32 - Theofanis Gekas

Başlatan ahmetsefa55, 06 January 2012, 21:24:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Burak, Zorba'yı okumuş ve halen kütüphanesinde kitabı duran birisi olarak konuya müdahil olayım :)
Fanis'e, Kazancakis'i sordum. Adını duymuş ancak hiç okumamış -ki futbol camiası düşünüldüğünde normal bir durum. Bizim futbolcularımızdan kaç tanesi Peyami Safa, Yaşar Kemal, Nazım Hikmet, Kemal Tahir, Tarık Buğra okumuştur mesela :)

Devre arasında Gekas'a talip olan takımlardan birisi de Bursaspor'muş. Ancak kulüp başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetimin çoğunluğu "32 yaşındaki adamı ne yapacağız?" diyerek teknik heyetin çok istediği bu transferi yapmamışlar. Gekas'ın yerine Bopbo için uğraşmışlar ancak orada da para çok gelmiş ve sonunda Pinto'yu almışlar. Şu durum bile Gekas'ın bizim için ne kadar önemli ve doğru bir transfer olduğunun ispatıdır.

Serkan

Alıntı yapılan: Burak - 25 February 2012, 00:46:39
http://www.samsunhaber.com/haberdetay/45748/Zorbanin-Provalari-Suruyor.html

3 ve 5 Mart'ta Zorba isimli Bale premieri var imiş Samsun'da , Müzikleri Mikis Theodorakis tarfından yapılmış ilgilenenlere duyurulur

oradayızzz

celebi

sabahleyin oğlum ve arkadaşını arabayla bir yerleri götürüyorum. oğlumda üzerinde dün akşam konuşmuşlar o arkadaşıyla formaları giyip geleceğiz demiş sabah sabah bizimkisi illlaki formamı giyeceğim diye tutturdu. biz de nedenin anlamadık. bende hanıma ya bırak zaten bugün maçımız var giysin bakalım dedim. ama çok iştahlıydı giymek hususunda. neyse arkadaşını aldım bizim delikanlı hani senin forman nerede dedi o da giymedim dedi. dedim şinli anlaşıldı bunlar akşamdan konuşmuşlar. buraya kadarki mesele GEKAS la ilgili değil ama muhabbete bak arabada.

SELİM BERKE: BEN GALATASARAYLIYIM
YAVUZ SELİM: NE OLACAK BENDE SAMSUNSPORLUYUM
SELİM BERKE: AMA BİR ALEX VAR SÜPER FUTBOLCU DEĞİL Mİ MURAT AMCA  (çocuk işte birden alexe çevirdi muhabbeti)
MURAT ÇELEBİ: EH İYİDİR
YAVUZ SELİM: ALEX İYİ OLSA NE OALCAK
SELİM BERKE: NİYE Kİ
YAVUZ SELİM: BİZDE BİR DE GEKAS VAR THEOFANİS GEKAS VURDUN MU GOL OLUYOR. ALEX TE NEYMİŞ. :)  

Ahmeti

Alem bize bizde sana hayranız Gekas

Ayberk

GOLLERİ SIRALA, ÇILDIRT BİZİ GEKAS!
ADAMIN DİBİSİN, THEOFANİS GEKAS!

2004 - Kaiti Garbi - Esena mono (summer dance version)

erkutdem55

Theofanis Gekas.Bu sezona dair aklımda kalacak en güzel şeysin.Bugün yine Zenke ilk yarı sonunda sana pas vermek yerine,sıfırdan şut çekti.Ne yazık ki senin gibi bir markayı,kişisel ihtiraslar ve egolar uğruna yeteri kadar kullanamadık.Şu anda 12-13 gol çok rahat atmıştın normal şartlarda.
Süper Lige çıkışımıza sevinmemin tek sebebi Gekas'ı keyifle seyretmek oldu.

isa55

Bu maçla beraber 3 sarı kartı oldu

Stelea

bir sarısı var şu an kardeşim. zaten Eskişehir maçında iki sarı karttan kırmızı gelince bir maç cezalı oldu.

isa55

evet 2 tanesini eskişehir maçında görmüş. Kırmızı görünce sarıların iptal olup olmadığını bilmiyorum

babasamsunlu

90+2... adamın yaşı 32...
45 metre depar attı hiç değilse 1 gol atabilmek için..
Yeteneksizler ordusu orta sahadan bir tane top alamıyor..
Zenke denen h oğlu hayvandan bir tane top alamıyor.
Ama o aldığı paranın hakkını bazıları gibi karı kızda değil "sahada" verebilmek için bir şeyler yapıyor.
Utanın la utaın diyecemde sizde ar damarı çoktan çatlamış.

masbene

gekas:pas geldi de gol mü atmadık

burakbas

böyle dediyse eğer çok doğru söylemiş. Gekas çık çık diye gösteriyor , sanki takımın üstünde ölü toprağı var. derman kalmamış. en çok seni özleyeceğim Gekas ! ama aklıma bile getirmek istemiyorum.

Gorkem

adamsın sen adam sana pas gelmiyor sen ne yapıcaksın diğer yeteneksizlerin suçu  :kafa: :kafa: >:( >:(

GençKozluklu

Bu adamdaki yürek bütün oyuncularda olsa var ya. Helal olsun be Gekas. Sana inanılmaz bir sayıgm var. Adam aldığı paranın hakkını yüreğini ortaya koyarak veriyor.

Ben böyle azimli oyuncu görmedim. Büyüksün Gekas. 

Sonuna Kadar 55