STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

isa55

1-2 tane daha atsak çok iyi olurdu. Neyse Antepe 2 atarsak daha anlamlı olacak

AhmetDenizci

Gekas yoksa Ekigho var

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmasında Samsunspor deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile Samsunspor kozlarını paylaştı.

19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma Samsunspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Mesut Bakkal'ın ekibine galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Aristide Bance, 19 ve 26. dakikalarda Ekigho Ehiosun kaydetti.

Bu sonucun ardından Samsunspor puanını 26'ya yükseltirken, Ankaragücü ise 11 puanda kaldı.

Ligin gelecek haftasında Samsunspor sahasında Bursaspor'u konuk edecek olurken, Ankaragücü deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak.

ANKARAGÜCÜ KAYIP

Ligde sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü, en son 19. haftada Beşiktaş deplasmanından 1 puan çıkarabilmişti. Başkent ekibi son 8 haftada oynadığı maçlardan puan çıkaramadı.

EKIGHO KENDİNİ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Samsunspor'un Yunan golcüsü Gekas bu karşılaşmada forma giyemedi. Es-Es maçında takımının tek golünü atan Nijeryalı futbolcu Ekigho Başkent deplasmanında attığı 2 golle takımının gol yükünü çekti 73. dakikada da yerini Yenal Tuncer'e bıraktı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/gekas-yoksa-ekigho-varSXHBQ268753SXQ

fanatik samsunsporlu

uğurlu arkadaşlardan biri yeni maç başlığını açsın artık.bu maç geride kaldı artık

binikalamadım

bu hafta  kara_buk  manisa_spor  gazi_antep de yenilirse değmeyin keyfimize

GurbetciFanatik

Allah sükürler olsun 3 Puanimiz aldik.
7 mactan aldikmi en az 14 puan tamadir bu is.

Gevsemek yok gelelim Bursa macina
3/3 üc üc üc üc üc üc üc

emre__ss

Bu maçtan çok korkuyordum.Çünkü a.gücü hedefsiz  genç bir takım serseri mayın yani.Ama çok şükür samsunsporum aldı bu maçı da Allah yolumuzu açık etsin  ankaraya kadar giden taraftarımızdan da Allah razı olsun.Darısı diğer bütün maçlarımıza.Gördük ki bu takım inandığında ,istediğinde yapabilir.kalacağız bu ligde inşallah

ErdemDenizci

samsun 55

emre__ss

Böyle taraftar dünyanın neresinde var arkadaş?deplasmanda bile koreografi yapıyor.

emre

tribünde hiç bir sıkıntı yaşanmamış hatta çok güzel tribün yapılmış Ankaragüçlülerle birlikte, Ali İmdat falan gelmiş bizim tribüne..dostça bir maç olmuş.

ethm55

Alıntı yapılan: samsun 55 - 18 February 2012, 16:17:07
gecekondu statdan çıkmıyormuş hayırdır inş
facebook'ta yazmıslar . stattan cıkmıyormus gecekondu salca olmasınlar bızımkılere ?
ankarayla temasta olan abılerım bı bılgılendırırse ıyı olur

kaptan 55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 13 February 2012, 15:27:44
bu maçı alamazsan süper lig'de ne işin var?ben fark bekliyorum,bu maçı alamayan SAMSUN'a gelmesin zaten.

3-0  ekigho,bance,zenke üç siyah inci haftaya angarada vizyonda..

tanıyanlar bilir ne diyorsak o,

zenke iki asist goller ekigho ve bance

bu takım düştü diyen siktirsin gitsin stada gelmesin,ankaraya giden tüm taraftarımıza sonsuz teşekkürler.. >l<

TAK

ali ihsan

BİR ADIM KALDI

Yönetim krizleri ve maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer yapamayan ve bir çok önemli oyuncusunu kaybeden Ankaragücü karşısına ilk deplasman galibiyetimizi almak için çıktık.Gekas'ın cezası nedeniyle olmadığı mücadelede onun yerini Bance almıştı.Serdar Özkan'ın yerine ise Zenke ilk 11'de sahaya çıkmıştı.Bunların haricinde Eskişehir maçının kazanan kadrosu sahadaydı.
Maça iyi başladık.Oyunun hakimiyetini ilk dakikadan itibaren elimizde tuttuk.Bance ve Ekıgho'nun kişisel becerileriyle attıkları gollerle ilk yarım saatte skoru 3-0 a getirdik.Zaten maçta orada bitti.Özellikle Ekıgho'nun her iki golü de oldukça klastı.Sezonun 2. devresinde çok faydalı oynuyor hakikaten.Kalan dakikalarda oyunu kontrolümüzde tutup rahat bir galibiyet aldık.Erken gol sonrası zaten çok genç bir takımla mücadele eden ve haftalardır gol atamayan Ankaragücü direnemedi bile.Durumları gerçekten çok üzücü.Oyundan çıkan oyuncu giren arkadaşına eldivenini veriyordu bir pozisyonda.Bir futbol sever olarak üzülmemek elde değil.
Aldığımız 3 puan ile üstümüzde bulunan rakiplerimize iyice yaklaştık artık.Nefesimizi enselerinde hissedecekler bundan sonra.Mesut Bakkal ile yakaladığımız çıkış devam ediyor.Rakiplerimiz ise düşüş içerisinde.Bu bizim en önemli avantajımız.
Artık evimizde oynayacağımız Bursa maçına konsantre olmak zorundayız.3 puanı alıp kuyudan çıkmak artık bizim elimizde.Evimizde taraftarımızın müthiş desteğiyle galip geleceğimizi düşünüyorum.Özellikle orta saha oyuncularımıza çok iş düşecek.Murat Yıldırım ve Murat Ceylan biraz ivme kaybetmiş gibiler.Acilen toparlanmak zorundalar.Artık telafisi olmayan maçlara çıkıyoruz.Her oyuncumuzun maksimum performansa ulaşması şart.
Gekas'ın dönecek olması,defansta Kelhar ve Bahıa ikilisinin iyi bir uyum yakalaması,Ekıgho ve Serdar'ın çok formda olması artılarımız olarak göze çarpıyor.
En önemlisi ,zor iklim şartlarına rağmen deplasman tribününü doldurarak kareografi yapacak kadar takımına bağlı ve cefakar bir taraftara sahibiz.Takımın  "Diriliş" indeki en büyük pay bence onlara ait.
Ne diyor büyük taraftarımız " Biz Bitti Demeden Hiç Bir Şey Bitmez " .