33- Simon Zenke

Başlatan samsunum, 26 July 2010, 19:37:24

« önceki - sonraki »

Desiqner

Sen aslında yoksun Zenke.

kumköylü ahmet

seni kadroda görünce eyvah dedim ama korkdugumuz basimizada geldi yani..takimdan direk gitmesi gereken ilk kisi sensin zenke

5trawberry

Ne dusunuyor acaba bu takim duserse ben yine kral olurum zihniyetinde mi ki? Tamam Bank Asya'da cok buyuk koz olur ama bizi tekrar o zamanlara getirmeden birseyler yapicaksin da Zenke yapabilirsin ama eksik olan birseyler var sanki bence hemen silip atilacak adam degil ama kenarda durmali bi sure

masbene

senle olmaz demiştim bu takım süperlige çıktığında. sen değil beni mesut hoca şaşırttı seni 11'e koyarak

Gorkem

bundan sonra 18 de bile olman hata

GençKozluklu

Hoca bir ümt dedi oynattı. İt herif hocayı da yaktı. Kendi zaten bir halt değildi. Bu kadar kazma oyuncu yok. Lakayt, def ol git.

hacettepeli

zenkee zenkee diye bağıranlar bağırmaya devam etsinler... 

FaTiH_HaN

Anca twitter da takıl. King miş, kıçımın kenarı, şişman rambo, totosunu kaldırmaktan aciz.

masbene

HoliganSamSunLu

yazık bu sene taraftarın güvenini hep boşa çıkardın yazık

brigand

O kadar kaldırıldı ki bi tarafları. 10 araba dayak yese anca iner.  >:( >:(

mehmet yılmaz

Anlayamıyorum, ismini söylemek çok kolay, alt seviye zeka sahipleri bile bağırabiliyor diye mi bu Zenkeeeee, Zenkeeeee tezahüratları...

Isınan yığınla adam var, maç başlarken bile Zenke'yi çağırıyorlar Maratondaki münferit topluluklar.
Ne Zenke'si,,, Bitti Zenke...  :( :( :(

lucarelli

Haftalardır bir şey oynamıyor. Koca sezonda 1 gol atmış hala daha Zenke Zenke diye bağırıyor bu tribünler. Ne yapmaya çalıyor bu insanlar anlamak mümkün değil.  >:( >:( >:( >:(

samsunmania

Zenke bitmiştir . Hangi ligde oynarsak oynayalım gidecek artık.

Theofanis Gekas

yapılan aptallıktır,her zaman diyorum şu anıl bile zenkeden fazla iş yapardı oynasaydı