STSL 2011-2012 / 29. Hafta Antalyaspor 0 - 2 SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan havzalı55, 25 February 2012, 19:12:24

« önceki - sonraki »

samet_55

yok abi ya bizde 5te5 6da6lardan bahsediyoz admların yaptıgına bak ..mesut hoca gelsin  alayınızı falakaya yatırsın.

cany

biz galiba boşuna konuşuyoz futbolcular çoktan salmış işi. benim de umudum az ama insan hiç değilse son dk ya kadar kovalar. yazıklar olsun

hakan55

valla ne diceğimi şaşırdım bir yandan seviniyorum bir yandan çok üzülüyorum..

jean

Stelea

forumda sike basligimiz var. haberleri ve yorumlarimizi mumkun oldugunca dogru basliklarda paylasmamizda fayda var  :evet:

GökhanÇağlar

takımda Adem ve Gekas dışında güvendiğim kimse yok.Orta sahanın oyuna katkısı sıfır iki Murat ve Fink'in hiçbir etkileri yok takıma.İnşallah mahçup etmezler bizi de kazanıp dönerler.Biz de umutlarımızı devam ettiririz...

lucarelli

Finkin sorumluluk alması lazım. Aksi takdirde işimiz çok zor.

havzalı55

Hey gidi Samsunsporum hangi futbolcu müsvettelerine kaldın be :( Gurursuz herifler antremanda bile isteksizler  :(

samuray

aynen öyle yedikleri önünde yemedikleri arkasında mersin e bak hafta içi adamlar parallarını alamadıkları için yemekte toplantıyı terkediyorlar gidip t.s yi yeniyorlar utanın biraz bunlara ceza vereceksin mağlup olduklarında nasıl galibiyette  prim veriyorsan cezayıda vereceksin bursa dan sahamızda 3 yiyioruz ya sahada hayalet gibi geziniyorsunuz hangi birisini yazalımkı bu ruh hali antl da hüsran olur gibi

cembaba

Deplasman tribünü bileti: Biletix'de 17.50 Tl olarak belirlenmiş. Tahminen maç günü 15 TL olur.

lucarelli

Çok pahalı. Stad hem de çok uzak. antalya stadının bu kadar boş olmasının nedenlerinden biri de fiyattır herhalde.

ugrass

en cok güvenilen sevilen hırsıyla oynayan futbolcu adem alkaşı ve gekas. en az parayı alan adem alkaşı ve ugur boraldan düşük fiyat alan gekas.. daha söze gerek yok!

burakbas

td yazılanlara bakıyorum da antalya taraftarı hem yönetimden hem de topçuların tavırlarından memnun değil. antalya zaten stadı dolduramıyor, bu maçta da boş olacağı kanaatindeyim. bize gelirsek küme düşme kalktı haberleri futbolculara nasıl yansıyacak en büyük soru işareti bu olsa gerek. 3 puandan başkası yalan olur.

cembaba

29 February 2012, 12:37:20 #119 Son düzenlenme: 29 February 2012, 12:58:57 CemBaba
Süper kar yağıyor. Okullar tatil edildi. Hafta sonuna kadar her şey normale döner umarım. Hayırlısıyla gidip gelirsiniz. Burası da evimin balkonu :)