13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

burakbas

kemal ilk 11 oynarsa sövme krizine girerim.

doðan

Kemal şu an için kafasını toplayarak kendini futbola vermeli ( kastım şu extra çalışarak kendini geliştirmeli , genç ve hızlı bir stoper çok hata yapıyor ve top kullanamıyor -)

bu sözlerin sahibi süper ligde bir hoca (milltakım düzeyinde çalışmış )..

biz futboldan anlamıyoz hadide hoca da mı anlamıyor ??

ki ben kemal i severim  :o

hacettepeli

02 March 2012, 03:04:17 #1442 Son düzenlenme: 02 March 2012, 20:30:21 hacettepeli
dünyanın sayılı stoperlerinden.

celebi

nerde kafası kemalin bir söylesene

Burak

o değilde Akan abi mesajları okumaya başlayınca ne yapacaksın hacettepeli onu merak ediyorum

cgr

Alıntı yapılan: Burak - 02 March 2012, 08:53:32
o değilde Akan abi mesajları okumaya başlayınca ne yapacaksın hacettepeli onu merak ediyorum

Bu aralar Akan Abi boşta durmuyor, duramıyor :) Her gün biri cıkıyor "bana sar, bana sar" diyee :)

YaşarDoğu

lucarelli

Milli forma da yakışmış.

beşnumara

A2 milli maçta 9. dakikada bir sakatlık yaşadı sonra pek kasmadı kendini ciddi sakatlık olmasın diye.Sadece adamın peşinden koştu müdahale pek yapmadı diyebiliriz.Bir de duran topta yaptığı kafa vuruşunda kaleci son anda golü önledi.Durum budur ;)

mehmet yılmaz

Antalya'da geçen sezondan pasajlar sundu, iyi oynadı. Tebrikler Kemal, böyle devam...

ahmetsefa55

genç çocuk.
akıllanır umarım.
gelecek vaad edıyo.
kendını futbola verır ınsallah basarılı olur.

burakbas

lan kemal hoca yine affetti seni. bari son haftalarda kendine gel. eğer vicdanın varsa . . . hadi be hadi ! uyan be :)

mehmet yılmaz

Tamam, kesiyorsun, basıyorsun vs. eyvallah da Kemal. Bir tane olumlu pas çıkamaz mı insan?
Hücum aksiyonu yapmanı da beklemiyoruz, 20 m. önündekine düzgün pas at, kafi...

Kaya

Mümkün değil,isabetli pas atamaz..Aylardır yazıyorum.Milyon dolarlık denilen adam bu işte.İnsan biraz olsun çalışır.Ahh ah satacaktık para ederken..

saim55

Hakkatten para edecekken keşke sataydık şunu