STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

CurvaSs

maviay55

maç bitiminde gecekonduyla karşılıklı güzel enstantaneler olmuş

önce "hepiniz allaha emanet olun" sonrada "samsuna varınca bizi arayın" vb.  :) >l<

55.hakan

İlk yarım saatte gelen gollerle rahatladık,yoksa stres yapabilirdik.İyi kalabalık vardı koreonun da eklenmesi güzel oldu.Gekas'ın yokluğunda gol yükünü siyahilerimiz çekti ,Ekigho kanatta iyi iş yapmaya devam etti.Ekigho solda Bance ortada Gekas'ta ileri uçta şeklinde devam etmeliyiz kadro olarak.Uğur sol bek daha güvenilir Yenal'a göre.Ankara'ya gelen renktaşlarımın ayaklarına sağlık.

lucarelli

Gekas'ın yokluğuna rağmen erken gelen gollerle rahat bir maç izledik. 3-0'dan sonra zaten fazla da yüklenmedik. Resimlerde gördüğünüz gibi bize ayrılan yeri tamamen doldurmuştuk. Yapılan kareografi de bence çok başarılı oldu. Saha içi için yorum yapacak fazla bir şey yok. Maç sonu hocaya yapılan tezahüratlar, Maaç boyu ankaragücü taraftarı ile yapılan tezahüratlar Güzeldi.

Başkan devre arası yine yanımızdaydı.

Taraftarı, yönetimi, futbolcusu çok iyi bir beraberlik havası yakaladık yine. Aynı geçen seneki süperlig yürüşü gibi, camiamız çok iyi bir bütünlük yakaladı. Bu takımın küme düşmeyceğine bir kez daha inandım.

cembaba

Gelecekteki Başkanımız ile şimdiki başkanımız aynı karede. Yıllar sonra bu kareyi çıkarıp ortaya koyacağım! Yanındayız Cüno Başkan !

GökhanÇağlar

seviyorum bu Kazım Başkan'ı,Hulusi Kentmen gibi adam valla çok babacan :)

Atakumlu

anaaa  Cuno Baskan degil mi bu  ???  cok yasa Cuno Baskan  :-*

kutsalforma

allah ankaragucunun yardimcisi olsun
adamlarin armasina bile haciz gelmis, nasi oluyosa?
allah yardimcilari olsun, allah tsden baska hic bir düsmanin basina vermesin böyle bi bela
acimamak elde degil
galibiyet güzel, devami gelir insallahu teala

celebi

ts deplasmanından sonra kar kış kıyamet kareo manyak ötesi bir deplasmandı

06 onur 55

Bu kareografinin yapılmasında emegi gecen ve beni kirmayip deplasmanda kareo yapan ENGİN SEVER 'e sonsuz teşekkürler 

minci

Alıntı yapılan: usare - 18 February 2012, 15:57:20
Darısı Bursa maçına
Ankaragücü'nün durumuna da gerçekten çok üzüldüm. Bir oyuncunu oyundan çıkarken eldivenini oyuna giren arkadaşına vermesi de dramın görünen yüzüydü.
Biz de yakın geçmişte futbolculara verecek su bulamıyorduk. İdmanda hepsi suyu tek bir büyük şişeden içiyorlardı. Daha önce buna benzer şeyleri biz de yaşamıştık. Hemde bayağı uzunca bir süre. Dilerim hiçbir takım biri hariç böyle birşey yaşamaz.

masbene

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 February 2012, 21:41:43

Gelecekteki Başkanımız ile şimdiki başkanımız aynı karede. Yıllar sonra bu kareyi çıkarıp ortaya koyacağım! Yanındayız Cüno Başkan !

Duyduğuma göre Cüno, Antalya deplasmanı için Kazım Başkan'dan 4 fayton sözü almış cingenler grubu adına :)

Yollar nasıldı diye soranlara :)
Böyleydi...

Ancak dönüşte sorun yoktu, sağ salim döndük hepimiz. Heybede üç puanımız da var ;)

masbene

mehmet yılmaz