STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

25 February 2012, 11:12:34 #285 Son düzenlenme: 25 February 2012, 11:20:10 Jnr.Serkan
Korksamda net bir skor bekliyorum.Erken gol düğümü çözer.Zaten Bursayıda yenemiyorsak hayal kurmanın manası yok

twitter

Az önce bilet aldım Atakum Errea'dan, Bursalılarda vardı. Atkı olsa takas yapardık.

Levent ÖCAL

Az önce Ertuğrul Sağlam için büyük otele gidiyordum saathane meydanında Bursaspor taraftarları vardı,Samsunspor polarımla, atkımla, formamla hepsiyle tek tek tokalaştım hoş geldiniz dedim, Samsunu çok beğendiklerini söylediler. hatta içlerinden bir arkadaş bende anne tarafımdan Samsun luyum dedi. Güzel görüntüler oluştu bence. Maçta bu şekilde iyi geçer inşallah dedim ve aralarından ayrıldım.  ;D

FaTiH_HaN

maratona bilet kalmış mıdır? bilgisi olan var mı, kendiminkini aldımda kardeşim de gelmek istiyor, kalmış mıdır acaba?

King1965

Büyük Samsunspor Taraftarı Hazır mıyız

150 meşale ve sis bombası ile 55 tane bayraklar hazır

Saat 14:15 de Büyük Samsunspor taraftarını Nuri Asan Tesisleri önündeyiz

http://www.facebook.com/SamsunSK

GurbetciFanatik

Gekasimi seyrtesem
Ekighoyu mu seyretsem
Taraftarlarin sovunumu seyretsem

Beni bu düsünceye soktugun icin tesekküler Samsunsporum

2-0 aliriz yolumuza devam ederiz

Not: Kelhardan kafa golu bekliyorum

özkan

KotuCocuk55

Insallah kazanicaz ama macin sonunda pozisyonumuz acisindan bir fark olmicak..yani aslinda bu bir final degil.macin ardindan hersey bitmiyor..daha bunun gibi 6 mac  oynicaz..

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 25 February 2012, 13:40:50
Insallah kazanicaz ama macin sonunda pozisyonumuz acisindan bir fark olmicak..yani aslinda bu bir final degil.macin ardindan hersey bitmiyor..daha bunun gibi 6 mac  oynicaz..

Yenilirsek çok şey kaybederiz belkide herşeyi kaybederiz,ama kazanırsak umutla geleceğe bakarız.Beraberlik bile yaramaz şu durumda.

Ahmeti

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 25 February 2012, 12:52:42
maratona bilet kalmış mıdır? bilgisi olan var mı, kendiminkini aldımda kardeşim de gelmek istiyor, kalmış mıdır acaba?

Şuanda gişelerde maraton bileti satılıyor.

saim55

Başımızda Mesut Hoca var, rahat olabiliriz. Kasmaya gerek yok :) Eğer çok da mucizevi bir şey olmazsa maç bizimdir :)

cembaba

İlk başlarda dedim Bursa çok iyi oynamıyor. Defansı zayıf. Bizim hızlı adamlarımız dağıtır Bursa'yı. 3-0.

Gekas, Gekas, Murat Yıldırım. Allah'ım sen yardım et :(

bluegreen55

karabük 2 ankaragücü 2

hakem karabüğe al maçı dedi oktan bir penaltı verdi ama ankara attı bitane daha..

europe_55

Haydi SAMSUNSPORUM!!!!!  samsunspor_x

Insallah kazanacagiz.
1-0 olsun bizim olsun...

Shane_Falco