STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

binikalamadım

acilen 4-4-2 ye dönmeliyiz ve zenke çıkmalı yoksa 2. golü yiyebiliriz

kayacan

Ekigho devamlı zenkeye pas veriyor.Zenke öldürüyor topu. Sanki Gekası dışlamışlar gibi. Zenke mutlaka çıkmalı. Geçen seneki Zenke Agbetu çalışması gibi yapmaya çalışıyorlar ama Zenke bitmiş...

SametYılmaz55

serdar özkan'ın oyuna girmesi lazım.orta sahadan birinin çıkarıp banceyide almamız gerekiyor.oyunu biraz daha kanatlara yaymamız gerekiyor.zenke çok kötü her topu olumsuz kullandı nerdeyse.60'a kadar bir gol bulamazsak strese girecez iyice

isyan

Ekigho haric ileriye top tasiyan oyuncu yok, ileride topu zaten tutamiyoruz o baska olay  :( Serdar'in girmesi sart.

kavak_55

hoca körmü arkadaş eciho zaten bencil zenkeyi oynatmak iyi bir hareket değil inşallah 2 yarı coşarız yoksa durum kötü

55__Gurbet__55

Bizim takimin futbol zekasi sifir. 1.70'lik adamlara top sisiriyoruz :x((

kavak_55

allah yardımcımız olsun inşallah dua etmekten başka çaremiz yok inşallah 2. yarı 2-1 alacağız ben inandım buna

ChucKeR

serdar olsa erirdi, adamlar çok fizikli ve fitler. hatta ilk devre uğur bile çok ezildi. yenal daha iyi olabilirdi.
bu tür cılız adamları bu tür maçlarda son bölümde oynatmalı.

binikalamadım

buraks

mimar55

Serdar bance ikilisi girsin boyle yuksek top oynayacaksak ve bende zenke cikmali gerci bence banceyle baslayip simdi zenkeyi almasi lazimdi cikacaklardan biri zenke biride fink olmali oyun kaderi degisir bence takim bu maci kazanacak ama topu gekasa ulastirmak lazim

vanlioglu

oguz_5528

emre

kayacan