22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

5trawberry

Adem helal olsun sana helal..

Theofanis Gekas

ademi kim kapcak merak ediyorum

havzalı55

Helal olsun sana Adem. Koskoca takımda orta sahada adam eksiltebilen düzgün pas verebilen adam gibi oynayan sensin. Sağ bek oynuyorsun gerektiğinde ortasahanın yapamadıklarını yapıyosun gerektiğinde hücum oyuncularının yapamadığını yapıyosun heryerdesin hep böyle ol Allah gönlüne göre versin

burakbas

Yeteneğin tartışılır. Bunda hemfikiriz. Ama adamsın adam. Bahtın açık olsun . . .

AhmetDenizci

Adamsın. O şutun kalecinin üstüne gitmeyip gol olsaydı nasıl sevineceğini hayal bile edemiyorum!

kumköylü ahmet

##kdc##

hala yeteneğin tartışılır diyo ya adam topu şeyinde mi sektirsin ikna etmek için sizleri anlamadım ki. Adam koşuyo, adam çalım atıyo hem de bakkala yolluyo milleti. Tekniği de mücadelesi de oynadığ futbolda bizim takımdan kat kat üstün bu adamın. Daha da laf edenin adaletine tüküreyim izlediğiniz topa tüküreyim

burakbas

Adem i savunuyorum ama neyse abi. Hepimiz sinirliyiz. Hangisi bizden iyi SAMSUNSPOR lu.

Gorkem

tekrardan helal olsun sana diğer ruhsuzlara inat.

5trawberry

ademi birakmamaliyizz..

AhmetDenizci

Sözleşme Bitiş T.    : 31 Mayıs 2013

Theofanis Gekas

adem bank asyada oynamayı haketmiyor kusura bakma,gitsin;onu hep güzel hatırlıcam...

saim55

Adamsın be Adem, zaten sana da dedim bunu, yüreğinle oyna canımızı ye. O şut gol olsaydı Alves'i bile geri bırakmıştın gözümüzde. Şans diyelim. Oynadıkça açılıyorsun. Daha iyi olacağına şüphe yok.

babasamsunlu

:kanka: :kanka: :kanka: :ok :ok :ok :ok :ok :ok :ok

bugün gol atacağını hissetmiştim.

ah o  şutun gol olsaydı ahhhh ah...  :( :( :( :( :( :(

cembaba

Şans işte. Son anda çıkarttı Karcemarkas.