STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

samuray

malesef ertuğrul hoca bizim kazanmaktan başka ne şansımız nede alternatifimiz var kusura bakma 3 puan bizim olacak

cembaba

AlıntıBursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçına ilişkin olarak, ''Samsun'un benim futbol yaşantımda ayrı bir yeri var. Güzel bir maç diliyorum'' dedi.

Sağlam, Yenişehir Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsun'da 1 yılı yardımcı antrenör, 1 yılı teknik direktör 8 yılı da futbolcu olarak 10 özel yılının geçtiğini söyledi.

İki takımın da açık futbol oynadığına işaret eden Sağlam, ''Samsun'un benim futbol yaşantımda ayrı bir yeri var. Güzel bir maç diliyorum. Samsun'un ligdeki durumu belli. O nedenle yarınki maça mutlak galibiyet için çıkacaklar. Biz de galibiyet arayacağız. Zevkli bir maç olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

Bölükbaşı: "3 puan için geldik"
Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı da Samsun'a 3 puan parolasıyla gittiklerini söyledi.

Son haftalarda ligde çok iyi bir  çıkış yakaladıklarını belirten Bölükbaşı, ''Takımın moral ve motivasyonu üst düzeyde. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. güzel bir maçın ardından sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Bursaspor'a verilen 1 maç saha kapatma cezasının anımsatılması üzerine Bölükbaşı, ''Olsun, Karabükspor maçında bayan taraftarlarımız bizi destekleyecektir. Ancak bu işin bir de mali boyutu var. 120 bin lira ceza bizim için önemli bir külfet'' değerlendirmesinde bulundu.

ligtv.com.tr

kumköylü ahmet

Yarin isyerim yine kapali...Bugece ise yine Uyku Yok...ALACAGIZ bunlarin Hepsine Deyecek Insallah..

mehmet yılmaz

Ertuğrul Abinin ne düşündüğünü hepimiz tahmin edebiliriz aslında. Bir Samsunsporlu olmasına rağmen şu an Bursaspor'un hocası, bir yanda gönlü bir yanda aklı... Bir yanda aşkı bir yanda şerefi... Söylediği şu, "Beni iyi anladığını biliyorum. Zor bir durumdayım. Samsunspor benim için önemli ve özel... Ligde kalmasını çok istiyorum ama biz de kazanmak zorundayız. Hayırlısı olsun..." Ben de "abi, bizim maçta başarılar dilemiyorum :) ama sonrasında gönlüm hep seninle" dedim. Tabii biz buğday, arpa işin gırgırındayız :) ama o her adam gibi adamın yapacağını yapacak, hem bizim maça hem de bizden sonrakilere takımını en iyi şekilde hazırlayacak. Bizim büyük Samsunspor'umuz ise yarın çıkıp çatır çatır topunu oynayacak ve Fener'i, Eses'i yendiği gibi Bursaspor'u da yenecek. Olacak olan bu...

kumköylü ahmet

mehmet yılmaz

Elimde çantayla girdim otele...
Ahanda mahvolduk..
Bir iki isim söyleyeyim bari, tek başıma yanmayayım.
Babasamsunlu ve Maratonton da vardı benimle :)  :P

Serdar Aziz iyileşmiş, oynayacakmış bize karşı.
Ayrıca Samsunsporlu yöneticilerimiz de vardı otelde, Bursasporlu yönwticileri alıp yemeğe çıktılar. Personelin dediğine göre bu sezon Büyük Otel'de kalan takımlardan ilk defa Bursaspor için gelinmiş otele. İlk maçtaki misafirperverlik karşılıklıksız kalmamış oldu. Bir de Bursaspor TV otelden canlı yayın yaptı, çok imrendim valla. İnsallah bir gün bizim de Samsunspor TV'miz olur.

kamuri

yetişemedim ya oysaki çok istiyodum orda olmayı :(

mehmet yılmaz

Not: Kamuran, denk getiremedik bir türlü. Ancak yarın 10-11 gibi gidersen otelde görüşüp, foto çektirebilirsin bence.

İlk devre Bursa'da o gün boyunca bulunan bir Samsunsporlu olarak düşüncelerimi daha önce de paylaşmıştım. Burada her türlü misafirperverliği hak etti Bursasporlular. Gerçekten unutulmaz bir deplasmandı. Öyle ki, Teksas bizim tribüne çiçk verdi, yetmedi Dişi Timsahlar da ayrıca rahmetli Şirin Ana için ayrı bir çiçek getirdiler. Ertuğrul Sağlam'ın çabaları ve ona gösterilen iki tarafın da sevgisi de unutulmazdı. Velhasıl puansız ama alkışlarla uğurlandığımız Bursa'ya, Bursaspor'u puansız ama alkışlarla uğurlamak boynumuzun borcudur...

Ahmeti

fındık

Bursasporlu kardeşlerimiz sabah çiftlikte geziyorlardı 10-15 kişi civarı.

burakbas

CurvaSs

şimdi çiftlik'te turlamak vardı ama maalesef turlayamıyoruz işte.

vurduğun gol olsun samsunspor'um!

babasamsunlu

HERKES BİLDİĞİ NE KADAR TOTEM VARSA YAPSIN...
EN UĞURLU FORMASINI ELDİVENİNİ ATKISINI DONUNU ÇORABINI NE VARSA ONU GİYSİN...
EN ÖNEMLİSİ LÜTFEN HERKES 90 DAKKA  POZİTİF DÜŞÜNSÜN.
İLK YARIDA ATACAZ ÜSTÜNE YATACAZ ÜÇ PUANI ALACAZ ALLAHIN İZNİ İLE..
HAYDİ SAMSUN......

King1965

dön sağa dön sola hep  bu maçı düsündüm butun gece.. Aklımdan yenilmek hiç geçmedi.. Ve sabah oldu uyudum mu uyumadım mı belli degıl bu gun ki maca hayatımda hıc buyuk gormedıgım maclardan daha buyuk bır mac olarak goruyorum . Final derler ya işte bu maç final..  Dananın kuyruğu bu hafta kopacak.. Kazanırsak cok buyk seylere ımza atarız ...

SONUNA KADAR BUGUN DESTEKKK !!!

kayacan

Yeneceğiz. Seneyede UEFA'ya gideceğiz inşallah.Güzel günlerin tohumları ekildi, filizleniyor.Yakında gölgelerinde rahatlayacağız.