32 - Theofanis Gekas

Başlatan ahmetsefa55, 06 January 2012, 21:24:14

« önceki - sonraki »

Musti

07 March 2012, 14:36:36 #720 Son düzenlenme: 07 March 2012, 14:44:54 Musti
Kaya'nın paylaştığı haberin Yunancası.

FaTiH_HaN

Yunanlar google translate'den çevirip haber yapmışlar bizde o haberi yine google translate'den çevirip tekrardan okuyoruz  ;D

SametYılmaz55

haydi reissss bu sefer dört tane yasla da arkayı fenerleyelim artık :)

twitter

iyisin yine kupada rakip fenev.

Sercan

samet_55

zorba kadıköyde......bi hat-trikdaha olusa.ultraefsane olursun...KİNG

FaTiH_HaN

AlıntıGekas içimizden birisi

Kırmızı-Beyazlı golcü oyuncu Gekas'ın aklı fikri takımın ligde kalmasında. Gekas, "Ben gol atmayayım ama takımım kazansın" dedi

KAZANALIM YETER
Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirten Gekas, "Golleri takım olarak atmamız gerekiyor. Futbol anlayışımda golü atandan çok attıranlar önemli. Sadece benim gol atmam ligde kalmamız için yeterli değil, takım olmalıyız. Gol atmayayım ama takımımız kazansın, buna razıyım. Şuan kafamdaki tek hedef takımın ligde kalması.Samsun'da bulunmaktan dolayı çok memnunum. İnsanların bana yaklaşımı çok iyi. Türkiye'deki ilk Yunanlı oyuncuyum. Arkadaşlarıma, basına da söylüyorum, Yunan futbolcular Türkiye'ye gelsinler" dedi.

AİLEMİ ÖZLEDİM
Futbolcu olmadan önce güreşçi olduğunu belirten Gekas, Samsun hakkında da şu ifadeleri kullandı: "Şampiyonluklarım bile var güreşte. Benim futboluma katkısı olduğunu düşünüyorum. Fiziki rakiplerle boğuşurken güreş yapmış olmamın faydalarını gördüğümü hissediyorum. Samsun çok sakin bir şehir, huzurlu ve güzel. Beğendim Samsun'u. Samsun pidesini yedim. Açık ve yumurtalı olanı beğendim, güzeldi gerçekten. Ailemi çok özledim. Özellikle ikizlerimi çok seviyorum ve özledim onları."

http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=gekas-icimizden-birisi&exec=page&nid=367652

Tam bir takım oyuncusu, kompleksiz, takıntısız ve mütevazi, Theofanis Gekas.

saim55

http://www.turkishgreeknews.org/tr/turkiye-ye-gelin-8445.html

Türkiye'de ki koşullardan oldukça memnun olan Yunanlı hücum oyuncusu, ülkesindeki arkadaşlarını da Türkiye'de oynama konusunda teşvik ediyor.
Yunan futbolcu verdiği röportajda şunları söyledi:
"Benim için Samsunspor'a imza atma süreci oldukça normaldi. Samsunspor yetkilileriyle masaya oturduk ve anlaşma sağladık. Hiçbir endişem yoktu, sadece bu deneyimin benim için nasıl olacağını merak ediyordum. Zaten milli maçlardan Türk taraftarlarının ne kadar ateşli olduğunu biliyordum. Ancak iç sahada oynadığımız maçlarda gördüm ki, bütün tribünler hıncahınç dolu ve bizleri inanılmaz bir şekilde destekleyen bir taraftar kitlesi var ve takımlarını çok seviyorlar. Sanırım hayatımın en iyi tercihini yaptım ve hem şehirde hem takımda kendimi çok rahat hissediyorum."
Gekas, Samsunspor forması ile ilk maçına Karadeniz derbisi olarak bilinen Trabzonspor maçı ile çıktı.
"Böyle zor maçlara Yunan derbilerinden alışkındım. Trabzon'da da aynısı vardı. 4-0 kaybettik ve puan almamızı isteyen taraftarımızı çok üzdük. Onlara hak ettikleri değeri veremedik."
Samsunspor'un ligde kalma mücadelesine değinen Gekas şunları söyledi:
"Ligde kalmak için takım olarak çaba göstermek gerekiyor. Sadece benim attığım goller amacımızı gerçekleştirmeye yetmez. Bunu ancak hep birlikte başarabiliriz. Yeter ki takımım kazansın ben gol atmayayım, sadece aklımda bu var, takımımı ligde tutmak. Burada herkes bana iyi davranıyor ve gerçekten ilgi gösteriyorlar. Türkiye'de oynayan ilk Yunanlıyım ve arkadaşlarımla karşılaştığımda ve Yunan basınına konuştuğumda, onlara Türkiye'ye muhakkak gelmelerini söylüyorum."

Stelea

AlıntıGekas düz koştu
[ 08.03.2012 ]

Kırmızı- Beyazlılarda, Yunanlı folcü Theofanis Gekas, kritik Gaziantepspor maçı öncesi dünkü antrenmana katılamadı. Gekas, kondisyoner eşliğinde düz koşu yapıp, ardından ise salonda çalıştı. Yunan futbolcunun, hafta sonu forma giyeceği belirtildi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=85855

aman ha gekas sakın  :-X

samet_55

AMANN AMANN :_nazar :_nazar :_nazar

kalptenþimþek

10 March 2012, 00:13:44 #730 Son düzenlenme: 10 March 2012, 12:59:34 kalptenþimþek
:_nazarGekas'a İmrenen Diğer Takım Taraftarı
gekas'a imrenen ezik taraftar

burakbas

AhmetDenizci

twitter

Gekas poke herhalde o nasil kol tutmak : )

SAMSUNLU ORUMA 55

Adamın dibisin samsunspor_x Gekas  samsunspor_x