Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: de_brk7 - 23 January 2012, 14:05:17
Kazım Başkan a kontra yapmak için Çarşambaya 2 tane fındık fabrikası kurduracakmış. Lan galip lan galip.  >:(

galip efendi, umarım bu yolda mağlup olursun al_sana

deli 55

istediği kadar kursun.istersen 10 tane kursun.kazım başkana hiçbişi olmaz. :-*

Theofanis Gekas

arkadaşlar bu millettimiz galibin ne mal olduğunu biliyor yılmazıda biliyor,içinde biraz Samsunluluk onuru taşıyan biri zaten bu saaten sonra galiple iş yapmamalı

emre__ss

Bu iş aynı mahallenin tek futbol topuna sahip olan mızmız çocuğun,istediği şey yapılmayınca "bana ne top benim oynatmıyorum"demesi gibi bir şey.

burakbas

ama ts deplasmanına onun otobüsleri ile gittik. itiraz etmeye hakkım yok biliyorum ama üzüldüm.  :( :(

kumköylü ahmet

23 January 2012, 21:03:27 #380 Son düzenlenme: 23 January 2012, 23:40:52 kumköylü ahmet
Alıntı yapılan: de_brk7 - 23 January 2012, 14:05:17
Kazım Başkan a kontra yapmak için Çarşambaya 2 tane fındık fabrikası kurduracakmış. Lan galip lan galip.  >:(
evet bir istedigi yer benim köyüme ev yapdirmak istedigim yerdi..ve imzayi verdik biz vermesek baskasi vercekdi..8 kesim yer verdik amcamlarla oraktik yeri..ama bu adam piyasada yok bunun adamlari geldi bizimle anlasma yapdilar..amcamin evide yaninda olcak fabrikanin ve amcamla yegenede omur boyu is sahibi yapacakmis...hayirlisi olsun bakalim...beklip gorcez..

Ben bastan beri diyordum bu adamin samsunsporla alakasi yok diye ama anlatamiyorduk neymis aramaizdan biriymis..belki bizler aramizdan biri olarak gormus olabiliriz ama o bizi hicbirzaman arasina istemedi sadece formulite icabii...Bazi Arkadaslarimizin dedigi gibi insallah elini tamamen ceker samsunspor`umuzdan..

mehmet yılmaz

Kazım Başkan, Trabzon ve Karabük'ten sonra A.Gücü maçında da deplasman tribününde idi.

emre

heyt bee alem başkan görsün  >l<

55erhan55

başkan en büyük özelliği her şeyden önce içtenliği samimiyeti bu her fırsatta belli oluyo bence başarıyıda hak ediyor.

samsunmania

bu adama yanlış yapan harbiden insan olamaz. Çok içten çok samimi. İnşallah yanılmayız ama 2.menteşoğlunu kazandık galiba.

FaTiH_HaN

Bu ne güzel bir görüntüdür ya duygulanmamak elde değil.

s_uzunkaya

kazım başkan adamsın adam.... gözlerindeki o içtenlik tatlı bakış haket adamın içine işliyor.... galip böyle bir insanla nefs mücadelesine girersen  Allah ın gazabına uğrarsın bak söylim. al_sana uğraşma BAŞKANIMIZLAAAA al_sana

emre

Cuper ayakkabılarını çıkarıp tesise öyle girince haber oluyor, şu başkana bak be taraftarıyla atkı şov yapıyor. İstanbul takımlarında olsa manşet olur,öve öve bitiremezler.

Bu arada sopalı yapılacaksa bir tane de başkana yakışır  :)

zenke

emre

Cuper ayakkabılarını çıkarıp tesise öyle girince haber oluyor, şu başkana bak be taraftarıyla atkı şov yapıyor. İstanbul takımlarında olsa manşet olur,öve öve bitiremezler.

Bu arada sopalı yapılacaksa bir tane de başkana yakışır  :)