14 - Murat Ceylan

Başlatan AntZ, 28 December 2011, 13:18:08

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

hocalari bosuna bedava vermedi :-)) ama antepin orta sahasi cok gucluydu mutrat antepde kalsa idi kadroya giremezdi

Kaya

Çakalll her taç atışında top bana gelmesin diye çoraplarını çekeceksin,kaleci topu eline her aldığında topa arkanı dönecek gizleneceksin,3 e 3 yakalayacağın pozisyonda yan top oynayacaksın..Sonra da elimden geleni yaptım,alacağım parayı hakettim diyeceksin.Yok öyle yağma.

babasamsunlu

SENİNDE MEHMET POLATTAN FARKIN YOK...
ANTEPLİ DEĞİLMİSİNİZ ALAYINIZA....

Serkan

Her gün jaja'ya gideceğim, yeşilyurt'da fink atacam ulan götten bacak çıkacaksın karşıma

Burak

sokayım profesyonelliğinize

sadece55

Hayat bunlara güzel Biraz koşuyormuş gibi yap toptan kaç oldu bittti Maşallah Sezon sonu geliyor

Desiqner

Bu maçta oynayamıyormuş...

ngonge

Geldiğinden beri ortasahada faul yapmaktan başka bir şey yapmıyor.

Atakumlu

her topun yan top olmasın be kocum ... yemezler o numaraları  ;)

Burak

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 21 March 2012, 23:10:19
oyuncu sanıyodum bunu bunlar süper lig oynuyor gerçekten içler acısı

bence iyi OYUNCU iyi rol kesiyor oynuyormuş gibi

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 29 December 2011, 14:46:54
sene başında olmuş olsaydı şu an biraz daha farklı konumda olurduk.Murat Yıldırımla birlikte orta sahamızın en etkili oyuncularından biri olacaktır.Hayırlı olsun camiamıza...

sana inanmışım ya ilk geldiğin zaman yazık bana :-X :-X Murat Yıldırımla etkili olacağına inanıyordum ama sen geldikten sonra Murat Yıldırım'ında performansı yerlerde geziyor :-X bundan sonra ağzımı açmayacağım birini transfer ettiğimiz zaman

Theofanis Gekas

geldiğinde söylemiştim iyi oyuncu olsa düşme potasındaki antep bize ücretsiz vermezdi.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 22 March 2012, 19:56:27
geldiğinde söylemiştim iyi oyuncu olsa düşme potasındaki antep bize ücretsiz vermezdi.

katılmıyorum kardeşim ben bu duruma.bizde Hakan Bayraktar'ı serbest bıraktık ama Hakan kötü futbolcu değildi.petkoviç yedi gül adamı.bazen oyuncular,teknik direktörlerin kararları yüzünden başka takımlara bu şekilde gidebiliyor.burada Murat'ı savunmuyorum  ama iyi olsaydı bize vermezlerdi düşüncesine de katılmıyorum.bazen umut bağlıyorsun ama olmayınca olmuyor işte.

kamuri

tam bir hayal kırıklığı hakan arslanla beraber mi takılıyon dışarda felan ne yapıyon anlamadım ki git gide ona benziyo bu da

brigand

Daha önce bildiğimiz Murat'la alakası yok şuan.Önceden harika mı oynuyordu? Çok mu yaratıcıydı? Değildi. Ama daha fazla savaşan ve çalışan ve bunu takıma hep pozitif yansıtan defansif ortasaha olmasına rağmen ileriye daha fazla oynamaya çalışan bir oyuncuydu. Şuan sadece kaçak dövüşüyor. Ben kadromızda bulunan birkaç kişi dışında kendine gerekli şekilde bakan oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Hem mental olarak hem de beden sağlığı olarak. Kısacası Murat Ceylan beklentilerin altında kaldı. Açıkçası beni de şaşırttı ve yanılttı.