STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 17 February 2012, 12:49:29
grup çingenler olarak Babasamsunlu abimizin kendisi gelemese bile biz gittiğimiz için o maçın oynanmasını istemesini beklerdik teyir edilmesini değil grubumuz adına kendisini kınıyor bu nasıl ultras anlayışı diye sorarız. :kanka:

İşin şakası bir yanada siz gelip gidersiniz sorun değil.
Allah kazasız belasız gitmeler nasip etsin önce.
Ama buzlu karlı havada olabilecek kötü sonuçtan insan endişelenmiyor değil. -Allah göstermesin sakatlık puan kaybı v.s. -
Sonrada hayılrısı olacaksa bu maç oyansın yoksa ertelensin daha güneşli bir havada oynayalım  :-* :-* :-*

not: bu konuyu benim maça gelemeyişime bağlayan siz ulturas anlayışını benimseyen cingen topluluğuna da hiç yakıştıramadım doğrusu.
      ben istesem maça gelirdim ama şimdi gerek yok huzursuzluk çıkmasın yaaağnnii :D :D

masbene

Alıntı yapılan: samsuni - 17 February 2012, 12:42:24
ss.biz haber ajansı gibi olduk valla :)
Ankara'dan son durumu aldıktan sonra Çorum Merkezden de bağlanıldı :)
Acaba Kırıkkale'de durum nasıl?
Mikrofonlarımız CurvaSS'de...  :)  ;D

ben elmadağ dan tırsıyorum bir tek

Serkan

Akan abi gelirdim gelicem gelebilriim : )

Bunlar cingenler olarak tastip etmediğimiz söylemler. :oyun:

mehmet yılmaz

Bubasamsunlu'nun maça gelse gelse hastane raporu gelirdi  :D ;D :D ;D

Ya bir karikatür vardı, bulmaya çalışıyorum
Adam hooligan, maça gidecek, elinde döner bıçağı, boynunda atkı
Evin kapısında süklüm püklüm
- Hanım, eğer izin verirsen maça gidebilir miyim? diyor :) :)
Birden aklıma geliverdi işte...

Ha, diyeceksiniz ki sen şu an ne yapıyorsun? Evde kızıma bakıyorum, oğlum da 4 gibi gelecek okuldan  ;D

Efsane Meskenler

cembaba

Zamanımız yok arkadaşlar. Stada çok erken girmemiz gerekiyor.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 17 February 2012, 13:40:42
Akan abi gelirdim gelicem gelebilriim : )

Bunlar cingenler olarak tastip etmediğimiz söylemler. :oyun:

Çingansınız işte diyecek söz bulamıyorum...   :suslen: :suslen:

@ SAMSUNİ...
Biz sizin Gibi 150 yıllık evli değiliz beyefendi...  :redcard: :redcard:

Ben takımı düşünüyom siz ne düşünüyonuz yahu :D
Karda buzda sıkıntı olmaz işşallah diyoruz beyefendi beğenmiyorsanız saygı duyunuz...  :rulet: :rulet:
Ayrıca resti çekip gelmeye kalkasak hemen inşallah yenilirsiniz diye bedduayı  yapıştıran bir hoca hanımdan söz ediyoruz.
Burda ben yine kendimi feda ederek takımı kurtarıyorum..  :evet: :evet:
Hey gidi heyyyy  :evet: :evet:

ahmetsefa55

valla bir arkadaşım kütahyadan istanbula gelırken yolda kalmıs.
haber verdı sımdı.yolda 3 kamyon devrılmıs.yollar kapanmıs fln.
yola çıkacak olanlar dikkat etsinler yani Allah korusun. ;)

brigand

Akşam 7'de İstanbul'dan yola çıkacağım Allah'ın izniyle. Yol durumu hakkında bir fikrim yok ama inşallah Ulusoy'un vardır : )

emre

bu maça çok gelmek istiyordum hastalığa rağmen gelicektim de ama bir türlü iyileşemedik. İlaçlarla ayakta duruyorum ancak  :( Özlemiştik Ankara deplasmanını..

Bu arada dün İstanbul'dan Eskişehir'e giden bir arkadaş vardı her yerde kar var ama yollar açık dedi bu gün nolur bilemiyorum. Herkese kazasız belasız yolculuklar.

Elazığsporlu

Korku,endişe olmasın kimsede.Samsun Ankara'dan rahat 3 puanla döner.Tüm kalbimizle,sevgimizle,ruhumuzla ve dualarımızla yanınızdayız.Ankaraya gidecek olan kardeşlerime hayırlı yolculuklar diliyorum.Güle güle gider dönersiniz inşallah. :)

CurvaSs

abi kırıkkale'de inanılmaz şekilde tipi var. hayır sanırsın kapıkule sınır kapısına giderken kameramanlar çeker ya hani, burasu yoğun şekilde tipi altında diye, aynısını burada yaşıyoruz. dün gece çok kar yağdı ama yollarda sıkıntı yok. samsun yolunda hiç sıkıntı olduğunu sanmıyorum. zaten inceden tuttu, biraz eridi şimdi. yani sorun olmaz allahın izniyle.

Stoper

saim55

Saha alttan ısıtmalıymış, yani maçın iptal olma gibi bir durumu yok.

yilmazselcuk55

Şimdi antrenmandan geldik takım baya moralli  Bance biraz isteksiz gibiydi  ama genel olarak iyi bi durumdayız umarım 3 puanı alırızz.  en çok korktuğum maç inş gece kar yağmaz saha şartlarıda iyi olur  ve kazanırız yola çıkacak arkadaşlara şimdiden iyi yolculuklar...