STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

saim55

06 onur 55

Serkan

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Serkan - 15 February 2012, 20:36:44

Ailecek çalışmalar devam ediyor :D

Ellerinize Sağlık  >l< >l< >l<

Gelenlere Şimdiden iyi yolculuklar   bu maçıda alıp içerde bursayı yenip 3 maçlık seriyi 3 te 3 yapıp kapatıcaz :ok

spooks

cembaba

06 onur 55

Lusage

Angara'nın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan  :D

Inşallah sınav erken biter.  .:.:. Bu arada stad gişesinden bilet bulabiliriz değil mi?  :o

King Of The North

Alıntı yapılan: Lusage - 16 February 2012, 12:28:36
Angara'nın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan  :D

Inşallah sınav erken biter.  .:.:. Bu arada stad gişesinden bilet bulabiliriz değil mi?  :o

gençler maçında gişeden aldık, sıkıntı olacağını sanmıyorum...

Lusage

babasamsunlu

16 February 2012, 15:04:16 #130 Son düzenlenme: 16 February 2012, 17:54:09 babasamsunlu
Hatırlatırım ...Geçen sene ilk sözü taraftar söylemişti...
ilkönce sezonun son maçında takımı tribüne çağırıp "Bu takım seneye süper lige çıkacak" diyerek haykırdılar.
Sonrasında "Hazırlanın Çocuklar Evimize Dönüyoruz" diyerek takıma olan inançlarını bir kez daha gösterdiler..
Ve Satdyumda çınlayan o büyük gürültüde ise  "Süper lige Süper lige  Süper lige  Süper lige  Süper lige  Samsunspor" demişlerdi...
Ve sonuç oratada..
Samsunsporumuz 5 yıllık özlemi olan Süper Lige,taraflı tarafsız herkesin dile getirdiği şekilde "Taraftarı Sayesinde" geri döndü...

Geçen sene ilk sözü söyleyen Samsunsporun gerçek sevdalıları Bu senede son sözü söylüyor....
"Biz Bitti Demeden Bitmez..."
Ve bitmediğini göstermek için içerde dışarda üstüne düşen ne varsa FEDAKARCA yapıyor..
Bütün bunlara bakarak bu takım düştü diyenlere inat Dik duruşunu bozmayan taraftarı bitti demeden bu iş bitmeyecek.
Ve Biz Asla Bitti Demeyecez........

ult55ras

geçmiyor zaman :D bazen maçlar tekrar 3 günde bir olsa mı diyorum :)

cembaba

Başkent hazır, tayfayı bekliyor.

Hava durumu: Kuru ayaz, futbol için müsait bir zemin. Karlar kalktı. Ama bu akşam yağabilir.

Akşam takımı bir de biz karşılayalım bakalım nasıl olacak = )

Ahmeti

Bu iki hafta çok önemli bizim için alalım bu iki maçı çok şeyler değişecek çoook.

mehmet yılmaz