olmayansa BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI....

burakbas

Bu petkoyu getiren yönetim suçlu. Petko zaten suçlu. Göndermede geç kalan yönetim yine suçlu. Petko : 1 yönetim : 2 maalesef SAMSUNSPOR umuz 0 :( :(

deli 55

bence de en büyük suçlu galip öztürk'tür.zaten dış etkenlerden kastım bunun gibileriydi.kulübü karıştırmak,kazım başkan'ın başarısız olması için elinden geleni yaptı.ama burda kazım başkan'ın da hataları yok değil,fakat bu hatalar sadece tecrübesizliktendi.oysa iyi niyetinden ve samimiyetinden kesinlikle şüphem yok.
ahh galip ahhhhh al_sana
topçulara bile bilerek oynamasınlar dedirttiğini duydum.yazıklar olsun sana

ibrakadabra55

Yanlış hatırlamıyorsam 15.Haftaydı Petkovic gidicekti Başkan Yılmaz herşeyi planlamıştı yerinede kimin geliceği belli değildi sonra Adnan Sezgin işe karıştı ve kaldırdı.Tabii ki Adnan ve Petkovic Kazım başkan biraz ağırlığını koysa takım bu şartlarda burada olmazdı.

HoliganSamSunLu

sorumlu bulsak sorun çözülmedikten sonra bir anlam teşkil etmez sonuç hüsran olunca kimi idam etsek nafile

isa55

1. Galip Öztürk
2. Yönetim içindeki Galip Öztürk'ün adamları
3. Petkoviç
4. Adnan Sezgin
5. Şehrin bakanı, milletvekili ve diğer ileri gelenleri
6. Başkan

Ertuğrul Sağlam

Herkesin unuttuğu bir isim var İsa Turan

lucarelli

Bence sezon başındaki transfer politikası çok yanlıştı. İsa ile başlayan yanlış transferler. Sonra apar topar Adnan Sezginin gelişi ve bir iki günde yapılan çok sayıda transfer. Petkoviçe çok kusur buluyoruz ama yapılan transferlerin kaç tanesini hoca istedi veya hocanın istediği kaç adam alındı sorularının cevabı çok önemli.

Kazım Yılmaz futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü bilseydi şu anda daha farklı durumda olacağımız bir gerçek.