Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

kaptan 55

10 kişilik karabük'den gol yiyeceksin bırak galibiyeti puan alamayacaksın,senin için hayati önem taşıyan maçda kaleyi bulan şutun olmicak 3 yiyeceksin,ruhsuzların cirit attığı,yabancılarının çoğunun bank asyada bile oynaması zor görünen bir takım olacaksın,ee biz düşmeyelim merak etmeyin biz zaten direk şampiyonlar ligindeyiz düşen ruhsuz i.neler...

GurbetciFanatik

Ya bi sevinelim dedik oda olmadi.
Demirören yalanlamis haberi kime inanalim sasirdim.

Yıldırım Demirören, bugün yapacakları yönetim kurulu toplantısında alacakları kararla, bundan sonra belli bir süre yönetim kurulundan sadece basın sözcüsünün medyaya konuşacağını söyledi. Bir gazetecinin ''Ligin gelecek sezon 22 takımla oynanacağı söyleniyor'' şeklindeki sözlerine üzerine Demirören, ''Bu yazıyı yazan arkadaş cevap versin'' dedi.

Bu arada, toplantı başlamadan önce Demirören, bir gazeteciye, ''22 takım doğru değil, 28 olacak, yanlış'' diye espri yaptı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/ilk-icraati-konusma-yasagiSXHBQ270216SXQ

sosaka

Alıntıhttp://www.trtspor.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre; küme düşme yok. Çok özel haber az sonra trtspor.com.tr'de...

twitterda haber geçti şimdi
hayırlısı bakalım

Stelea

Yeni Tahkim Başkanı, "Teşebbüs düşme gerektirmez" diyor..

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=13448

lucarelli

Alıntı yapılan: Stelea - 29 February 2012, 17:54:39
Yeni Tahkim Başkanı, "Teşebbüs düşme gerektirmez" diyor..

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=13448

Haberin detayına henüz bakmadım ama yoruma bakılırsa bu adam sanki Trabzonsporlu.

Stelea

yani bu arkadaş "58.madde hiçbir moka yaramıyor hikaye..." demek istiyor. daha neler dönecek bakalım.

twitter

58. Madde

Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır. Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir. İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir. Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

Bunlar ne got kafa çıktı ya

Stelea

Yeni Tahkim Başkanı Tuzcuoğlu: "Küme düşme cezası için şikenin sahada da olması lazım. Sadece anlaşmış olmak, küme düşmeyi gerektirmeyecek."

maşallah. plan belli olmuş.tahkim kurulu "şike sahaya yansımamıştır sahanın içi temizdir" diyecek. herkes aklanacak.

samsunmania

daha ligin bitmesine 6 hafta var.
demirörenin yalanlaması normal.

samuray

bu federasyon bşk ist federasyonu gibi maşallah şunlara bak ya 58 md gayet açık ve net teşvik pirimide düşmeyi gerektiriyor veya puan silmeyi diyelim bunlar kendilerine göre yorumluyor bu işin çivisi ç ıkmış şikeye adı karışan tk.ları kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklar anlaşılan MHK bşk.lığına da eski bşk.lı zekeriya alp getirilmiş ben bu federasyonun ömrünün çok uzun olaçağını sanmıyorum ağırlık bşkt ist tk. ları koalisyonu gibi istediği gibi at koştururlar artık

isa55

Lig bitmediği için böyle bir şey yok demiştir.
Eğer bunu UEFA ya kabul ettiremezse o zaman 58. maddeyi uygulamak zorunda kalacaktır. Her iki durum da bize yarıyor.

ahmetsefa55

bız hıcbır turlu dusmeyız.
tabı kı normal sartlarda.
ama burası turkıye.
yd bu ulkeye tff baskanı olabılıyosa hersey olabılır.
her turlu ıhtımale kendımızı hazırlayalım.

5trawberry

Küme düşme olayı kalkarsa hiç üzülmem. Düşme olsa ne olur ki, Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon düşecek zarar mı edecek? Etse de batacak mı? Arkasında neler var kimler var, para desen her türlü çıkamayacak mı tekrar? Bir topçusu 10 milyona yakın edyor Fener'in, Beşiktaş desen keza öyle kiralarsalar yabancıları, yine para yine para, Trabzon desen arkasında hükümet, siyaset..

Bunları yıkamadıktan sonra düşse ne olur. Benim Samsunspor'um düşecek, arkasında ne vekil var ne belediye başkanı, benim taraftarım yine gidecek, yine bağıracak ama ait olmadığı yerde bağıracak, adamın lehine bi ton peşkeş çekilirken, benim taraftarımın elinden alınıp, öteye ittirilecek..

Benim takımım, sitedeki değerli abilerim kardeşlerim yürüyerek karda kışta stada gidecek sogukta koreografi döşeyecek, elin oğlu cebindeki parayla profesyonelce hazırlatacak, medya da göklere çıkaracak düzen böyle..

Uğur Yıldız

burakbas

arkadaşın dediği gibi her iki ihtimal de bize yarıyor. bu sene bizim için öyle böyle geçti, geçecek. belki 6da 6 veya 5 ile de bunları hiç konuşmayacağız. biz bu ligde kalırsak seneye çok umudum var. bekleyip göreceğiz. ama burası türkiye.