Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Ulan ne olacaksa olsun bi karar versinler artik.
Samsunspor düsmüyor haberini okumak istiyorum artik.
22 Takimmi yaparsiniz sikecilerimi düsürürsünüz bilmemde yapin bi seyler.

Insallah Ligde kalacagiz ya öyle ya bölye.
Cok seyin degismesi lazim takimda.

1. Mesut Bakkal kalmali
2. Yabanilardan Ekigho ve Kelhar haric hepsi gönderilmeli
3. Transferleri Hoca yapmali menajer degil ve erken zamanda

Pergani 55

Türk adaletine güvenmiyorum..Fenerin ligden düşürülme ihtimalini bile kestiremiyorum.apaçık ortada olan bir suçun cezasını vermekten bile aciz bir TFF var

kalptenþimþek

özkan

Savcıya yakın insanların görüşü küme düşme olmayacağı,22 takım olayını gerçejkleşeceği,puan silme + para gibi yaptırımlarla halının altına süpürüleceği yönünde pisliklerin.Hayırlısı.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 01 March 2012, 12:22:47
Ulan ne olacaksa olsun bi karar versinler artik.
Samsunspor düsmüyor haberini okumak istiyorum artik.
22 Takimmi yaparsiniz sikecilerimi düsürürsünüz bilmemde yapin bi seyler.

Insallah Ligde kalacagiz ya öyle ya bölye.
Cok seyin degismesi lazim takimda.

1. Mesut Bakkal kalmali
2. Yabanilardan Ekigho ve Kelhar haric hepsi gönderilmeli
3. Transferleri Hoca yapmali menajer degil ve erken zamanda

kralı unuttun  :_nazar

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 01 March 2012, 19:50:12
kralı unuttun  :_nazar

pardon GEKAS i unutmadim
o yabanci degil o bizden  :D :D :D :D

BU Takimdan 5 Ruhsuz türk gönderirim ama onu göndermem benim elimde olsa

samuray

bizim bşk.nın bi bildiğimi var acaba bir gün bakıyorsunuz biz kesinlikle düşmeyi aklımızdan bilegeçirmiyoruz diyor ertesi gün düşmeyeceğiz maçlarımızı alıp ligte kalacağız gibi ifadeler kullanıyor şikeciler bu ligte kalırda biz düşürürlerse hakkımızı sonuna kadar aramalıyız gerek uefa gerek tff grek fifa nezdinde ne yapılması gerekiyorsa yapmalılar yöneticilerimiz

GurbetciFanatik

ilk önce Baskana sorulmali
biz düsdükte neden sikeciler ligde diye.

Insallah öyle olmaz ama olursa cok hesap sorulur

kalptenþimþek

01 March 2012, 23:30:31 #1838 Son düzenlenme: 01 March 2012, 23:45:27 kalptenþimþek
15 yıl önceydi; bu trabzon ile fbahçe tıpkı geçtiğimiz sezondaki gibi ligde teneke kupa yarışında kafa kafaya gidiyorlardı.. bu trabzon ligin son dört haftasında  evinde önce düşmeme mücadelesi veren Vanspor'a sonra da rakibi f.bahçeye yenilerek büyük darbe aldı..82 puan toplamalarına rağmen şampiyonluğu f.bahçeye kaptırdılar..çok dokunmuştu bunlara kaçan teneke kupa...önce Vanspor'la uğraştılar olmadı..sonra f.bahçeye sardılar sarmaladılar olmadı..kimseden çıkartamadıkları kaçan teneke kupanın acısı bugün bile tazeliğini korur malum zihniyetlerde..

geçtiğimiz yıl malumunuz aynı fimin II sini izledik...

aşağıda bir gazete küpürü var..bu zihniyetin sözde en temiz görünen yüzü şenol güneşe ait bir mülakat..

bizim çok iyi tanıdığımız zihniyetin ürünü açıklamalar..tek fark, o yıllarda 58.madde yoktu, şimdi ne işe yarıyorsa artık var...

