STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

##kdc##

Otobüslere ilk bindiğimizde ulan nasıl gidicez ayakta o kadar yolu diye birbirimize sormadık diil. Ama Gerek Adnan Baba ve Mithat Reyis (efsane şöförlerimiz) gerekse makara muhabbetimiz olsun oldukça eğlenceli bi yolculuktu. Maç sonu 3 puanla dönmemiz ise en iyi deplasmanlarım sıralamasında üst basamaklara çıkarıyor bu seferimizi  :)  Kareomuz muhteşemdi, taraftarımız muhteşemdi inş daha da güzel günler göreceğiz.  Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Maç sonrası Kazım Başkanla özel olarak görüşmem de kameralara yakalandı ama nese sağlık olsun  8)

buonanotte

otobüs sıkıntısından dolayı şirinlerin otobüsündeydim hemde arka beşlinin önünde .:.:. Çok ilginç bir deneyim oldu.

Serkan

Zordu bir çok kardeşim ayak'da yada başka otobüste gitmek zorunda kaldı; hepsinden özür diliyorum ama hepsine de teşekkür ediyorum Hiç biri bizi bırakıp gitmedi..

emrullah

kalbinde yer yoksa güzelim fark etmez ben ayakta da giderim  :kanka: samsunspor_x

Sercan

ErkÇay55

19 February 2012, 16:13:56 #515 Son düzenlenme: 20 February 2012, 00:04:47 ErkÇay55
Güzel ve ilginç bir deplasman oldu.Giderken Şirinlerin misafiriydik.Yine bildik manzaralar mazotun su gibi aktığı sabah kahvaltısının bile aynı metotlarda yapıldığı bir ortamda Sungurluya geldiğimizde bizim kafamızda bir o kadar tatlıydı ::) Maça gelince üç puanı alıp gelmek güzeldi.Dönüş yolunda otobüsümüz değiştikten sonra keyfimize diyecek yoktu.Muhabbet sohbete otobüsün rahatlığı ve personelin ilgiside eklenince Samsun yolu çok daha yakın oldu.

lucarelli

Bu maçın tek kötü yanı, Gekas'ı canlı izleyememek oldu.

Ayrıca arkadaşlarımızın ve takımımızın bu karda buzda kazasız belasız geri dönmeleri çok sevindirici.

Elazığsporlu

Tebrikler Samsun.Kareografi süperdi,helal olsun. >l<

mehmet yılmaz

cembaba

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Az kalsın unutuyordum. Maç sonrası Lig TV'de Mustafa Denizli:

Samsunspor Taraftarının, Eskişehir maçında yaptığı inanılmaz destek ve şov, Ankaragücü deplasmanında yaptığı koreografi harikaydı. Samsunspor, Karadeniz'i ts den daha çok temsil eden takımdır.

King Of The North

Böyle Ankaragücümüze gidiyor, bu tezahurat iyiydi, karşılıklı sevişmeler de öyle, en hoşuma gideni ise, ararım seni her yerde, sorarım ıssız gecelerde trabzon nerde tezahuratıydı.  Geçen yıl Denizli deplasmanı ve bu deplasman en iyi olduklarımız bence.3-0 dan sonra oynamadık, meslektaşa saygıdır bu, zaten maçın sonucu belliydi, 10 maçtır gol atamayan genç ve tecrübesiz bir takıma karşı oynadık. Sanıyorum 1500 kişiydik, maç pazar günü olsaydı sanırım komple kale arkasını bize verirlerdi diye düşünüyorum, biz burada ev sahibi gibi olsak da aslında bir deplasmandır Ankara ama gerçekten Samsundaymış gibi hissediyor insan kendini burada, garip duygu. Sağ salim gelip sağ salim dönen arkadaşlardan da Allah razı olsun, Samsundan, İstanbuldan, çevre illerden başkente gelen tüm renkdaşlarımıza selam olsun. Maçın en ilginç anı bana göre, devre arasında Kazım başkanı turnikelerde karşılarkan, Başkanımızın turnikeden zor bela geçmesi, yine Sayın vekilimiz İhsan amcanın da aynı şekilde bir taraftar gibi turnikeden zor bela girmesi anı benim için ilginçti doğrusu.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 February 2012, 23:12:25
Bu arada unutmadan söyleyeyim. Az kalsın unutuyordum. Maç sonrası Lig TV'de Mustafa Denizli:

Samsunspor Taraftarının, Eskişehir maçında yaptığı inanılmaz destek ve şov, Ankaragücü deplasmanında yaptığı koreografi harikaydı. Samsunspor, Karadeniz'i ts den daha çok temsil eden takımdır.

Denizli mi söylemiş bunları? İnanmam.. :)

samsunmania

Denizli cereyanda kalmış galiba. ağzından ilk defa olumlu bir şey çıktı hakkımızda.
Ya da ona bile öğrettik neyin ne olduğunu. >l<

celebi

kamuri

bi tane otobüsün gelmemesi sonucu giderken biraz sıkıntı çektik. ama deplasman yolunda çektiğim sıkıntılar uğruna fedadır samsunsporum. hava koşulları yuzunden sıkıntılı başlayan ankara deplasmanı muhteşem kareografi ve üç puanla sonuçlanınca dönüş yolunda sanki giderken o sıkıntıyı çekenler bizler değildik ilk deplasman galibiyetimizi aldık gerisi gelecek inşallah