Samsunspor Hoca Olarak Yücel İldiz le Anlaştı

Başlatan fanatik, 15 August 2007, 09:08:55

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: "veis"malatyayı birinci lige çıkardı.bu büyük başarıydı.

(MAL)atya demek istedin di mi veis kardesim :lol:

veis

SEVGİLİ BERUSA55 malatya ismi bize itici gelir haklısında demek istedigim 2.ligden bi takımı süperlige çıkarmak zordur oyüzden tecrübelidir anlamında.

berusa55

anladım veis kardesim tabiki hocamız tecrübeli ona süphe yok. hani biz malatyayı MALatya diye yazıyoruz ya esprisine takılim dedim.yoksa dediğinde haklısın.insallah bizi de süper lige cıkarır yücel hoca...

HoLiGanisT

kardeşlerim malatya yerine kofik yazalım daha hoş oluyo kofik mal-atya

ben ercüment hoca ile yücel hocanın çok çok iyi bir ekip oluşturacağını düşünüyorum.adlarını anmak istemiyorum ama kayserideki o iki ikiliden daha başarılı olacaklardır.

berusa55

insallah holiganist kardesim. benim de icimden gecen bu ikilinin basarılı olacakları yönünde...

veis

menajer esasında takımda hocadan daha önemli görevlerdedir.takıma bailik yapması da çok iyi.biz ercandan sonra bulamayız dememe ragmen ercüment hocayı bulduk menajer olarak ve kıymet bilmek lazım.zor günlerin adamı oldugu içinde ayrıca kutluyorum onu.

kawamura

Alıntı yapılan: "bodensee55"hakki hoca uzulmesin canim, depoada calir.. cekirdek citlatir...bayat cay yudumlar...sonra geyik yapar......ne isin  var senin hocalikla mocalikla..

Bu ne biçim bir yazıdır, ne seviyesizliktir.

Hakkı Hoca'yı ne kadar tanırsın, takımda ne işler yaptığını ne kadar bilirsin.

Bu insan geçen yıl ayrılan 3 hocanın ardından 14. sırada bitime 7 hafta kala aldı takımı. Herkesin 2b'ye düşmekten korktuğu bir ortamda sorumluluk aldı. Paranın P'sinden bahsetmedi. Son 7 haftada darmadağın olmuş takımla aldığı puanlarla ligi 10.sırada tamamladı. Mükafatı da bu oldu.

Sen aylarca takımı yeni sezona hazırlamaya uğraş. Rakiplerin 1.kamp dönemini bitirmiş dönerken senin daha kampa gidip gitmeyeceğin belli olmasın. Takımda kimin kalıp kimin gideceği belli olmasın. Çoğu PAF seviyesinde gencecik çocuklardan takım kur, para yok pul yok. Bu şartlarda elini taşın altına koy, sorumluluk al, takımı kampa götür, uğraş didin, sonra da "yeni hoca getirdik" densin.

Bu da yetmezmiş gibi kulüpte neler yaşandığından haberi dahi olmayan insanlar hakkında ahkam kessin, seviyesiz yazılar yazsın.

Ayıptır, günahtır, yazıktır!

mehmet yılmaz

Hakkı Bayrak konusunda ne söylesek yeni bir tartışmaya kapı açacak; görüşümü daha önce de yazmıştım.

Ama Emre Balak konusunda Hakkı Bayrak'ı kutlamamak olmaz. Şahsen Emre'yi çok beğeniyor ve geleceğin yıldızlarından birisi olarak görüyorum. Sadece futbol olarak değil karakter olarak da nitelikli bir kardeşimiz. U 17 Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu, Dünya 4. sü oldular...

Levent Eriş ile de konuşma fırsatım olmuştu ve ona Emre'yi mutlaka oynatmasını söylemiştim. Oynatacağım dediyse de bir türlü yapmadı bunu. Tufan ve Evren gibi iki stopere rağmen Emre'yi oynatmak cesaret işiydi, takdir ettim.

Onun harcindeki görüşlerim bir değişimin olması yönünde idi, sebepleri genel ve özeldir. Hakkı Hoca'nın ekibiyle birlikte alt lig ekiplerinden birinde başarılı olması ve kendisini göstermesini temenni ederim.