Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

son model denen otobüs 90 model 2004te sağlam bir modifiye geçirmiş neoplan megalinerdır.lakin eski olmasına rağmen bir futbol klübü için 2+1  koltuklu olması ve yeterince geniş olması mükemmeldir.Ulusoya teşekkürler birileride çatım çatım çatlıyordur inşallah

Kaya

Diğer takım taraftarlarının (bazı malumlar hariç) Ankara deplasmanımız ve yaptığımız koreo ile ilgili yorumlarını okudukça gözlerim doluyor  :'( Gidememenin verdiği üzüntü ve gururun getirdiği sevinç...Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

King1965

Hakan Şükür Maraton programında samsunspor taraftarından bahsettı eskişehirspor maçındaki tribünümizden ve ankaragücü macında ki kareografımızı cok begenmıs. mustafa denizlide trabzondan daha önde taraftar olarak samsunspor. Karadenizi daha önce ilk temsil eden takımdı dedı.. Makası daralttıgımızdan bahsettıler..

emre

daha önce yazıldımı bilmiyorum Uğur Meleke'nin Samsun'da bir Yunan başlıklı yazısının 2. kısmı ilginç

"...Bu arada... Ülkenin (spor dünyasının demiyorum, ülkenin) birinci gündem maddesi şike davası olunca, futbol maçlarını izlerken insanın aklına iddianamenin gelmemesi mümkün değil... Malumunuz süper über liginin marka değeriyle meşhur Barbunya ülkesinin en büyük takımlarından birinde teknik direktör olarak çalışan TH, şike iddianamesinde yer alan bir telefon konuşmasında bir menajerle oyuncusu EAG'nin cinsel tercihini çekiştiriyordu! Söz konusu menajer de TH'ye Samsunlu Kemal'in EAG'den 10 kat iyi futbolcu olduğunu iddia ediyordu. Sonra aynı menajer birkaç kez daha TH'yi arayıp "Kemal'in maçını televizyon yayınlıyor, kaçırma!" diye hatırlatıyordu. Dün Bienvenu'nün geldiğinden beri üstünlük kurduğu ilk stoper olan Kemal'i izlerken şunu düşünmeden edemedim: Acaba aynı menajer dün akşam 6 sularında TH'yi arayıp "Kemal televizyonda hocam, kaçırma" demiş midir?

Dünya sporunun gururu, 200 ülkede maçları canlı yayınlanan, futbolun mucit ülkesi Barbunya'daki bu konuşmalardan muhtemelen Kemal'in haberi bile yoktur tabii ki... Benimkisi sadece merak işte..."

TH:Tayfur Havutçu   EAG:Ersan Adem Gülüm

emre__ss

Önceden de gündeme gelmişti ama tekrar hatırlatmak istedim. Admin abilerim forumdaki bilgilerimize yaşımıza da girsek de kime nasıl hitap edeceğimizi bilsek.Kimseyi tanımıyorum yanlış bir şekilde hitap etmekten de çekiniyorum açıkçası.şimdiden teşekkür ederim

emre__ss

Bu ileti,mesaj sayımın 61 olmasından dolayı yazılmış bir iletidir.

Theofanis Gekas

haydi komşu bitirelim şu işi  ordu_spor  samsunspor_x

Lusage

Antep'in alacağı maksimum puan 1 olur. Relax olun.  ;)

Jnr.Serkan

Saparanın şutu iç direğe çarpıp çizgiye paralel çıktı.Şans Ordunun ve bizim yanımızdaydı bu pozisyonda

Theofanis Gekas

twitter

hakan55

o topun girmemesi tamamen şanstı.

GurbetciFanatik

Ordu iyi mücadele ediyor insallah en az 1 puan alirlar.
Antepin 3 puan almamasi lazim.

hakan55

penaltıııııııııııııııı

Tufan