şimdi bunlar dürüst ya..şimdi bunlar mağdur ya..şimdi bunlar insan ya... devamını bağlayabilecek kelime bulamıyorum varın noktayı siz koyun..

Kaya

Bazı insanların güzel yüzlerinin altında şeytanca bir ruh yatar Şenol Güneş de bana göre bunlardan biridir..Yücedağ'ın katlettiği maçtan sonra yaptığı aptalca açıklamaları unutmadık..

lucarelli

AlıntıŞike intihar ettirdi!
Macaristan'ın 2. Lig takımlarından REAC'ın genel müdürü, ünlü gazeteci Robert Kutasi intihar etti

Macaristan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Robert Kutasi'nin, REAC Kulübü'nün 2007-2009 yılları arasında, adları şike iddialarına karışan 8 futbolcusunun tutuklanması nedeniyle intihar ettiği açıklandı.

47 yaşındaki Robert Kutasi'nin, yüksek bir binanın tepesinden atlayarak yaşamına son verdiği belirtildi.

Macaristan'da, REAC'ın 6 eski ve yeni futbolcusu, adları şike iddialarına karıştığı gerekçesiyle Macar mahkemesi tarafından dün tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Daha önce de aynı kulübün 2 eski futbolcusu tutuklanmıştı.

Robert Kutasi, dün tutuklamalarla ilgili olarak Nemzetisport'a yaptığı açıklamada, ''Ben artık öldüm. Kulübümde güvendiğim kişiler beni arkamdan vurdu. Ben sapan atarak savaşırken, karşımdakilerin elinde roketatar varmış. Yenilgiyi kabul ediyorum'' diye konuşmuştu.

Daha önce Macaristan Birinci Ligi'nde mücadele eden Budapeşte kulübü REAC, 2009 yılında Macaristan İkinci Ligi'ne düşmüştü.

Tabiki de intihar etmek doğru değil, bizim şikeciler intihar etsin diye paylaşmadım. Sadece biraz adam olsunlar, yaprıklarının adli cezasını çeksinler, debelenmesinler. Kendileriyle beraber türk futbolunu batırmaya çalışmasınlar. Ben yaptım cezama razıyım demek yerine A tıkım da yaptı, B takım da sattı demesinler.Suçlu herkes/her takım çeksin cezasını. Ama nerde....

emre

İşte Demirören'in izleyeceği yol haritası:
1- UEFA'nın vereceği cezayı nasıl minimum seviyede tutabiliriz?
2-"Şike sahaya yansımadı" diyerek takımlara ceza vermemenin yollarını araştıracağız.
3- Puan silme ya da küme düşme yerine para cezası önereceğiz.
4- Şahıslar için mahkeme kararlarının daha hızlı bir şekilde alındığını ifade edeceğiz.
5- Mahkemenin verdiği tahliye kararlarını da örnek olarak göstereceğiz.
6- Daha önceki federasyon döneminde alınan kararların ağır olduğunu söyleyeceğiz.
7- UEFA'nın ısrarcı olması halinde en fazla bir yıllık bir cezada ısrarcı olacağız.

güzel özetlemişler haberin devamı http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?aType=Detail&KategoriID=27&ArticleID=255074&Page=2

Ollivanders

şikeyi de meşru kılın bari...

maraton

şikeye bulaşmamış her takıma bir sezon şike yapma hakkı verilecekmiş..

samuray

bunlar zaten bi karar vermek için değil karar vermemek bi cezai yaptırım uygulamamak için koşa koşa tff ye geldiler dervişin zikri neyse fikride odur misali buları zaten daha önce açıklamıştı sonra kıvırdı demirci ben öyle demek istemedim gibi bunlara aifanın onay vereceğimi sanmıyorum da bu gözlerini karartmışlar yakacaklar milli tk. diğer tk.ları şikeye karışmamış olanların günahı ney bunun hesabını nasıl vereceksiniz kamuoyuna topluma siz nasıl insanlarsınız ya neredeyse şikeyi bi dealığına afedelim deyin bari hayasızlar onursuzlar eveleyip geveleyip duruyorsun kıvır demirci kıvır bakalım nereye kadar  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: