Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Bu kadar saçma bir olayın üstüne sen paranıda alamadın tabi, ya bankamatikten sahte para nasıl geçer, kredi kartı borcunu öderken para kırışık diye geri gönderiyor, ama içinde sahte para var, bide üstüne parayı çeken suçlu oluyor, geçmiş olsun abi ne denirki harbi bide kalpazanlıkla suçlasalar tam olucakmış.

mehmet yılmaz

Mustafa, geçen gün bastırdığımız 100.000 liralık sahte paralarda sorun çıkmış. Atatürk resminde sorun yok da arkadaki profesörrün yerine maraton başkan tribündeki bir fotosunu koydurmuş. Sana yolladıklarımızı sakın piyasada kullanma ;) k.i.b. a.e.o.

Amanın... Bu mesajı şimdi gördüm. N'ayır, N'olamaz ;) :)

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2012, 15:30:43
Ey ahali, bugün iş bankası beşiktaş ıhlamur şubesi bankamatiğinden sahte 100 lira çekmiş bulunmaktayım. Üstüne üstlük suçlu olarak da beni gösterdiler. Siz siz olun para çektikten sonra seri numaralarını kameraya gösterin ki, haklılığınız ispatlansın aksi halde ispat olarak kullanabileceğiniz hiçbir olmayacak elinizde..

kalptenþimþek

geçmiş olsun mustafa..dün anlatmışlardı;emekli bir teyzeyi çarpmışlar..seninle iki oldu..bankalarda tokatçılığa başladı artık..

lucarelli

Öncelikle geçmiş olsun.
Bir banka müfettişi tanıdığımda olayı anlattım; Önce bankanın genel müdürlüğüne şikayet etsin, eğer senin gibi şikayet eden birileri daha var ise şube teftişe girermiş, hala çözüm yok ise de BDK'ya şikayet etsin. Bir de varsa makbuzları saklasın dedi.

**KaR6**

makbuz yok da kamera görüntülerini izlediler, ne diyosam görünüyo ama oradan çıktıktan sonra parayı değiştirmişindir diye bişe yapmıyorlar ki.. dilekçe yazdık ama bakalım ne cıkacak..

**KaR6**

Alıntı yapılan: maraton - 14 March 2012, 18:52:46
ama tipin müsait mustafam  :P

sakalları da yeni kestirdiydim, mis gibi bi insandım, üstüme geliyorlardı, gişe görevlisine ağır sövünce saygıda kusur etmediler  :evet:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2012, 19:05:13
sakalları da yeni kestirdiydim, mis gibi bi insandım, üstüme geliyorlardı, gişe görevlisine ağır sövünce saygıda kusur etmediler  :evet:

Tanıdığın iyi bir avukat var mı? Belki yardımcı olabilir :) :)

##kdc##

Abi para elinde kaldıysa sorun değil hertürlü aklarız  8)

Serkan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 14 March 2012, 19:24:26
Abi para elinde kaldıysa sorun değil hertürlü aklarız  8)

Al zihniyete bak özel mesaj at bari ulan bir adam edemedim seni : )

Ayberk

lig tv'si olan bir muhterem yok mudur, şöyle uydusu kayıt yapanından :o

engin55

AlıntıÇİFTE STANDARTA HAYIR DEMEK İÇİN CUMARTESİ GÜNÜ YÜRÜYÜŞ YAPACAGIZ.TÜM TÜRKİYEDE KÜFÜRLER EDİLEN SAMSUNSPOR TARAFTARINA UYGULANAN ÇİFTE STANTARDA DUR DEMEK İÇİN MEYDANLARDAYIZ.ÇOK BÜYÜK KATILIMIN OLACAGI BU İŞİN ARKASINA GÜÇLERİN TEK TEK AÇIKLANACAGI BU BASIN AÇIKLAMAMIZA ŞİMDİDEN HERKES HAZIR OLSUN.TÜRKİYE BİZİ KONUŞACAK

MASKELER DÜŞECEK HANGİ BEDEL ÖDENECEKSE ÖDENECEK

Şirinler yürüyüş düzenliyormuş

lucarelli

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2012, 19:03:40
makbuz yok da kamera görüntülerini izlediler, ne diyosam görünüyo ama oradan çıktıktan sonra parayı değiştirmişindir diye bişe yapmıyorlar ki.. dilekçe yazdık ama bakalım ne cıkacak..

İnşallah alabilirsin paranı geri.

CurvaSs

abiler, arkadaşlar, özellikle hukukçu abilerim. sezon başında 100 küsür kişi ceza almıştı hani, şirinler'den, bizde, sbç'den falan. sonrasında 300 lirayı ödeyip 6 ay müsabakalardan men cezası kaldırıldı diye biliyorum. şimdi 300 lirayı ödeyip, 6 ay müsabakalardan men cezasını kaldırma kararını bulabilir miyiz? yani başka bir savcı aynı şekilde 300 lira ceza ve müsabakalardan men cezası vermiş. gebze tribünlerinden birisi de 300 lirayı ödemiş, 6 ay müsabakalardan men kararının kalkması için savcı "emsal karar" istemiş, o zaman kaldırabiliriz demiş. tribündergi'de böyle bir konu geçti de, yardımcı olmak istedim. ayrıca savcı iyi niyetliymiş, emsal kararı getir, halledebiliriz demiş.

twitter

cembaba

Erman Toroğlu: "Kupanın sapını Sadri Şener'e tuttururlar." =)