33- Simon Zenke

Başlatan samsunum, 26 July 2010, 19:37:24

« önceki - sonraki »

twitter

karşıdaki takıma karşı sistemi uyduğu zaman iyide başka zaman bir varlık gösteremiyor.
ben olsam hep zenke ile başlarım baktım olmuyor serdar ile devam.

oguz_5528

Ekigho ve Zenke'i Mesut hoca adam edecek bu kadar taraftarın sevdiği futbolcuyu harcatmayacak hoca inanıyorum.Bugün iyiydi Teşekkürler Zenke

masbene

zenke önyargılı olmayayım diyorum fakat artık herkes benim gördüğümü görüyordur. bank asya da fizik gücünle katettiğin gibi süperligde olmuyor. bu da teknik sıkıntın var anlamına geliyor. biliyorum istiyorsun ama sadece istemek olmuyor. üstüne birşey koyduğunu göremiyoruz. bundan daha iyi olmalısın ki bank asyaya geri dönme

ChucKeR

100 sayfa  çekiştirmişiz  seni zenke. nice 100 sayfalara.   >l<

mehmet yılmaz

Ankaragücü karşısında da berbattı...  :( :(

cembaba

Zenke'nin asıl problemi kafası. Yeteneklerini kullanamaması. Ekigho'da böyle idi. Ama artık kafasını kaldırarak oynuyor. Dün de kötüydü gerçekten.

burakbas

Dün için sana iyi diyenler karşıdaki takımın paf takım olduğunu ve o halde bile nasıl oynadığını göremiyorlar galiba.

samuray

bu performansınla yüz sayfa hayret değmezki sana açılan yüz sayfaya bankasyadaki performansından eser yok zaten zor forma bulur artık belki son dk larda oyuna girer gibi geliyor bana ekigho gekas bance varken karabük maçında son dk bizi rakibize üç puan ı hediye ettin öküz gibi vuruyorsyun gekasa atsan yazacak 1 puan alacaz aradaki fark eşitlenecekti aklını başına al futbolun dünü çabuk unutulur bugünü yarını vardır

berusa55

19 February 2012, 20:23:22 #1433 Son düzenlenme: 19 February 2012, 20:27:01 berusa55
Zenke performansi Bank Asya performansidir; ondan oteye gidemez. Kapasite hakikaten bu, fazlasi yok. Olsaydi en azindan su haftaya kadar gosterirdi. Takimdan ilk yollanacak isimlerden biri olabilir.

##kdc##

Adama soruyom ki ingilizce mi konuşalım Türkçe mi diye, ingilizce diyor. Sorduğum sorulara da türkçe cevap veriyor. Dalga mı geçiyon birader sen dicektim de Bancenin oğlunun zeytin gözlerine dua etsin   :P

HoliganSamSunLu

zenke bu hafta sağ kanatta bence iyi asist yapar gekasa solda ekigo sağda zenke bursa savunmasını dağıtır.

mehmet yılmaz

Jnr.Serkan

Benim kadar kıçın var be zenke

sersa

KareAs55