18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Ona bakarsak mesut hoca hakan i antrenmana bile almamali

oguz_5528

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 13 February 2012, 01:31:36
Ona bakarsak mesut hoca hakan i antrenmana bile almamali

O çok ayrı bir mevzu abicim hiç karıştırma  ;D

AhmetDenizci

13 February 2012, 03:47:06 #1067 Son düzenlenme: 13 February 2012, 03:50:27 AhmetDenizci
Alıntı yapılan: LisandroLopez - 12 February 2012, 23:37:28
Performansını merak ettiğin adam Bance.. Ne zaman ne yapacağı belli olan adam.. Girdi Hürriyetle Edizle başa baş mücadele etti.. Ne yapsaydı o fizikle tek başına gidip gol mü atsaydı..Pres yapmadı çünkü fiziği el vermiyor zaten o kadar koşabilse Bundesliga da kalırdı.Bance Ankaragücü maçında ilk 11 oynayacak, hiç şüphem yok.

Bilmiyorum ama dikkat ettiysen Mesut Hoca saçını başını yoldu bir ara Bance yüzünden. Tabi senin tahminin doğru olabilir ama. Bence Karabük maçında Zenke'nin son dakikadaki golü atamaması yüzünden, Zenke bu maç kesik yedi. Bance de Ankaragücü maçında kesik yiyebilir. Zenke-Ekigho ikilisi ile başlayabilir Mesut Hoca. Tabi bu da benim tahminim.

Mesut Bakkal'ın ben de yarattığı en iyi izlenim; formayı haketmeyenden alıyor.

Bu yüzden en çok merak ettiğim konulardan birisi de; acaba Yenal'a formayı verecek Ankaragücü maçında. Karabük maçındaki fiyasko performansından sonra Uğur'un çok iyi performans göstermesi sol bekte kimi seçeceğini merak ettiriyor ve tabi Kelhar-Bahia ikilisinin uyumu Kemal'a formayı geri alabilecek mi acaba diye sordurtuyor.

Ankaragücü maçı ilk onbiri bir çok soruyu cevaplandıracak. :D

lucarelli

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 12 February 2012, 23:37:28
Performansını merak ettiğin adam Bance.. Ne zaman ne yapacağı belli olan adam.. Girdi Hürriyetle Edizle başa baş mücadele etti.. Ne yapsaydı o fizikle tek başına gidip gol mü atsaydı..Pres yapmadı çünkü fiziği el vermiyor zaten o kadar koşabilse Bundesliga da kalırdı.Bance Ankaragücü maçında ilk 11 oynayacak, hiç şüphem yok.

Performansını sezonun başından beri tüm açları izlediğimiz için sen ben biliyoruz da Mesut Hoca ne kadar biliyor? Bence de bu maç Ekigo-Gekas yerine Ekigo-Zenke Oynar. Gekas'ın oyun tarzına Zenke daha çok benziyor.  Bu tabi benim fikrim. Cumartesi göreceğiz herşeyi.

Sol Açık

Bence Bance'nin oyuna girme nedeni, bizim topu ileri şişirme şansımız oluşsun, Bance de ileride birkaç top alsın, savunma oyuncuları ileri çıkamasın falandı. Zaten aldığı toplarla sürekli korner köşesine yöneldi. Bence Bance'nin bu yaptığı Mesut Bakkal'ın talimatıdır.

Herneyse, A.Gücü maçında ilk 11 başlayacaktır...

SSKLA

maviay55

çalışıyor didinip duruyorsun o güzel de, 2 yaşındaki yeğenim gibi topa vurmalar ne abi yaa  :kafa:

Theofanis Gekas

özledik gollerini reyis devamı gelsin  :ok

fanatik samsunsporlu

golde de ayağı dolandı .olsun aynen devam

5trawberry

1 gol 1 asist..
Senden beklediğimiz buydu.
Golünden ziyade yaptığın asist de sevindirdi beni.
Gekas'a bunları yap.

Coş coştur.

SametYılmaz55

çok garip adamsın bance.sıfırdan atıyorsun net pozisyonlarda kalecinin üstüne vuruyorsun.ama iyiydin bugün 1 gol 1 asist.inşallah devam edersin gollerine asistlerine

55__Gurbet__55

Gekas´a cok gol attirir Bance.

maviay55

FaTiH_HaN

Zıplama o kadar havaya şort açılacak falan yapma  .:.:.

ngonge

Bence iyiydi ama ilk devre sonunda yakaladığı formunda değil.

Hocanın Gekas'la birlikte oynatacağını sanmıyorum, ancak yenik duruma düşersek ikisini birden oynatır.