Sezonun Ilk Golü???

Başlatan erkan55, 20 August 2007, 20:49:23

« önceki - sonraki »

cem 55

selehattın abi şınav ceken adamı bilmiyorum da gunun en güzel haberi tamer kardesimizden gelmiş ferdinin takımla ilişkisinin kesilmesi bence süper ötesi bi haber yücel hocamızında kanımca takımımıza yaptıgı ilk olumlu hareketi devamını bekliyoruz hocamızdan mesala yasin keles ramazan sal gibi adamlarında takımdan gönderılmelerı gerekıyo bencede il golumuz kemal akbabadan gelecek.

AllydeenleaR

kim atarsa atarsa atsın ama atmışken bir taneyle kalmasın 3-4 tane atsın :D

Tamer55

Alıntı yapılan: "selahattin55"Tamer 55 şu senin şınav çeken adma biraz mola ver be abi adam ölecek .her gün şınav mı olur.

ölsün be abi kalan sağlar bizimdir.veis 'in adamıda paso yürüyor abi onunda ayak şişmesin

Tribün_ali

Herhalde rakibimiz kendi kalesine gol atar :D  :D  gölümüzü akbaba atacak hemde 2 tane

veis

selahattin abi öldür bizi yaa bune penaltı kaçıyor gol olmuyor sanki bu sahne gerçek olsa penaltı kaçsa yerinde durabileceksin vallaha tellerden atlar sahaya girersin sen.sevgili tamer benim adam samsunspora yürüyor naberrrrr

samet

serkan ya da celil başka kimse yok ki ben mi atim...

HoLiGanisT

her ne kadar takıma dönmeleri muhteşem olması için celil*serkan desemde akbaba atacak

ozkan17

niye kımse caner demıyo bence caner atacak asisttede marcıel yada celıl war..

beşnumara

bence golü duran toptan atacağız ya emre balak ya da kemal

cem and naz55

gollerin adı-serkan aykut kemal akbaba

maço

Alıntı yapılan: "ozkan17"niye kımse caner demıyo bence caner atacak asisttede marcıel yada celıl war..

caner ılk macta oynamayacak 2.hafta antalyaya bılenıyo

körfez55

caner zaten verimli olamayack çünkü sakat.boşuna gelmedi i.b.b den.celil daha yeni katıldı takıma.serkan zaten 1 ay sonra oynayabilecek.[/i]

selahattin55

Kral samsunlu herşeyine tamam anladık be kardeşim.iyi güzel de şu bizde seviyoruz ismail uyanığı ama gelmedi olmadı her msj ın sonuna ismail uyanıktan başkası yalan demene gerek yok diye düşünüyorum.şuan sadece mevcud yönetimimizi desteklememiz gerekiyor.samsunspora onurlu bir şekilde hizmet veren tüm başkanlarımızı seviyoruz....SEN ŞAMPİYON OLMASANDA...KUPALARI ALMASANDA..SEVİYORUM İŞTE VAR MI DİYECEĞİN..ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR.

selahattin55

KÖRFEZ55 senin dediğin gibiyse yanarız kiminle oynayacağız.senin tablo çok karamsar.

körfez55

Alıntı yapılan: "selahattin55"KÖRFEZ55 senin dediğin gibiyse yanarız kiminle oynayacağız.senin tablo çok karamsar.

doğru abi serkan 1.5 ay yok diye söylemişlerdi.caner zaten müzmin sakat(kadrolu) celil desen kamplara hiç katılmadı.