STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Maçta bi ara Ankaragücü taraftarı küfür etmeye başlamıştı bizimle alakası yokmuş sadece kendi aralarında armayı bırakan o.ç.dur diye bağırmışlar. İki taraftar bakımından karşılklı tezahüratlarla dostca bir maç olmuş,Gecekondu tribününün lideri maç sonu bizimkileri yolcu etmeye gelmiş.

Büyük başkan Kazım Yılmaz maçı yine Büyük Taraftarı ile birlikte izlemiş.

Bütün deplasman yapan arkadaşlar Allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız gelirsiniz inşaallah.

maviay55

jean

alaha sukur supriz olmadi ins antalyayla orduda yener haftayada yendimi sanirim buyuk ihtimal ligde kaliriz

jean

berusa55

18 February 2012, 17:08:22 #470 Son düzenlenme: 19 February 2012, 00:21:26 berusa55
Frene basmasaydık maç 3-0 mı biterdi acaba Kutlu? Şu anki durumunuza saygımızdan ve abartmamızdan Allah'tan 4'te 3'ünü gol yapmışız!

Desiqner

55erhan55

saygımız sana değil hakan kutlu camiaya yoksa 8-0 biterdi bunuda göz ardı etme bence

Tufan

Bu sezon 2. kez maçımızı takip edemedim diğeri Antalya maçıydı 2de2 gudubetlik bende demekki.
bu seneyi atlatalımda varsın ben maç izlemeyeyim.

SametYılmaz55

3-0 dan sonra saygımızdan daha fazla gitmedik Hakan Kutlu.ilk 30 dakikada oynadığımız gibi devam etseydik en az 5 tane atardık.neyin çabasını veriyorsun anlamıyorum

maviay55

hakan kutluya en güzel cevabı hoca vermiş  >l<
AlıntıBakkal: Bunu Hak Etmiyorlar

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal uzun zamandır Ankara'da deplasman olarak oynamadığını ifade ederek, güzel bir heyecan yaşadığını söyledi.

Ankaragücü'nün bu şartlar altında bile iyi mücadele ettiğinin altını çizen Bakkal, şunları söyledi:

''Ankaragücü buraları hak etmiyor. İnşallah en kısa zamanda istedikleri yere ulaşırlar. Biz oyuna çok tempolu ve ciddiye alarak başladık. Böyle maçları ciddiye almak zordur. Takımlar konsantrasyon eksikliği yaşarlar ama biz bunu yaşamadık. 3-0'dan sonra tempoyu artırabilirdik. Herkes olduğu yerde işini yaptı. Bizim açımızdan güzel maç oldu. Seri ve yukarıyı yakalama adına 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Taraftara teşekkür ediyorum. Geçen hafta Eskişehirspor maçıyla başlayan ve bu hafta buraya kadar taşınan bir coşku var, bize inanılmaz destek oluyorlar. Bunun artarak devam edeceğini düşünüyorum. Samsun, inanılmaz bir spor kenti. Bu şehrin Süper Lig'de kalması gerekiyor. Biz de kalma adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Yolumuz uzun, bize 7-8 hafta daha rahat yok. Her maç final ama bu galibiyetler bize nefes aldırıyor. Bu mücadelemizin karşılığını ligde kalarak alacağımızı düşünüyorum.''

Sol Açık

Alıntı yapılan: Tufan - 18 February 2012, 17:10:40
Bu sezon 2. kez maçımızı takip edemedim diğeri Antalya maçıydı 2de2 gudubetlik bende demekki.
bu seneyi atlatalımda varsın ben maç izlemeyeyim.

Dostum öyle olmuyor. Ben ilk yarı sadece 3 maç seyredememiştim (G.Birliği, G.Saray, Antalya) ve ilk yarıdaki 2 galibiyetimizi görememiş olmuştum. İkinci yarıda da Ordu maçını seyredemedim ki o da ligdeki 3. galibiyetimizdi.

Ama yılmadım, seyretmeye devam ettim ve F.Bahçe, E.Şehir, A.Gücü galibiyetlerini görebildim...  ;) :D :D

ChucKeR

ulan düştün belli hakan kutlu. düşene vurmayalım diye takım 25 te maçı bitirdi hala neyin hesabındasın sen ya. bi ingiliz kafasında biri gelecek atacak 6-7 tane ondan sonra çıkacan yine bireysel hatalardan yenmeyeceek goller yedik diyeceksin. malubiyeti kabul etmek bu kadar mı zor.

CurvaSs

net değil ama ankaragücü tribünlerinden çekilen hali.

maviay55

AlıntıBaşkanımız, futbolcularımızı kutladı...

Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup eden futbolcularımızı yemek için geldikleri Otel'de tek tek kutladı. Futbolcularımız ile tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkanımız Kazım Yılmaz, "3 puanı 3 golle almanız hem taraftarlarımızı hem biz yöneticileri oldukca mutlu ettiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu galibiyetlerin devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Daha sonra futbolcularımızdan Ekigho, Başkanımız Kazım Yılmaz'ın  tabağına kendi elleriyle yemek koydu. Ardından Başkanımız Kazım Yılmaz, futbolculmrımız ile aynı masada yemek yedi.
resimlerde takım iyice keyiflenmiş görünüyor Nazar değmesin  :_nazar

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=110